《死侍與狼人》劇透討論區 3

1001 回覆
17 Like 15 Dislike
所以講咁耐重點就係冇咩故事性囉
但係度講冇故事性又會比人話係你睇唔明/唔睇漫話
都知DP3用左”致敬”左唔同戲
但有無人同我一樣,除左最大路mad max, star war之外
有條女係antman個幕企後面,勁似mortal engine條女?

另外有個高攣毛辮我最初以為係thor個valkyrie
但睇番個能力先知係XM3入面磁力王身邊跑好快嗰條黑妹

重有想問埋個背心間條大隻佬係邊個角色?即係比gambit牌爆個個
https://youtu.be/KTIg1XCBQuo?si=kWsBscHn1FZwQmMD
兩兄弟終於可以入場睇了(台灣今集15禁)
唔知係咪今集話唔可以再比Ryan 爆肚改詞同改劇本,
覺得今集係冇前兩集笑位同鳩位咁密集,
睇1,2集果時真係全場由頭到尾都冇冷場

仲有上集出嘅domino 真係好正,
可惜今集又冇左
Ned好似都唔洗學就識
真係搵Ben 返嚟做DD都幾過癮
入咗垃圾場自然會有光頭妹攪掂佢 話知佢邊個
tva就係靠同光頭妹合作清垃圾
唔係pyro射佢都唔會放dp走
暫時嚟講 未有一套英雄片可以做到DOFP咁新舊交替之餘又可以講出一個精彩嘅故事
真世一
幾時先知票房
Ryan 咁落力搞死侍希望有好成績
以前還以前
你覺得而家d人自私左想改變風氣咪自己做起,係到要求人地點點點好似其他人係你個仔咁一定要俾家用咁
雖然我已經首日睇左死侍,但我都唔介意你入場錄完再放上黎俾我j返個片頭bye bye bye
我就期待你改善連登自私風氣
套戲嘅重心就係鳩拍
嘥晒啲時間講班死侍
打戲啲垃圾 action sequence
又慢又長
死侍同 wolverine 打兩次又勁拖

final boss 就唔打
插條電線就贏
又唔激昂又唔感動
打完仲要原地復活

所謂內心戲都係求其兩句就當有

成套戲仲好意思串其他 marvel
根本連呢套都唔緊湊
最好睇係 trailer 同片尾
因為之前罷工,改唔到
會比deadpool笑佢離婚
Thor 4 一冇咗Loki即刻冇晒睇頭
根本Thor之所以有人睇 係因為Loki
Tom Hiddleston 號召力大過Chris Hemsworth
有頭威冇尾勢聽落反而似係MCU電影嘅作風
仲要郁啲就話人死忠 完撚全係回力鏢掟返落自己個頭度
咁邊套戲乎合你心目中“好睇”嘅定義?
DP1 都好睇過呢套啦下話
Nwh抽走三代同堂成套戲垃圾到不得了喎成套戲邏輯完全唔通 人物行為動機弱智 打戲又做唔到蜘蛛俠既靈活感 係真係賣情懷同佢哋三個互動既部分先叫好睇
你連6,70蚊都攞唔出睇套戲就咪撚衝出嚟柒啦傻鳩
完全係後生版狼人
免洗反派 係MCU名物喎。
上次夠話last
你係輸在你老母生少左個腦俾你
我响英國睇
Blade 等人出場果幕好多人有反應同叫名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞