[10月新番] 龍珠DAIMA 全新預告

650 回覆
21 Like 9 Dislike
可唔可以將人造人21號加入正史,正傳之後鳥山明設計得最好睇就係佢

冇啦,Z個尾改哂啦
超級英雄個套劇場版都改咗
BoBo Z時期邊有咁大過
莊子都冇老到
勉強入左正史 超級英雄套電影有正底講係基洛博士老婆
其實而家講天界神珠分體個設定set得真係好好
因為人嘅身體係魔界之物
界王神用嘅嘢發揮唔到作用,其實幾合理
第二就係啲人覺得用龍珠分開先岩,其實我覺得戇鳩,因為以前講過龍珠係做唔到超越創造者嘅事,天神都唔可以超越界王神咁又點可能將佢哋分開呢?
你話莊子同5年冇見過嘅設定係嘅
但bobo有分大唔大過咩 咪小朋友咁lo
佢岩岩讀幼稚園 身高同漫畫差唔多姐
個女界王神博士配得咁奇怪
之前討論過唔會接到z
超級英雄到龍珠z結尾得返1年
姐係莊子 無限佢地要用一年變到龍珠z結尾咁老
z尾設定 啊包4歲 跟爺爺訓練大
漫畫超啊包已經3歲 先見到爺爺

超真係要接z 就變成悟空訓練唔夠1年個乖孫女
就帶歐布走路
但諗一諗 又幾啱超悟空人設

超大家都知接唔到z尾㗎啦
依家係大魔接唔接到超
主要係界王神分體呢到 話最尾再一次合體都接返超
不過制作組 無理由唔知超內容 故意整個咁嘅劇情
係想引起討論 定想睇評價 開新時間線就
悟飯又冇戲份
我一直都唔明點解去到最後要悟空召喚隻全王先識出嚟,講到咁L勁但係乜都唔知

同埋冇啦啦一個時空兩個全王真係亂嚟
講推翻 悟飯又係再推翻
明明講經歷 悟飯係唔可能再一次放棄修練
特別係有老婆 有囡之後 悟飯就唔係推個波比人 要人保護嘅性格

依家搞到超開始時 超西都爆唔到
然後野獸飯又想玩嘢
單手接斯路一拳之後 郁都唔郁 就企係到冷笑
如果唔係魔童怒屌一聲 悟飯又準備玩出事啦
斯路又自爆 野獸飯可以點
其實我唔介意龍珠捨棄超呢個續作
結尾乜柒都接唔到 一大堆舊設定推翻曬
第二點我一直諗唔明,乜天神可以將死人復活咩
後段算唔算又係老屈悟飯想玩野
笑下姐 魔童果下邊到係怒屌
超果到已經老屈佢布歐篇玩野 電影都想屈多次?
證明官方都知大家想要乜
布歐篇有玩野咩?
個許願應該有d問題神龍有d遲疑
仲同17號合作打吉連
17號連if線都係mvp
超入面咪已經屈佢係玩野 最後比布歐食
邊到老屈 超電影 如果唔係魔童清醒 咁都睇唔出野獸飯又想撚陣斯路先咩

布歐篇就的確係動畫加戲
布歐篇講戰犯 悟飯頭3都唔入
1:比達 2:界王神 3:悟天格斯
界王神繼布歐後又出事
呢個悟空先係㗎嘛, 串比達矮
08年OVA都串菲利而家己經唔係對手
不過學樓上話齋係咪全地球都變晒, 係就合理, 亦係去魔界搵龍珠嘅理由
其實咁nerf, 唔好出超西, 用返元祖戰力咪好, 細路黎講, 比達應該超晒班
https://m.youtube.com/watch?v=zs9kUNgAs5U&pp=ygUiZHJhZ29uIGJhbGwgc3VwZXIgaGVybyBiZWFzdCBnb2hhbg%3D%3D

youtube都有片
斯路整咁撚大個波 悟飯都係企定定睇 仲要笑住睇 無諗個出手阻 就由得斯路

係魔童 叫悟飯 悟飯先唔笑 你仲要睇到悟飯個表情由笑到唔笑
咁都叫老屈悟飯想玩嘢
悟飯表示
小一, 悟飯應該係娜美星嗰時
不過都夠勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞