[10月新番] 龍珠DAIMA 全新預告

650 回覆
21 Like 9 Dislike
不如諗下第幾集開始又有崩畫出現
結果下話剩係得悟空,比達,撒旦,無閑 成家人,天津飯,餃子,阿樂果班變細
而幫手送元氣既地球人無變細就好好笑 ,因為班地球人都有份打布歐
悟飯冇係個度出現就冇事?
我咪話左悟空成家人,緊係計埋悟飯

同講緊其他地球人,娜美星人會唔會變埋細路仔
如果唔變都幾好笑,成班地球人有份打布歐,但俾神龍當無參與戰鬥,天迪以外住新娜美星班娜美星人 直頭同悟空fd底 又幫手搵龍珠 咁都唔計同伴,兩班人無變細路又幾好笑
呢套似攪笑冒險劇情多 想要返娜美星篇 人造人篇個種嚴肅d既劇情
本身布歐篇比古洛解體原作設定就係因為布歐內嘅空氣
即係原作本身就有解體方法比界王神

龍珠超明顯係唔記得咗呢回事先無啦啦話要用龍珠許願
其實我感覺呢套大魔似劇場版, 又係烏山明講左個開頭+結尾
之後其他野就比人慢慢諗, 所以劇情先推出進得咁慢, 因為根本冇咩劇情, 由由其前大半集都係回顧
屌,俾人負評以為我記錯
鳥山明正史版GT
但時間線喺超之前,預左唔會有太大戰力變化
睇定d先啦 畫返d回憶出黎就打晒飛機
陣間講魔族班動機可能又係d小學雞理由
第一集咪講左動機
我指之後深入d寫可能佢地都係扎馬斯個d中二病之流
唔好咁期待好d
無啦,依套預左啲敵人無gt咁邢,叫做有得睇叫睇下
依套發生喺age 775
即係比達細佬黎地球嗰一年,龍珠超嘅兩年前
有咩破壞神 全王呢啲角色 仲點會有危機感嫁

利申:對超一知半解
耳環個到同超反駁哂,算啦
有得睇就ok
而家個設定係布歐同超中間

咁即係悟空點有咩新變身

點勁都冇超藍咁勁?
正常情況可以咁講,不過細個版可以變身做超3掛我諗
講真.最緊要都係個演出 動作分鏡音樂設計/配合得好 超2超3一樣好J
打sparking zero時我以為
係身型變返小學生但心智保持大人
正式睇動畫又好似唔係

無超藍無超4順住布歐落去
咁悟空變細個大魔應該係第一次

bobo,馬倫,布拉係咪變返粒卵子?
時間線係龍珠超前
咁金髮超西好睇過超藍
估唔到返轉頭咁就講得通
睇啦,人地有set埋
崩就應該點都會有 但未必去到超咁離譜
鳥山明最憎就係畫嚴肅劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞