[KPOP] K-POP 2024討論區 (23)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
啲人弱智
7年後冇咩人記得NewJeans啦
睇新團好過

為啲on9事件,講on9野,希望佢比人拉

不過都證明佢很年輕,佢人生得追女團
唔使連續ga ma
好樂隊值得aespa 15周冠歷史記錄夠J了
因為認得你個名囉同公海放支那d所謂韓網但其實係揀黎譯果d翻譯圖黎笑同一道理姐
雪一排都冇人記得啦,班Bunnies係道互相道別話以後唔追Kpop講到新牛係Kpop清泉追佢地先有taste
係係係 反得你Le Sserafim就係Bunnies啊嘛
正宗Earnot
而家好似差Melon無連續百日最後一日先嚟斷
好彩你屈我係eatnot唔係amy姐見你隊隊HYBE既都屌淨係冇屌NJ同17知咩事啦

幾時逆襲
其實我都講咗好多次,我淨係唔鍾意水牛團主要係整容宮狗
不過啲Earnot好鍾意話我係Bunnies又可能啲Amy都會覺得我笑柒Suga就係BTS黑啦
ITZY10月五人完全體迴歸確認 恢復健康的Lia也參與其中
你唔係NJ anti就一定係Bunnies,公海定論
利:RM粉
希望有好歌有好成績
Itzy 唔值得咁快flop
點會冇人記得?
大把團就算解散咗都會重組
唔係成員關係決裂或者成員死咗嘅話,都仲有機會嘅,只係時間上嘅問題,同埋超越唔到最紅嗰時。

話雪一排冇人記得嗰啲都係勝利球迷,唔係真心支持。
唔好亂講嘢啊,呢度好多房狗忠粉
NewJeans仲有五年約喎, 肥佬如果雪撚足五年仲有人會記得?
咪玩啦! 點會冇人記得新牛!
佢地同 Aespa 姐姐咁 fd 大把人支持
咁記起啲名曲肯定會記番起個人樣 好似以前gfriend 校園三部曲咁咋嘛,不過人名就唔記得啦
強如gfriend,就算成員重組小分隊viviz都大把人唔知佢哋係咩人見過有啲comments話佢哋好似gf嘅銀河 信飛 嚴智 唔係開心定唔開心好

K-pop idol更換得咁快,消失半年已經無咗一大半fans,更何況五年
T-ara 花英事件之後,成個團一沉不起,而家咪又喺返度
再遠少少嘅Kara,又或者近幾年嘅Exid、Apink都仲喺度
連被逼解散嘅Gfriend都有成員自組一團重新出發。
就會雪藏都唔會影響到
唯一會影響到就係HYBE 可能會造新聞抹黑成員
不過反開NJ嘅最想睇到嘅都係呢啲啫
KPOP 呢條流水線會迫所有人追新團
mama上年都夾硬谷新一代
唔係唔記得,係你唔撚想記啫
無一隊紅得番
咁你咪自己記
做咩迫人記
同埋問題係NJ仲係上升期,未上神枱,仲未能夠自成一個Brand

佢地都而家都係好依靠MHJ, 真係捱五年後出番黎無MHJ又係另一件事

你話少時 TWICE BP抖五年出番黎就都無問題啫
NJ暫時就真係一半半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞