一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
佢地話一時唔記得噤制,
我話不如你唔好蓋板咪唔會唔記得咯。

佢就話唔蓋板沖廁會水花周圍彈
我話寧願周圍彈,好過變公廁味。

廁所臭最後又係我洗,廁所塞又係我通
如果你講既係公司就真係無得攪,
我啲女同事報哂管理處
報哂人事部
個女廁都係咁,所以佢地都放棄。
成層都係我地公司,所以一定係自己同事本污糟。

我自己如果痾屎
由細到大都係個廁所水位上下各放一張紙巾,個水口位都放一張紙巾,
咁一定唔會整到啲屎漬留俾下手。 雖然係哂紙
屋企
屌他老母啦做cheap 晒男人
就係你呢d 狗搞差晒個市
班臭西識撚咁諗咩
我平時都係蓋板沖廁
仲從來未試過唔記得沖
順手撳個制有無咁難
好難想像會咁

勸你打開之前點都沖咗一次先
你唔講例子好難知邊個先唔正常喎
其實上邊所有巴打講既
百分之99都係有發生過既

直到而家都係keep 住發生既
我一直既取向就係男人老狗唔同D女人計
老婆講咩都話好好好好好.....

有時明知佢會中伏。我計過係D好小事。就會由佢中伏進入panic mode. 等到佢唔知點算果時先再慢慢幫佢解決

如果係D大伏就要喝停佢。冇錯係喝停佢。因為佢哋平時見你咩都冇咩所謂突然喝停佢會hang 機的。 好過你平時咩都去撐佢唔理你

簡單黎講就係婆乸野留番俾婆乸搞。大事情你哋自己搞番就ok

不過有時真係搞唔掂。我會打電話俾外父外母大舅投訴。外家自己知自己事
正路野都會幫你拆
存在
我係度諗,係咪香港老婆先係咁?
冇地位
最慘喺 佢搵得多我好撚多 層樓又喺佢
你好彩外父外母幫到手
難為有人d外母都係極品
臭閪出臭草果d真係大撚鑊
拍緊拖嘅巴打要好好睇清楚未來外母係乜嘢人
你嘅未來老婆結婚前點好點就得你都好
結婚後都只會係你外母嘅copy
唔好唔信邪呀
巴打有冇俾人屌過大男人?
第一日已經任務完成改規矩要食自己
之前係有求必應🤡
冇。
所有錢錢我俾哂。
邊個敢屌

我成日都話。交換番。你一個月頭俾幾多錢我。我唔使做野, 你由神農氏果代開始屌我我都冇問題。

D女根本醒過加零一。只要你令佢明白離開/背叛你既成本好高。佢就唔會咁做。

everything is talking about business.

90%既家嘈屋閉只係源自戶口結存不足
呢d情況最好就係少d見 少d交集 少d俾佢知你嘅野
同埋大唔大男人呢樣野係咁睇
錢你搵。家你養。有事你出頭。咁你係屋企基本上成個項羽咁都冇人會出聲。咩事都可以順住你

如果錢一起搵。家一起養。有咩你都出唔到頭。如果加埋都唔係搵到幾個錢。係好難要求女人去配合你。

講到尾其實就係獲得資源冇咩點變。生左小朋友之後可支配既資源可預期地不斷減少。令女性心入邊唔平衡
你揾老婆做同事已經係最撚蠢啦屌
最有趣既情況就係佢既另一半係一個佢睇唔起既「經歷過文革嘅廢老,講嘢冇文化水平,字都唔撚識多隻」女人個閪都拉出黎

一個佢睇唔起既女人既仔
成為佢有機會互相依靠互相支持一世既伴侶
笑左
我做漏做錯少少野做屌到仆街
佢做漏做錯野就應份,學佢咁話返佢仲會屌返你轉頭
例子:我飲完水個杯放係枱面就係咁屌,
佢痾撚完屎成撚日唔撚沖廁,我就幫佢沖返,
跟住忍唔撚住屌返佢,就大大聲屌返我轉頭
條條女 結完都變左第二個人
好撚恐怖 你結埋我個份
其實咩性別都好,都會想自己係多方面發展。生左小朋友,或者太多OT的工作未必適合,但做下Part Time,都係好好的生活調劑
有d女就喺話強勢下要情感需要, 出去偷食. 一路無恥出軌, 一路諗後著分身家.
吓?一個?

每人講300樣都得喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞