[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
本身個po好地地,無啦啦黎左個炸藥既
兩邊都唔撐 但見到閔老母收皮好心涼
班傻閪bunnies成日覺得反閔老母嘅都係支持傻hybe死房狗
而家老母收皮都係自己攞嚟
自己唔作反而家咪繼續相安無事有錢齊齊搵
睇嚟hybe真係好缺錢 掉曬三大男團去巡
enhypen 17同txt一個月內輪流開tour hybe幾時執笠
SKZ最大嗰個韓國人先25歲,仲有3年玩,但唔會攻韓國本土啦,好明顯要係歐美市場,受落嘅人仲多
幾件白卡入咗嚟
閔媽之前對班女咁好都係為咗有籌碼奪權啫,如果佢真係當班女係寶,點會攬住佢地一齊死
所以咪話班bunnies 前因後果錯撚晒囉 njs 五條友如果一開始封口 由得閔老母同房狗對打 最後邊個贏結果都唔會差過而家囉 而家同父母站邊站閔老母 輸撚咗梗係俾人清算好撚正常啫,都唔知喺度怨天怨地怨乜鳩
當日痴貼紙成班Bunnies勁開心
乜真係無諗過得罪金主就係預咗入雪櫃㗎咩
唔覺得痴貼紙有咩問題喎
班hybe狗小氣關人撚事
所以咪搞到今日咁
其實都多得你班Bunnies唔少

支持你哋玩大啲
最好公開屌肥佬老母啦
洗唔洗雞啄唔斷,我會撐Dash I wanna Dash架喇
咪同Fifty Fifty單嘢差唔多 都係選擇問題咋嘛 你係藝人又唔係老細 俾人講兩句就站隊 輸咗咪一齊食屎咋嘛 有咩好講 講到世界迫害佢哋咁
發覺呢個post為咗踩JYP好鍾意9up
印象流都算 數據嘢都可以亂咁講
你係咪奶閔老母臭閪奶到傻咗?
我屌你老母死肥佬
欲加之罪
Clit

su su su supernova又多一日日冠
聽緊
閔老母要權 房狗冇可能再放權比佢 房狗直接抵押njs 換貸款 然後叫NewJeans係咁還債 如果ador 抵押成功 閔老母正式收皮 權又冇 Njs 又賺唔到錢 呢招先係最屈機
好地地=bunnies圍爐
笑鳩閔抵死自己攞黎重拉埋班女一齊死=炸藥

等我問吓國安咁樣係咪煽動先?
咪又係得把口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞