一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
身邊有朋友離婚之後40歲人都仲成日食到00後妹豬,
但個仔都讀緊中學拍緊拖
不過佢有gym開又識著衫d人以為佢3字頭
同呢d女人溝通,你直接俾3個選擇佢,從此人生可以慳返好多時間
好認同,成日嘈不如離婚
對細路好大影響
由細到大 成日嘈嘈嘈
全部都係好撚小事既野
做都係幾秒既野,就係咁屌黎屌去
但又係到係咁嘈

真係好撚想靜下
只可以講有時真係要借聾耳陳隻耳
我都無要求佢煮飯. 或者我要求都只係有舊雞胸有碟菜咩都無所謂嘅人
佢成日閪我面, 話放工好攰唔煮飯, 咁咪出去食囉, 我真係無所謂, 佢又lee又lo, 阿吱阿左, 唔啱食唔健康, 唔知佢想點
到我煮飯個陣佢就走入黎指指點點, 切舊肉大舊啲又屌, 用多幾個碟裝嘢又屌, 啲碗又唔係佢洗
我有時OT食埋飯先走仲舒服
雙重標準

佢屋企人果啲就咩都好咩都啱
我屋企果啲就咩都唔好

Exactly 同一樣野,我同我屋企做就西口西面彈到上天花板;佢自己屋企都係咁就當睇唔到
好彩的話 老母都係咁 由細慣左
不過老母唔係你揀。。。
我仲練習緊
有時谷住度氣,真係好難頂
有時心諗,我全份糧九成貢獻俾你同個屋企
點解我仲要受氣
加多樣

無用嘅嘢唔肯dum, 但就成日話屋企亂, 叫我執嘢
話老婆結前結後兩個樣既巴打
你地拍左拖幾耐先結?
係,自己食完返去最舒服
同女人食飯真係麻撚煩
咁beta叫佢自己拎啦 無手?
自己搵到飽飯食既人洗受人控制
可能佢返工做野都喺咁

e 啲case 同佢講轉頭搞 耍住佢先
拍左三,四年
拍拖嗰時難頂指數係3
結婚之後跳到9
精神病其中一種
忍唔住咪入廁所"痾下屎"休息下,平時得閒咪"O下T" 遲一頭半個鐘先返屋企,食下好野行下街先返屋企。
唉 我老婆勁難頂
日日返到屋企所有家務做哂 小小都唔留比我
一返到屋企就煮好哂飯 煲又洗好哂
留返兩隻碟仔比我洗 我洗完兩隻碟仔就係咁讚我
仲有我中意小朋友 佢就為左我生左一個bb
10個月裏面我叫佢唔需要介口 但佢就介到好清
所有垃圾野冇食過
生左之後怕佢辛苦想佢唔好喂人奶 但佢堅持要喂
每3個鐘就要泵奶 凌晨時分起身幾次去泵奶 辛苦到呢
仲有成日鬧佢 佢就死哂狗咁 搞到唔好意思再鬧
依家每朝早起身返工 佢就早過我起身 整好執好哂我返工要用既野 送我出門口返工
仲有太多野講唔哂
唉 我老婆真係點頂啊
認真,我真係覺得佢有小小
唔知關唔關生完小朋友事
少少嘢就可以發晒大癲
問一句無關大雅嘅說話,就可以即刻爆你
同路人
所以宜家我時時會同d後生仔講
千其唔好比你”下半身‘’影響到"下半生‘’
真心咁多ching都咁慘咩我個個生完同原本冇分別,我隨時想扑想揸都得
你對住呢嘅閪婆
日日俾佢煩尻住
係真係會無mood 屌佢
你會寧願出面搵第條女屌
師兄有思覺失調?
細個老母有講
娶到個好老婆等於中到六合彩
嗰時唔明
而家明晒
六合彩真係好難中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞