[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
cls
【熱帖】NewJeans TMA獲獎感言:一直珍惜我們守護我們的閔熙珍代表,真的很愛你,很感謝你
我真係被五小妹感動到
真心撐閔媽同好女仔s
好聽咪push俾你聽傻鳩==
有血有肉的藝人
我地賓尼S同五寶加埋閔媽共同進退
「能站到這裡真的有很多人幫助了我們,所有staff、職員、舞蹈總監們等等!還有最重要的我們的Bunnies,我真的很愛你們很感謝你們!最後,總是珍惜我們保護我們的閔熙珍代表nim,謝謝你”
咁你哋快啲去喇
NewJeans每人一個solo小舞台, 代表D乜? 唔好阿
MINJI - ETA
HANNI - OMG
DANIELLE - Hype Boy
HAERIN - Attention
HYEIN - Ditto ​​​
All ‘Daesang’ winners at The Fact Music Awards history:

2018: BTS
2019: BTS
2020: BTS
2021: BTS
2022: BTS
2023: SEVENTEEN
2024: aespa
泰國人投嘅豬肉獎點夠我地Le去VMA preshow咁勁
代表自從23年MMA閔媽回左塘
你感動完5秒後繼續反
.@NewJeans_ADOR won 4 awards today at the 2024 The Fact Music Awards, becoming the most awarded artist this year (tied with LYW) and the most awarded female group (tied with ITZY)!

🏆Artist of the Year (Bonsang)
🏆MUSINSA Popularity Award
🏆World Best Performer
🏆Worldwide ICON
點都死撑左閔媽先
閔媽 - Magnetic(中指Dance ver.)
代表之後會擲落雪櫃
無 有人反我地gi先反擊

癡完貼紙, 仲要合照
嘩好大罪架喎
沒法解釋怎可報盡親恩
愛意寬大是無限
請準我說聲真的愛妳

Bunnies們一齊唱俾你哋嘅閔媽🎤
一中心同七中心
https://x.com/Vita_M1nji/status/1832760823426748763
發現兩次都係HANNI搞事.
而daniel就次次都負責發言.
俾閔大媽親手揀既MINJI就冇動作
molamola 又同ae合照又公開多謝閔媽
做哂肥豬房最憎嘅嘢
話事嗰個唔使落手
而家似nj 癡aespa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞