[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
以新牛嘅影響力點會冇得出event
尋日兔話禁言,點知轉個手又出嚟講嘢
今日話入雪櫃,點知轉個頭又出event
日文歌(有韓文)
仲要英文先係佔最多
短期內(11月尾之前)仲可以出event
之後難講,就當年尾仲有得出席頒獎典禮
難保出年仲有CB
又或者淨係出席同打歌無關嘅活動
上面成班傻MIXX粉日日喺度NJ前NJ後 究竟喺邊隊fans
識唔識咩叫言論呀柒頭
出event又代表冇入雪櫃咩
nj又冇犯法
講到琴日個消息大到可以即時cut咗短期安排好嘅event
咁又真
咁希望承你哋貴言入雪櫃啦
你知唔知自己講緊咩呀柒頭, 有得出event即係而家冇入到雪櫃啦
尋日打咗成大段字出嚟話禁言
仲問我知唔知咩叫言論我睇到一頭霧水
我feel到佢哋好enjoy呢啲灰姑娘情節
你班anti入棺材都未輪到佢哋入雪櫃啦講真
你咪撚on9啦傻閪
一早傾好嘅event你話唔去得就唔去得?
BUNNIES 同earnot 啲人一樣咁撚惡, 睇嚟支持HYPE女團嗰啲人都有啲問題
有能病
入雪櫃又係你哋Bunnies講
比人禁言又係你哋講
自己賣完慘屌完Hybe玩完灰姑娘情節

人哋跟返你口風講又要生要死咁
閔老母:個班腦死嘅fans
賣你老母咩
你班anti最好同hybe班高層一齊仆街死
唔知你咁嬲做乜
又唔係我話你班女肥話你班女醜樣
對準政權啦
閔媽講㗎
雖然肥佬係賤格㗎喇, 但閔老母畀人炒, 呢個唔係就係閔老母佢搞政變失敗嘅後果咩?
撐hybe班狗咪係囉
成班都冇撚腦
今年逆行先開始好咋嘛
以前音源得Zomibe叫好少少
唔同你遊花園
一句,你係fearnot定gillit?
兩個都唔係
成個Hybe無團包括男同女有睇

你要格硬問嘅我最支持係bts
d人好鍾意揀一邊黎撐,房狗仆街所以走去撐閔媽,但兩邊都係仆街黎,唔知撐閔媽做乜
day6都係佢哋當完兵出嚟出嘅歌先開始音源好同多咗好多人識
以前有人聽歌但音源成績都未紅到上前列
band紅嘅音源好嘅就有jannabi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞