[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
估唔到你要犧牲ZB1嚟推水牛團假ZEROSE真Earnot
銷量銀行男團玩曬仲有音中人歌 我哋奎彬mc同維辰mc會頒奬俾自己
Happy上埋2
櫻花唔洗再喊了
老實講,冇一隊會登頂,上代啲成績完全係幾何級壓制,見你講aespa登頂就笑撚左,10次comeback得今次叫做有回響,韓國本地的確係頭一二,但海外真係搞唔掂,美國日本完全係打唔起任何水花咁滯,日本為例,出道銷量係低得誇張,美國出左幾張英專,買哂列表都not in,好難搞
呢一代女團唔係成績差
係每一團成績都平均地好
互相牽制
我都估唔會有人登頂
同埋成日講登頂都幾搞笑,而家個時代資訊已經太發達,上網乜都睇到,唔同以為三大可以用啲狗技控制輿論方向(雖然而家都有),以前登頂就因為訊息差,谷住咁推一兩個團,基本上以7都好難有隊會彈出
補充返,而家啲成績仲要多左唔少水份,除左啲人成日屌嗰兩隊注水大軍,其實隊隊都有注,屌你啲yt spotify 個個都注到飛,bm啲yt view真係cls,9成都廣告views,aespa spotify 啲東南亞機械人,仲要連cube都要注。專輯就仲搞笑,可以幾十萬冇人認領,水份大到傻。好心啲fans咪成日以為自己好清高,諗起都搞笑
連tour都要漏空兩格整預告
yg係咪傻撚咗啊
如果aespa海外都叫無水花咁同代都可以落去

同埋點數到十次cb另外日專已經賣左廿萬
「aespa成爲第一且唯一在日本東京巨蛋4次演出並且門票全部售罄的五代團體
同時也是繼TWICE之後,K-POP歷史第二個達成的女團」
咁邊個好啊?我地彈哥哥啲機械人有冇人提仲有法院認證當年韓國注水
咪得今次先叫有回響,中文攞1?
出道左4年,spotify連nj一半都冇,仲要連lsrf都打唔贏,你個表係最高峰知唔知,之後去左邊?billboard hot100 not in,連普通billboard 都唔得。日本20萬就真係黎搞笑,其他同代團一日都7~8萬張
不過如果你覺得勁就勁啦,你鐘意啦
冇話邊隊好,聽自己鐘意咪得,純粹成日見到啲fans係到打飛機週圍講就覺得搞笑,天下烏鴉一樣黑
NJ少左hybe機械人後點大家都睇到
Lsrf個hot100出50個remix博一週遊
Apple music global 24年在榜係五常中最長supernova
Spotify最快破億
之前next level savage啲pak你睇唔到 Spicy 都有週冠
韓國打唔贏就話海外 海外都開始輸就機械人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞