《死侍與狼人》劇透討論區 3

1001 回覆
17 Like 15 Dislike
我估係其他X Men 被普通人殺左 狼人癲左就殺左好多普通人 原本大眾對殺X Men 係有爭議 但係狼人搞爛左X Men 個招牌 令大眾都憎X Men
其實都係 老鼠一定合家歡 哩個死結啫
有要求
就係要 serve 到我呢d 有要求既死忠睇
get唔到peter pool 有冇人解釋一下
好難想像avg5如果真係有deadpool但冇血冇粗口
冇狼人同chris呢套戲評價一定仲低
deadpool同狼人打第二次已經覺得有啲夠皮同唔需要

光頭女奸角又冇乜壓迫感,似傻婆多,動機又唔明顯
cable動機鮮明,壓迫感都強好多
the wrong guy呢樣野真係狼人好多集既key word黎

x-men 1, 佢無人生方向, 以為磁力王捉佢, 磁力王係捉rogue, 佢做關鍵救場

x-men 2, 咁多個無遇到, 偏偏係佢遇到當年幫佢做手術造成心理陰影既 William Stryker, 而佢戰勝戰爭機器既身份殺左Stryker

x-men Day of future past, 佢講撚埋出口, 應該要送返過去既人係教授, 但只係佢身體條件好先揀佢, 自己講到出口you pick the wrong guy, 但最後又真係靠佢做橋樑俾兩個教授對話先解決到問題

次次都有d錯配, 但次次都係佢自己諗通諗清自己目標再去搞返掂
所以x23講呢句真係好有意思
佢連廢老都不如,廢老都有幾廿蚊睇下早場支持下戲院
如果女deadpool係Keira Knightley就 perfect
btw deadpool班朋友入面
個光頭肥佬係邊個黎?

點肯同你做丫 ~~
你都on9, marvel有邊套唔係賣情懷(漫畫)???
舊登老屎忽四五十蚊都唔想出走過黎求連登仔 要盜錄版LINK
乞唔到 俾人屌 發晦氣講到尾 原來想屌9你班連登仔玩爛網絡文化
哩啲萬年梗真係俾你估到嗰吓先最令人高興
認同
霹靂火既表現仲夠戇鳩過deadpool
比deadpool更deadpool
預告一早出晒嚟唔知要點拍先可以震驚到佢
大撚把人無睇過漫畫啦 on99 咁
啲笑位都唔撚好笑啦講真
就係想講呢套戲除咗情懷可取之外就冇其他方面特別好
咁係你唔知狼人咩料啫
狼人實力從來都唔係強
但正如DP所講,佢就係X MEN既C位
因為廢柴狼人次次都係最關鍵既位置救場

X 1靠佢鋼爪同磁力王角力先解決到
X 3靠佢回復速度係唯一一個埋到JANE身殺JANE
DOFP 又係靠佢回復力做唯一一個靈魂time travel既人選

狼人既重要性就係咁撚大, 點樣唔合理法
你好撚柒
哦係咩,咁d角色石頭爆出黎啊? 電影商原創係咪
我就係想知佢心目中點撚樣先唔算求鳩其
你無得假設佢無狼人
因為套戲主角就係狼人.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞