[10月新番] 龍珠DAIMA 全新預告

651 回覆
21 Like 9 Dislike
前面十分鐘要向新入坑既龍珠觀眾介紹返個故事
想拖住你一齊迎接宇宙收皮

但我好記得 開始公布復活的F嘅時候
啲人討論就係菲利點跟得上z後期戰力
係估唔到訓練幾個月?就可以跨戰力咁上姐
不過超 佢想點就點啦
力雙人
btw都係自己心入面果句
其實都無一個正式答案
咁多次分體都係佢地各自自己估
不過咁樣推返超個分體原因又好撚肉酸
當然如果係兩組唔同嘅人做就無計
再嘈復活埋人氣最高嘅精英軍團傑紐特戰隊都仲得
講真超有十七號防護罩我好滿意,力之大會菲利扮間諜都幾好笑
廿集咁少?
傑紐係動畫冇死到呀
第一集都feel到悟空都似鳩鳩哋
算喇 唔會再見到Z後期個悟空㗎喇
菲利喺地獄睇住啲人過得幸福係對佢最大嘅心靈鍛練
fighterZ已經示範咗一次
個個唔係歐布咩
你以為, 登伯MAGA唔係懵
今次可能唔係 希望唔係
因為2008 ova個陣都係搞下啲小gag
所以絕對有再登場嘅價值,學識咗青蛙語言之後慢慢換返正常身體,逐個隊員復活返,最後再跟返宇宙大王搵食
因為已經無其他角色夾硬搵菲利湊數囉
歐布係轉生成人嘅布歐
但今集講留喺度即係指在場嘅肥布歐
我估兩個都係演到懵一樣,實際鬼咁醒
反而如果話佢搵咗大波連一齊練, 勁過悟飯, 要超藍救場, 可能講得通
咁樣戰力太誇, 起碼同傳超練勁點都合理過同個雜魚練變勁
不如話要封印布歐,某幾個又難登大場面
而家其實都唔知跟劇場版定係跟動畫先啱
劇場版就自己一個練
個雜魚好似一開波就已經
比菲利掉咗出外太空死撚咗
動畫就同嗰條雜魚練
可惜呢十年時間唔長唔短
到佢想真係開續寫就知咁樣set死咗好難玩
一係中間開故事就好容易出現犯駁
如果佢當年個尾係布歐一兩年後就之後直接可以續寫就易玩好多
係要整段咁嘅空間出來玩自己
得閒睇下啲訪問,講到豐太朗 自己編咁,鳥山認證都唔認可

勁似龍珠小站啲口吻 守護龍珠守到底

你段嘢一個結論,GT玩爛個場
不過GT狗永遠覺得自己套GT先係正宗結局,即使鳥山明冇份都冇所謂
其實出超 係冇問題
但打完布歐已經係宇宙最強
佢要繼續出 就一定要畫大個餅 戰力一定要膨脹
但破壞神 維斯 大神官 個頂都唔知係邊
所以真係作過龍 玩死自己
填返呢啲都有排講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞