【無窮購買力】低調置業討論區(61)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
集團是次將豪宅的設計概念融入城.點之中,並採精品式設計,相信可吸引買家注意,故定價不會採「貼地價」策略,售價將參考鐵路沿線新盤,以及屯門區市中心一帶二手樓價格作依據,再根據樓齡、配套等因素「加少少」,將以「焦點價」出擊,但相信買家仍可負擔得起,並且被市場接受。他補充,現時新盤及區內二手成交呎價介乎1.4萬元至2萬元。

多謝佢抬起瓏門個價先

佢除咗市中心區域,地點絕對麻麻,一邊天橋,一邊垃圾房,一邊街市,我心目中以為13000/尺左右,咁嘅價搵傻佬幫襯先得
budget 5M 內樓
手上有1.5M
家人游說買新樓
話細啲都唔緊要
原因係1. 融資力強 2. 慳裝修及維修費 3. 上車不需一步到位

大家會揀新細單位定二手兩房?

上車唔需要一步到位咁點解唔買舊d將來換新d

新樓唔係先一步到位咩?

新樓3房就一步到位
新樓1房/舊樓2房都唔夠完美

集團是次將豪宅的設計概念融入城.點之中,並採精品式設計,相信可吸引買家注意,故定價不會採「貼地價」策略,售價將參考鐵路沿線新盤,以及屯門區市中心一帶二手樓價格作依據,再根據樓齡、配套等因素「加少少」,將以「焦點價」出擊,但相信買家仍可負擔得起,並且被市場接受。他補充,現時新盤及區內二手成交呎價介乎1.4萬元至2萬元。

做咗好耐cd rom, 第一次留言
想問有冇人上星期入票全城匯但抽唔到?
我aa話張票可以自動復活,唔知真唔真?

估張票下次加推再抽

係呀 就係2/9加推果4百幾間
我個aa話唔使再簽紙,有啲淆

多謝佢抬起瓏門個價先

佢除咗市中心區域,地點絕對麻麻,一邊天橋,一邊垃圾房,一邊街市,我心目中以為13000/尺左右,咁嘅價搵傻佬幫襯先得

實有傻佬狗衝幫手
budget 5M 內樓
手上有1.5M
家人游說買新樓
話細啲都唔緊要
原因係1. 融資力強 2. 慳裝修及維修費 3. 上車不需一步到位

大家會揀新細單位定二手兩房?

新樓唔係先一步到位咩?

新樓3房就一步到位

仲要係地鐵上蓋

多謝佢抬起瓏門個價先

咁嘅價 真係gg

新樓唔係先一步到位咩?

新樓3房就一步到位

仲要係地鐵上蓋

做咗好耐cd rom, 第一次留言
想問有冇人上星期入票全城匯但抽唔到?
我aa話張票可以自動復活,唔知真唔真?

估張票下次加推再抽

係呀 就係2/9加推果4百幾間
我個aa話唔使再簽紙,有啲淆

明白 唔該

新樓唔係先一步到位咩?

新樓3房就一步到位

仲要係地鐵上蓋

新樓唔係先一步到位咩?

新樓3房就一步到位

仲要係地鐵上蓋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞