《死侍與狼人》劇透討論區 3

1001 回覆
17 Like 15 Dislike
話佢對角乜乜乜囉...
光明會班友同咗DS交代咗反省Endgame嘅事之後,到咗SW個幕真係睇到都唔知做緊乜
好似係話兩條角會唔會有風阻問題
佢可以製造少少特別條件俾光照會體面d咁輸俾SW
係要搞到咁撚柒
喺個server room度門入面望返出去狼人塊面,真係好撚似batman
喺Sam Rami條仆街唔識得展示其他Marvel角色嘅能力(因為佢冇了解MCU嘅事),但Spidey佢就展示到咩叫能力越大責任越大,真係雙重標準到好搞笑
睇完今集之後有啲想睇漫畫,因為漫畫太多集睇邊集先?
差啲嘅戲院一百蚊都唔洗
對角係 吹蕭時 輔助用
呢個會唔會可以呼應返狼人話dp呃鳩佢 但其實佢既角度只係一係願望 specific字眼唔記得左 正如mcu既trailer經常都係fake鳩人
the marvels 唔係太差姐
只可以話係普通
antman 同secret invation 真係shit 嚟
點解冇嗰首既
唔通我聽錯
ACDC首hells bells呀!
點解playlist會冇左呢首
宜家聽bye bye bye成個腦都係deadpool
係岩比人揸住對角幫人含
正, 完全符合心聲
姐係ca4就
因為今次呢套先回咗坑入場睇Marvel,如果唔係不了
唔知係咪人老咗 睇超級英雄電影已經無乜快感 定因為被marvel jesus呢句對白令到自己太高期望

成套戲啲打鬥/gag/互串都冇乜好深刻
最有感係片尾一路聽住time of your life一路睇返Xmen嘅footage 原來我都好老了
有冇人有同感
覺得最可惜係fox 最後一集但無 prof. X
blade出場 同 狼人帶面具 果下真係全場歡呼鳩叫
俾SW整死咗
deadpool勁在可以令人無視劇本好定唔好
淨睇劇情佢一定唔會係好 節奏都奇奇怪怪咁
但係睇完個人好開心
真係有跟開嘅先知點解要佢嚟演牌王
但佢塊面真係太大
中間有agatha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞