[10月新番] 龍珠DAIMA 全新預告

650 回覆
21 Like 9 Dislike
格古洛係果種講野唔經大腦,on99 串親人會令人火大的契弟
其實變晒細個 悟空同悟天點分
悟天變左bb
唔係點

可能最後大魔當一切無發生過又得
其實講佢地有咩事合返體都得嘅
其實我唔覺得製作既人諗唔到,睇唔到
不過話鳩知你,重新設定就ok, 如果唔係佢行唔到個故事係同界王神做同伴
都得,如果最後無,自己腦加幾頁就ok
無記錯係漫畫先有Lee 幾頁,動畫係無
動畫我忘記了
漫畫就一定有,我睇過好多次漫畫
咁如果動畫無,更加易腦補

z漫 > 超漫
z動 > 大魔動 > 超動

搞惦
其實e家係用動畫設定無BUG,唔明點解咁多人仲係覺得有改設定

超動畫設定非界王神合體有時限
大魔兩條友根本未見第十界王神,所以誤會係布歐體內氣體分體

結論其實大家都係同一設定,Bug既係漫畫神龍許願分體
你講得岩
我意思都係重新設定個過程,總之最後佢地分左體啦
根本無Bug 係唔明點解咁多人話有

可能大家都忘記左漫畫同動畫係分開
龍珠超 d畫風一早咁樣咪幾好
本身 老鳥完之後唔打算出比古洛
我記得動畫都有講用神龍解體喎
你又啱喎,多重宇宙個世界觀係超啲嘢嚟,然後魔界又獨立於多重宇宙,大魔似講神域種族起源,那美星人同界王神個原種族起源,咁搞法隨時連破壞神啲鼠人族都會登場添,幫超班神族做下熱身搞返清楚佢哋咩原種
岩岩醒起神與神個陣一定未解體
第幾集想睇番
因為動畫太崩都無點重睇,漫畫就睇左好多次
但岩岩記得番神與神動畫就一定未解體
開頭以為咁多個宇宙時空其實得一個全王睇晒
點知分裂出黎個時空又有一個
一套作品就係依照有冇記憶點嚟定高低,所以話超一定喺GT之上就咁解,超前面霧化札馬斯畫蛇添足爛尾都好,霧化前啲戰鬥都係好睇係正,仲有複製比達嗰個短篇都好睇好有記憶位,比較之下GT啲敵人除咗超級十七,班BOSS真係似班劇場版BOSS冇個記得,劇場版最深刻係大波DNA個複製品俾悟天嗰幾個最後秒咗,都係對GT班BOSS零印象
贊成
悟飯都有得黑化
本身一劍一分為二將佢解除合體,最後交俾破壞神破壞就乾手淨腳
神龍問咁本身係細路嗰啲點搞,答:變嬰兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞