[KPOP] K-POP 2024討論區 (24)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
公道啲講, 唔只佢廢嘅, 全隊都廢,
T寶唔係出名廢咩?
所以JYP之後出嘅團全部特種兵,
ITZY, stray kids , NMIXX實力都好勁,
就係因為T寶當年比人鬧廢.
元彬素顏好樣過佢
韓國人最貪新忘舊佢依家仲鍾意NJ咪盲撐 如果遲啲NJ聲勢再滑落就會變地底泥 乜都可以屌一餐
不嬲都係靠live ar 墊到大大聲
不過賣慘大撚晒
jisoo首歌好多人學
瑜仔首歌係咪無人問津
會然小櫻會反駁t寶啲歌係全kpop最難
nmixx 係真係勁 但itzy 唱歌邊度算勁
有,港女elkie 好鍾意ET
豬華係連歌詞都記唔住
twice都叫全隊廢咁hybe嗰啲叫咩

Twice 2.0
梁靜茹借勇氣俾佢solo
個樣又keep唔到,三大公司神顏最後生但係最快殘
最靚個陣又冇得solo
而家個樣唔知點咁

舊年Yuna cover 完u go girl 幾好反應
好心digital single 都即刻出番隻 出隻bubble pop 個d 比佢露下唱下 挽回itzy 人氣
JYP應該都冇預佢個樣會走下坡走得咁快,當時真係未夠料solo嘛 (依家都唔覺佢有料solo),佢主動提出,咪俾個機會佢出solo,塞住on9ce /台狗把口囉
以兩個跳唱都唔掂嘅idol嚟講
jisoo紅嘅程度高過子瑜好多喎
同埋jisoo隻舞雖然老土 但本身佢就高討論度多人關注 子瑜點比得上jisoo
仆街 十年前已經係咁
以前二代團kpop 開始紅
以前好多新人時期都要上節目 一週的偶像個d
我個陣會得閒到每一團都睇下 因為有d係真係好好睇好好笑
Twice 係唯一一團 悶撚到on9
得多賢一個似返個正常人
試過係YT 留言 話子魚成碌木咁 好無靈魂之類
D 台仔即刻沖出黎話咩 你講咩呀 佢係人黎 洗唔洗咁講野
台狗喺咁,奉勸大家千祈唔好喺啲台狗開嘅韓星專頁批評周子瑜 葉舒華,屌親一定會俾一大班台狗圍㗎

又關係不好
JYP廢事整多個秀智2.0 MissA 2.0出嚟 所以Twice最紅嗰幾個全部玩防爆 去到成隊走緊下坡路,做巡演養老團先嚟出solo 簽代言
On99咁遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞