[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
HYBE驚閪咩?
到時搵Le sex開world tour 咪得囉
day6國民度不嬲高
好多人都有聽day6啲歌
今次係大爆

細公司咁樣好過攤凍啦難得今次首歌成績咁好,一定食住上,接住直落巡演
唔通好似光頭佬咁咩
而家啲小妹妹真係越嚟越低能
Blink都冇佢哋咁大口氣
班Bunnies 就係咁撚樣架啦
辛苦啲idol
國民度不嬲高又邊到得出嚟
我呢啲半個my day 都r哂頭
You were beautiful同Time of our life Melon 一早過咗10萬likes 逆升咗好幾次但都係喺10X名
Time of our life每年1月1號都會升
Zombie嗰陣實時空降已經第8
仲俾李知恩 cover過
You make me空降7 但係日榜冇乜後勁
之後又有成員暫停活動又入伍又有成員退團
得小分隊同solo活動
之後淨係記得小分隊當兵嗰陣上不朽的名曲有熱帖
同埋Young K幫h1-key填詞
呢兩首真係逆升到入日榜反而係去到全員退伍舊年年尾開con+12月31號歌謠大祭典
之後去校慶公演棒球賽表演仲谷到喺30名40名之間的welcome to the show上去

點都估唔到女團名家JYP音源收皮咗咁耐繼我璉寶Pop!之後時隔兩年攞實時一位竟然係同T寶同年出道嘅樂隊
甜😭
唔好再屈😔
上兩年最紅果幾隻女團, E家已經到左上限.
又差不多一批新團可以食住上.
休息=自動棄權, 細公司就唔好揀啦,機會咁多咩
講真嗰幾年軍白期真係靠Young k 做下電台主持
寫下歌去撐住
本身以為佢哋個個都冇嘢做咁
隊長又有過情緒病問題
又走埋Jae 冇機會睇到佢哋再合體唔會續約
估唔到今年跑咗大學祭就爆咗上去
班大公司都知班男IDOL遲早出事/退團/坐監,
重覆割同一班粉絲賺幾年快錢算.
邊會同你慢慢做好國民度玩音源男團, 只有JYP爸爸的堅持
NJ而家就真係好似你所講被自動棄權啦
好耐未見過咁業餘嘅kpop mv
咁都出到街
選秀比賽成團出道作就係咁嘅質素
係咁用無人機拍
不斷加CG畫面
群舞又斬到碎哂
咁都出到街
選秀比賽成團出道作就係咁嘅質素
係咁用無人機拍
不斷加CG、AI畫面
群舞又斬到碎哂
對細公司要求唔高啦
但AI GEN到個樣變哂形 似抖陰啲笑片多啲
睇完覺得留係kep1er好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞