《死侍與狼人》劇透討論區 3

1001 回覆
17 Like 15 Dislike
完全浪費左輪椅光頭佬
都冇人話過要直接入mcu宇宙
你係咪諗太多
早場60蚊啫,你訂D+/ Netflix 都唔止啦
agents of the shield 已經出左第二個ghost rider
D2=$50
講多樣好似冇所謂嘅嘢
自從Stan Lee仙遊咗之後都好習慣地預設咗再冇佢客串
但係呢套都仲係搵個機會攝一攝佢出現仲有Heart咁特登出字幕搶一搶鏡
同埋credit又加返當年嘅"Zip it Stan Lee"
不過呢套好多人都係被遺忘咗
其實都係Marvel自己拍Ironman成功先開始帶起super hero系列條線
之前其他電影公司拍個D,都無諗過咁樣演落去,有D演員甚至唔想提自己曾經拍過,
會俾人話唔識演戲

不過無人會同錢作對,將來應該更多經典
演員回歸,Fox已經收伏咗,係Sony
成日扭屎忽彈出彈入
呢套開頭係好睇,有啲橋都幾有趣,例如agent of hydra果段.....但感覺上budget追唔上。最慘係美劇死症,就係死唔斷氣拖得太長............Coulson不斷死不斷再出場,你唔悶我都悶啦。不過Daisy同個女科學家真係幾養眼。
有一度睇唔明有冇巴打可以解畫
TVA雷神抱住重傷既 Deadpool 嗰度係咩黎??
係咪準備之後既劇情?
MCU個邊唔比大橋佢地聯動
搞到要越吹越大
但點都好睇過Secret Invasion
垃圾之最Secret Invasion當之無愧
我覺得係其他宇宙
有啲係玩嘢,唔使考究
Avg 5仲plan緊
建議你email Kevin 去問
超人版狼人出場個陣
全場冇反應好似認唔到佢
個畫面好難睇
Deadpool講henry 先反應到
不斷俾人鞭屍, 鞭到皮開肉爛
娛樂產業只係成間sony其中一小部分
+spiderman係sony pictures重要命脈
差唔多係唯一一粒金蛋
大把空間同迪士尼討價還價
而家諗返
其實成套戲最重要嘅劇情推進就係結局彩蛋
死侍可以入去tva播片
佢同狼人應該都係被b15請咗做tva員工
好睇但主線太虛 未到漫威耶穌程度

寫好d呢幾點就完美
點解搵死侍黎?
點解要打死侍軍團?
狼人俾少少xmen死既scene
光頭唔好中二病無啦啦要滅世
同埋on99被收皮

片尾我原諒你 因為都唔知你大事件想點
同埋mcu以前係199999
但係曼德拉效應kevin feign 好似有
官宣過mcu而家統一叫616

有無人fact check係點
D人話Chris 真人係咁上下
之前007套偵探片佢奸奸地個角色根本係佢真人
果套幾好睇,我覺得唯一敗筆係最後條女竟然單拖去見個奸角。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞