《死侍與狼人》劇透討論區 3

1001 回覆
17 Like 15 Dislike
本身Juggernaut 個角色係X教授阿哥
佢整個頭盔係防止俾佢細佬讀心
單單係Chris Evans 同 Henry Cavil 已經值得再睇
想知佢地兩個係20fox塌左嗰到打交首歌係咩
開頭響鐘同打下停下嗰首
仲有大戰死侍軍團嘅動作設計
一shot直落長鏡頭
係戲仿原罪犯嘅經典走廊場面
發覺你睇唔明好多位,所以少好多趣味
咁咪即係3兄妹?
打到仆街你殺我我殺你,但就用共存呢塊皮包住
黑色幽默
Juggernaut 和 X教授 好似沒有血緣關係

Juggernaut死老母

X教授死老豆

然後死剩個兩個結婚(Juggernaut老豆、X教授老母)

所以兩個細個一齊生活咁
我好得閒的

睇返百科全書真係咁寫
X教授老母改嫁
紅坦自細比老竇虐待,所以轉去bully X教授
老老實實 DP 3 明顯係迴避好多MCU ge 問題
Mr paradox 話未來大災難 明顯 DS 2 入面ge incursion 2022講左 到2024都無講

同埋 結局 DP 同 狼人都無加入去MCU 616 Earth 都係留係自己果個入面 唯一可以講就係DP 加入左Loki ge TVA 比佢自由去唔同Universe
又互相救過
其實好似和Magneto的關係
不斷欺負Charles⋯⋯只有我能欺負Charles
謝解答,呢個關係好似電影咁多集都冇提過 😆

教授嘅阿哥同阿妹都有料到,咁佢老竇老母應該都唔少嘢 😆
潮文??
我笑/屌鳩佢會唔會變真心膠?
廢老
Block鳩佢算
所以Deadpool 係車上面同wolverine 講既野
更加係Ryan Reynolds對Hugh Jackman講

佢需要Hugh Jackman 幫佢拯救Deadpool 系列電影
聽到avril lavigne & green day 既歌,d回憶返黎晒
有 垃圾戲黎 唔值得你開黎睇
真人版既話佢戴住副咁既超冇得同觀眾眼神接觸
注定唔會hit

Deadpool 同荷蘭Spiderman 對面罩眼都要郁得
幾廿歲人一百蚊都冇你就收撚皮啦廢老
打大堆廢話係度遮醜
新潮文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞