[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Hybe大把錢同NJ慢慢玩雪到你完約都得

而家幫LSF狂買playlist 仲唔買到你紅
咁佢哋媽媽都睇透話bunnies係腦死
真係黑人問號 上面嗰條友明明啱啱講話現金流有問題唔夠錢還 而家仲去課金買榜灌水?即係點呀灌多啲賺多啲 還錢快啲啊?
話nj會比Hybe雪又係bunnies
而家真係唔anti nj就係bunnies

Hybe幾時有問題
https://www.youtube.com/watch?v=u9mb8Sf_1oE
又飛去唔知邊度做嘢都叫雪?
咁房狗一定會繼續捧紅NJ五年,得未
真。。。。
聽多左冇咩感覺
你send幅咁嘅相有咩意義?我唔撚明 九唔搭八
9月3號日榜

Cap頭三算,一陣Cap埋第四又變咗bunnies啦

Queencard Love Dive仲高過新歌
幾條友又扮撚晒野賣慘睇到好厭NCT127咁慘都冇好似佢咁
係公司貼aespa貼紙唔係好巴閉架咩低級職員係公司高層內鬥買錯邊就後果自負啦
佢地同aespa熟, 玩下有咩問題, 咁緊張仲乜.
你唔洗理件弱智
講Hybe唔提得Hybe女團?講Hybe幫LSF買playlist又唔用得LSF啲相?
咁前面條友講到hybe財務有大問題 咁正常情況就唔會有多餘閑錢幫LSF買playlist啦 如果財務冇大問題咁就梗係可以買playlist啦 你就喺度講咩講Hybe唔提得Hybe女團?都唔知你噏乜鳩 你條傻鳩bunnies都係躝返去你個狗竇圍爐打飛機算啦
笑撚咗,我又係bunnies
咁你都肯定係Earnot同Hybe家族飯啦
隊隊Hybe都屌 淨係唔屌njs同17 你係咩料心照啦 真係多撚謝你咁睇得起我係earnot 淨係聽過幾首主打曲,連一本album都冇都可以俾人屈做earnot
唔好搵法律部告我, 小市民怕左大公司, 🙏

기초 현금및현금성자산=基本現金及現金等價物
반기말 현금및현금성자산=半年末現金及現金等價物餘額
Hybe都有家族飯? 真定假呀
HYBE一直講緊高負債同支出大.加埋年頭已經俾人話緊幫ILLIT同TWS音源造假,燒緊錢.
唔係"我"講,大陸人同theqoo佢地講先的🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞