[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMMRIIZE
紅毛 粉墨 兔瓦斯 媽媽木拉椅子
Still there正
Lm
係唔係都會走啦
反正想收佢哋皮嘅大把
特別係HYBE親生女
佢哋budget最多
但人哋係親生女

鬥贏aespa先講喇

LMLM
25女人格
Aespa根本唔關事
事實就係NJ未出事前喺Hybe拎最多資源
就當而家搞掂咗NJ,攞返哂應該有嘅資源啦
而家Le sex CB又做唔做到NJ嘅成績、人氣先?
洗唔洗到走音烏名先?
首先講明先我唔係Earnot或者Illit
但NJ上次cb成績已經證明咗佢哋底牌有幾多啦
你仲J緊supershy年代就勁啫
點解妹寶同sakura唔跟埋咪嘴
lm
如果唔係呢單嘢,NJ仲可以撐多一、兩年先flop
不過親生女又接唔到佢哋個勢之餘,被路人話佢哋水牛團、山羊團、注水團….呢啲名起咗好難改得返
BUNNIES又發爛炸

https://youtu.be/Ke5jk7Ngpqs?si=OKdPfpenBIc-a6dU
佢地喺韓國定台灣發展?

囯外好過囯內

btw,

collar凢時攻韓

咁公道講
Hybe今次cb又冇專登打壓nj
頭兩個禮拜spotify嗰啲random play都照買足
啲花邊嘢爆鳩閔老母都係等你哋cb完打晒歌先爆出嚟唔影響你哋

但個marketing budget一定收細咗
但收細完都分分鐘高過唔少女團
今次cb就擺到明係nj同hybe都望實喺無之後咁大力嘅宣傳下有幾多死忠支持
咁個結果出到嚟咪係咁囉

同埋係政變單嘢歐美市場先大跌
無咗NJ
NMIXX定Kiss of life 上到位做新五常
Day6勁到
反而係佢有機會斷到Supernova一位
Le sex呢?
Le sex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞