[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
啲畫面風格咁跳 幾種concept炒埋一碟咁
屌新名好難認
出道要搞啲柒嘢引人講
唔覺得
SKZ 係輸BTS一大截
的確上到billboard 感覺上公司冇用浪費佢地
子瑜B
https://youtu.be/lYgUwfCt51k?si=PsPD01tpz_l2gn_Z

支持2代女團Fiestar!

成員自己出錢出力統籌成個comeback,當年jei真係好好j
Hype真係好憎newjeans
唔係淨係要雪
係直情要毁滅佢哋嘅地步
d teaser 望落感覺budget 好低
how would SM, JYP & Big Hit would do 'SOLO' teaser? ( ‪@BLACKPINK‬ )

rosécted
19K
Views
Aug 30
https://m.youtube.com/watch?v=3sGDp0cxjw0

@sanjanaganesh3432
1 year ago
YG : let's make it perfect 
SM : let's make it instrumental 
JYP : let's just drop the whole song 
Big hit : the teaser should be nothing like the real music

浪費咗舞白
係就快 唔好等下個禮拜死野女躝出hype
預咗,到時連燈開香檳慶祝,咁多人想佢哋死
DAY6 其實係慢熱式發展

好多歌傳唱度都幾高
佢哋係melon 一直in 咗好耐
只係冇一個契機
佢哋既成功係可以預見
因為kpop 已經好耐冇樂團上到一位
對上三個係FNC 個三隊band
N.Flying 個首已經係有5年
已經暗示要雪,nj玩完
有仇咩.. 乜你咁癲
https://m.weibo.cn/detail/5074665217982947
Rena_o
昨天 23:38 來自 Somi超話
今天上班的福利就是一次性看到了somi 申留真isa 曹柔理!!
給somi推薦了酒和菜!
四個人都很禮貌一直溫柔的跟我說謝謝
最後somi走的時候還用中文和我們說了謝謝[淚]
(真的哈特軟軟🥹🥹)
Somi#申留真##somi全昭彌##isa##曹柔##stayc#

轉發15評論6贊59

一勺高光
啊啊寶寶somi和留真互動多嗎?真的很喜歡看她倆在一起[淚]
Rena_o:她們兩個坐在一起的!上廁所也是一起去的!!
一勺高光回復@Rena_o:omg[哇]我磕死[淚][淚]
昨天 23:45 來自韓國

wasacio
我天呢好羨慕[抓狂][抓狂][抓狂][抓狂]
9小時前 來自安徽

吃酥餅子
慕了
33分鐘前 來自重慶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞