一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
點解離咗婚就叫單親
其實依然可以繼續盡自己責任
小姐
我講既意思係你地女人剛先所提及既藉口或者原因,我話如果你地會肯嘗試體諒男人,
你所講既藉口或者原因,都唔會係問題,最多咪大家協調,又唔會日日叫你地咁做。

而且我一路連粗口都無講過,又無話過係你問題, 你一黎就話我痴撚線,咁我重可以同你講咩呢?
我其實都好欣賞你肯同我地講你係女人既立場,因為我都真係想了解多啲女人。
有時真係好唔明。

如果之前有咩誤會,當我錯我道歉。
我都想多啲絲打討論,令我地可以了解女人多啲。
完全一樣咯
但最大問題係結之前唔係咁嘛
如果結之前係咁。我自己既選擇無問題。

如果又係果啲咩
男人唔keep 女人無興趣果啲
我夠膽講,我唔算好靚仔,
不過都士士正正,有風度有禮貌,
係公司都好多女性都有興趣想了解我。
女人本身就係麻煩
同你一樣呀
講真嗰句我對我未來奶奶都冇咩好感,唔知點解新抱同奶奶永遠係唔啱。呢個係定律嚟㗎。但係我未來奶奶冇得罪我啲咩,只係唔鍾意囉冇得解。有時老一輩啲人講完得罪咗人唔知囉,我奶奶係啲經歷過文革嘅廢老,講嘢冇文化水平,字都唔撚識多隻,點溝通呀?係我認我睇唔起佢。咁樣你會唔會明啲?
我覆緊另一個巴打 你冇神神話我 我屌返你都十分合理姐
唔係話冇講粗口就唔難聽 唔知你有冇留意你第一次覆我句句開頭都係「你地女人xxx」咁濟

我係反感呢樣 因為第一我唔係你老婆 我亦冇做以上行為(格手唔俾掂etc) 但你開地圖炮話哂所有女人包括我
二黎我相信冇女人會鍾意聽到呢啲句子
正如你都唔會咁同你啊媽咁講嘢係咪?

不過都係果句 你地上黎圍爐呻 我作為老婆果一邊加入討論冇意思

老婆完美
反駁隊 隊長
咩都否定左你先
唔係架!唔會囉!唔係咁!冇喔!
否定完你 、再換個方式表達返我講既野

一係就講d唔知乜鳩野
我:下次我地可以試下百佳apps買野
佢: 咁買野冇得即刻收到架喔!

我心諗有咩網購係即刻收到貨?
平時買hktvmall ,又唔見佢提出呢個疑問

女人永遠都係雙重標準
我dup 大力少少 佢就嚇鬼咁
佢自己大大力dup停 就冇事

佢有時見到行人亂過馬路 會再俾油
話要嚇下對方 ,令對方以後唔亂黎
(當然佢係有分寸既!但我都會嚇親、
因為你永遠唔知d行人會點架麻…)

我離遠見到人 ,開始收慢, 佢又驚死以為我睇唔到
屌,真係一撚樣嫁
女人依個物種無分國籍
點解
搶住揸車唔緊要我都會俾佢揸,佢中意揸車,
屌去到商場要停車泊位,前前後後隊來隊去都入唔掂,又係搞唔撚掂就隊比我,態度仲要老撚奉咁,一句同我搞掂佢,一句唔該都無
老實講阿做女人適當時候扮嗲扮弱勢,嗲下個老公叫老公幫下手係咪咁撚難阿,肯扮可愛嗲下我相信在座各位做老公做男人都唔會計較,問題係班女人完全老撚奉,態度差,用啲語氣當老公臭四
control freak
用到自殺呢招
真係有病
呢啲係勁撚唔尊重
仲要係啲細路仔面前都咁唔尊重

如果個個老婆好似呢type 就好
有冇人睇完唔敢結婚
比人家暴都唔離婚
深表同情呀巴打
我係你直接離婚同埋個仔返香港呢D女人就咪留啦屌
態度唔好仲要郁手郁腳又勾佬
呢D咁嘅老母都好影響到小朋友講真
叫住香港D屋企人幫係湊住小朋友先再重新開始啦
起碼香港人工會高D?
啱啦,咁大個人唔使下下要其他人認同
屌!我未到四十已經唔食飽飯要減重
女人八十就可以食飽飯!?
追POST追到恐婚
將得佢做到既野放到最大
生仔餵奶之類
其他野男人做晒完全唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞