[10月新番] 龍珠DAIMA 全新預告

651 回覆
21 Like 9 Dislike
賽亞人
Btw唔係悟空比達慈嶺嘅集數9成垃圾
睇嚟晒氣
又唔會喎,希特打吉連嗰隻我睇得好開心
而且悟空臨出極意兆之前都有講過其他宇宙感受到吉連威脅要挑佢機,後面唔做返就好可惜
變返細路 gt都試過
作為徒弟仔可以威返次
算唔算戀童
幾時正式出
11號
漫畫悟飯對Kefla畫詳細啲就好
但動畫好拖,力量設定又怪
悟空打無限都要變超藍
龜仙人打吉連都頂到幾野
其實計篇章黑悟空一定最好睇 可惜衰收尾
靠全王毀滅世界on99
完美札馬斯不再完美就應該可以當贏
再搵大杜劍斬返開兩邊可以直接埋尾
毀未來世界on9之餘仲搞到原本世界有雙全王
成件事離譜得嚟又擾亂世界秩序
雖然前面都有唔少伏筆講時空問題又有寫全王想搵朋友仔
但都唔應該寫到咁
動畫龜仙人好似冇打過吉連,漫畫就有,悟空變極意嗰陣
不過我已經唔care戰力崩壞,見到龜仙人搵到屬於自己既對手比佢showoff下,仲要比比魯斯尊稱佢為武天老師我好感動
係,漫畫佢2個打完我唔會覺得悟飯勁左可以贏到合體女,而係會覺得合體女咁廢悟飯都贏唔到佢表達多啲悟飯點練勁,再同合體女打耐啲會好好多,明明動畫合體女算係中boss漫畫2頁就比悟飯打左落場
平行時空差唔多無乜bug其實好癲
但動畫悟空打無閑果段好好睇
1邊3重氣圓斬1邊超藍大家都想殺左對方咁
最後留返大杜喺度就perfect 悟空話早知留返大杜喺度就夠人力之大會
佢寫到合體回復智力之後仲屎過女版大波暴走咁
力量大會動畫好過漫畫太多,動畫8個宇宙大戰真係每個宇宙都出到啲你印度深刻既角色,好似2宇宙個3姊妹,3宇宙合體機械人,4宇宙隻狼,6宇宙合體女,每個宇宙出場至少你會記得一位角色
相反漫畫變左7宇宙同11宇宙單挑咁,其他宇宙存在感極低,好似6宇宙希特一野比吉連秒左,女合體人上一集出場,下一集幾頁就輸左,唔知出嚟做乜,就算講返7宇宙同11宇宙,動畫都處理得好好多,菲利托波比達17號呢啲動畫都有好重戲份,漫畫就冇哂
動畫力量大會唯一我唔滿意就係變左全部宇宙圍毆7宇宙個個都衝過嚟搵主角打,冇乜其他宇宙互鬥情節
漫畫悟飯對Kefla畫詳細啲就好
係,漫畫佢2個打完我唔會覺得悟飯勁左可以贏到合體女,而係會覺得合體女咁廢悟飯都贏唔到佢表達多啲悟飯點練勁,再同合體女打耐啲會好好多,明明動畫合體女算係中boss漫畫2頁就比悟飯打左落場
佢寫到合體之後仲屎過女版大波暴走咁
印象中當初z天津飯用氣功炮頂到二階段斯路幾個鐘都已經崩崩哋
係,本身大波女係超藍lv,合左體反而降左落悟飯lv
又話11/10 黃Viu有?
仲未見嘅?
睇完生肉,另類GT劇情
黃Viu點做嘢㗎
幾時先有得睇架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞