一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
明知自己對腳又長又白滑,仲下下著排球褲瞓覺,對腳喺被下面撩下撩下咁
你以為請撚左工人就唔洗俾人屌?
天真
樓主老婆係咪雯雯
唔係, 離婚果時會雙方都要去律師行度簽同意書,
然後贍養費係大家deal好後
再寫落份同意書度(我個case 係咁)
然後我離左婚無耐都已經移左民,
所以一蚊都無俾過.
Ching好波
咁資產呢?
順便提提大家,
無話分居幾年就可以單方面申請離婚(果時個師爺同我講)
如果要單方面申請離婚而個官又批既情況係,
對方有家暴or精神上對你有暴力過, 而你又有證據proof.
又或者有小朋友, 然後呢段婚姻上對方會影響到個小朋友.

香港既官普遍係比較偏袒女方既
成日放無聲屁 臭到仆街
資產我好彩既係我前妻無話要分,
所以份agreement無呢一部份
但以我所知分資產都有分一次過定分期咁樣.
其實生左小朋友,個小朋友日日痴住媽咪,特別是親喂母乳的,女性已經完全滿足所有身體接觸。所以老公掂下摸下,都會覺得太多,好累。
而且生完仔,雌激素下降,會降低性慾,下體亦會乾,做愛會痛。
建議搵人湊BB,女人keep住返工,有返正常都市生活,同BB又唔會太長時間接觸,激素都易去返正常水平多d用潤滑劑,溫柔d,令性愛過程無咁痛
改唔到就離,為小朋友着想更加要好榜様
咁真係好好
完全冇手尾跟
咁又係 你阿媽都俾我中出啦
講到男人就唔會放臭屁
你應該關心下老婆飲食 點解會放臭屁
癡線 有咩可能搞到屋企廁所臭到公廁咁
至少堅持打扮對自己outlook 都有要求
唔x得都睇得

有D結完對對自己outlook 完全冇要求先大鑊
雖然幾分鐘就成工出門口
不過唔x得又唔睇得有事仲要少返你轉頭
我就寧願佢打扮下keep 住outlook
比個靚女小experience 上都冇咁差先
講起婆媳關係
我啊媽講過我啱啱出世時,嫲嫲成日要啊爸去探佢打麻雀,搞到成日得佢一個湊仔,講咗二十年
自從我中學後冇再上過去食飯

有d野真係男人諗唔到會入你數
拍拖十年
結婚第二日已經開始懷疑人生🤡
有時諗返 當初見身邊人人有拖拍 結埋婚
自己一個人就覺得孤獨
之後拍埋拖結咗婚 反而又想一個人既時間
有點唏噓
生個小朋友同佢一樣
仲死
點解?
不過我結婚前兩年已經一齊住
感覺都好夾 冇乜為家務嘈過
好快就磨合到
點解未結婚前就無野,一結左婚個女人對住你事事都唔順眼,但又唔諗下我地男人又何嘗唔係只係包容左佢。

你結婚前就咁既話我可以揀唔結呀嘛
呢條友我block左好耐,網上垃圾人種黎
男朋友有fd嘅女朋友係呢種人
狂數條仔,踩到佢又蠢又廢又岀軌,自己付出好多好慘
但事實上條女控制狂,男個個出軌真心情有可原
依家完全唔想同佢兩個接觸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞