[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
啲台狗真係好撚煩
同o.o比呢?
日日捉正字 追星追到個星係佢地另一半咁小小野就護主
子瑜『Run Away』音源日榜空降
Melon:327 (收聽 18,810)
Genie:not in
Bugs:41
VIBE:not in

志效『Killin' Me Good』音源日榜空降
Melon:131 (收聽:41,384)
Genie:169
Bugs:84
VIBE:269

娜璉『ABCD』音源日榜空降
Melon:94
Genie:103
Bugs:23
VIBE:281
諗起台狗話台輸會有廿萬
個時佢話出solo我完全諗唔到佢係會行咩風格
啲台狗話應該拎Fly做主打 咪玩啦用慢歌會flop得更快 challenge都plug唔到

佢把聲係唔多襯隻歌 揀歌可以再好啲係真嘅
開頭開聲個句我已經打咗個突

有人整Sunmi AI cover 仲夾啲

https://youtu.be/16wLuKf6lTg?si=jDd-r-bK_BbWTztA

邊個膠 同期出嘅hs少咁多stream
Bbg唔見埋人
而且aespa係上升緊
佢地最高先12M monthly listeners
NJ 最高係26M脫水狀況好明顯
有啲人睇完微博啲假文
唔識自己check數據
仲係咁話人唔睇數據屈你地機械人
上年首supershy 一年6億stream
歐美一線level 今年how sweet 4個月先破億
屌你係咪智力有問題。。
咪應左你aespa得今次comeback有noise,你除左su之外有邊首放到上枱,你drama買左咁多列表都未上三億。。
仲要你個最高紀錄都要輸人地個最低紀錄,兩團都flop緊。。
發現你都幾鐘意概念偷換,講緊燒賣好食你就講魚蛋難食,咁好難溝通到。。
係咪機械人其實有得睇。。
aespa點解俾人話機械人係因為melon個曲線同magnetic一樣,一到凌晨就龍抬頭咁樣,spotify就大部分東南亞國家stream,其他韓國歌手組合冇一個會咁構造。。
不過都係嗰句,你贏,祝你主推快快登頂
璉寶同子瑜美美的就夠,T寶韓國去到而家呢個地步全部歌都當係禮物曲回饋粉絲🙏🏻
對付HYBE 既人真係要金廷油呢D SM宗族飯先得, 正常人都搞唔掂
NJ得返韓國人盲撐睇YouTube數據就知海外成績差咗好多 BBG同how sweet view數分別係57M同37M
同期comeback嘅IVE Heya有61M views Supernova有120M views 依家LS Crazy一個星期已經有45M
閔老母以一人之力打殘hybe 3隊女團攻擊LS同illit結果自己嗰團中埋回力鏢
Youtube view數唔係註水咩
同HYBE反咗面仲點會註
Illit 5個月前1.4億views
Le sserafim 8日前45m
NJ - Bubble um 4個月前37m
你覺得le sserafim同illit紅過NJ
公道

話說viu半夜重播緊旣《幽靈醫生》有 孫娜恩

反你老母咩
Spotify random play咪又係買足
最後Spotify成績一樣唔好

成績好就閔老母carry
成績差就Hybe打壓

NJ真係立在不敗之地
好Kam
被人認錯係另一隊組合
而家播緊嗰套《浪漫這一家》都有佢做女配
即刻成首歌升華咗
唔整咪好地地
New face 個陣整左少少都仲好靚
係之後大搞左個鼻就。。。
韓國人都鐘意打一式一樣既下巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞