《死侍與狼人》劇透討論區 3

1001 回覆
17 Like 15 Dislike
Gambit 係第個演員
本身gambit有機會出個人外傳,主演已經決定左係呢個大隻佬,但marvel 收購左fox後就正式摺左個project
所以gambit咪話自己一出世已經係虛空
佢要捉住d線唔得閒理你
但無x men嘅人客串
樂觀睇就留待secret war
衰啲講我怕最年長嗰2位頂唔到去個套
不過有可能佢地都唔打算回歸
佢就係無夾硬推進MCU主線(康王朝)
先至可以玩得咁過癮
同埋講真雖然x men應該會係下場大戰既關鍵
但你俾DP呢啲bug角參與太多又係好影響個戰力平衡

今集起碼話你知新既TVA權力架構
Limbo係Loki事件後既生態
我覺得足夠既
有阿火人咪係
你真係幾衰
劍齒虎、蛤蟆應該係舊演員黎
角色就Azazel、psylocke、Juggernaut,火佬同埋舊x-men 2個爪女都係度
我覺得算多啦
你d時間咁9寶貴 唔建議睇電影
都幾肯定今次有問過ben affleck 但佢應該唔想人提起佢做過dd
我指x men呢個組織
我認同呢集係比fox版xmen嘅一份禮物
我以為會見到元祖xmen 同我地say個bye
Day of future past交哂棒
新生代既磁力王同x教授都算受落
其實唔使打攪兩位老人家
唔想Patrick最後一次演係DS2嗰個
某程度佢都係marvel jesus
你而家上邊一套都係會爆死
If you are nothing without the suit then you shouldn't have it
好多戲都有自己想表達ge嘢,好似俾人屌到飛起ge Iron Man3咁,背後都有講Tony覺得自已無左甲乜都唔係,係後尾先明白到自己=Iron Man,而唔係自己有甲先係Iron Man,不過拍出嚟效果點就。。。
可能你係Xmen Fans你一路睇DP感觸會大啲,但係我自認我係MCU Fans,唔會話好大感覺
相反套戲俾我依啲一般觀眾感覺係有頭威無尾陣,一開頭係好鳩好好笑,但係到中後故事好薄弱,淨係靠做鳩嘢引人笑,已經笑到唔太識笑,開始覺得悶;打Final Boss又實估到Logan會衝到入去,但係有最大武器爪唔用,偏偏係用撞門嚟拖時間。。。
psylocke同火佬咪x-men
正常
可以凌辱傲嬌
嗰次直頭侮辱級別
爆budget
請咁撚多人客串

不過的確係,由20世紀fox第一套x men睇起真係好感觸
控火人,蜥蜴,劍齒虎
Logan比幾多分
呢套比幾多分
我驚有Ben 做返DD
佢第一句就問死侍同Logan
Tell me do u bleed
唔同戲種
一套悲劇
一套諷刺式笑片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞