一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
成日叫雞呢
你陀囉咁叻
有無諗過呢個年頭d女人唔洗靠你餵飯
揾得多過男人大有人在
i know that feel bro
但人地高姿態得黎,個男人又心甘情願
你又吹佢唔脹
所以好多人返大陸娶老婆 唔娶港女
但係連登仔係要娶港女又要呻
自戀型人格
Cls 而家啲女人搵錢多過男人
邊個唔比邊個食飽飯都未知
講到女人被中出係會有個鈎鈎住痛不欲生咁
事實係好舒服
而家科技進步
人類開始關注健康
食得多保健品 食嘢又清淡 叫涷奶茶都少甜
醫療系統又不斷進步
人類壽命已經延長
所以
我認為女人唔到一百歲都唔好俾飽飯佢食
女朋友就女朋友啦 未來老婆求咗婚先再講
比返尊嚴自己啦
唔應該乞
唔好頂爛市啦
啲女同事有問過我落club 去夜總會係點既
問我有無試過又問我詳情。

我話我結左婚後就無去過喇。
因為我都要對我家庭付責任,唔想有咩病既風險危害到我伴侶。

但我同佢地講,女人永遠唔會明用1千幾百屌個人地口中既女神有幾咁易。

我話做個例子,
隔離team 既女神級同事,
我去溝佢,我可能要用好多晚既時間同佢傾電話,
我用好多錢買禮物俾佢,花好多心思去溝左幾個月,手仔都未必拖到重要食好人卡。
而我可以用1千幾百,或者去澳門用2k 3k,叫一個比佢更靚既女仔做好多,你地唔會做同唔敢做既野,重要無手尾跟,我可以個個星期換人,同埋我有需要既隨時都可以要。

咁你話個機會成本有幾低,溝女既機會成本有幾高。
做乜會想有小朋友
唔係 我老婆仲快過我 我多數係俾佢屌嗰個
結婚多個人陪 一齊分享野 有講有笑有抱

開心好多
懶過碌柒

但有都冇用
一樣係會一結完變左第二個人咁乜都唔做
咁樣叫感情好好
有時相處耐左,大家就覺得「無聲勝有聲」,心照,然後只做事不說話。其實愛要說出口,大家才不會對愛情生疏。直接說你愛她,也直接要她說愛你,多點對話,由語言開始重新建立親密度吧
沉默太久的夫妻,親密接觸會開始陌生,雙方多點用話語表達愛,而不是只用做事幹活去證明愛。
如果你阿媽唔俾你做呢樣做果樣,
但佢照顧得你好好,但係咁叫你溫書讀書。
你又唔鍾意你又嫌佢煩,但你又明知佢為你好,咁唔通又話感情唔好咩?

感情好唔好,好難一概而論。
都係一種感覺
有 拍左幾年 5年以上 離合都兩次
我只可以話佢隱瞞得好好
行街睇戲食飯對話日日都有
重好傾得埋。
不過一講到叫佢改下佢啲壞習慣呀 多啲理下我呀 唔好咁污were 執下野呀 親密下呀 就你懂的
同樓主唔一樣仲死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞