一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
想呀
In progress 呀
你閱讀理解零分啊
我一開頭咪就係分享緊作為女人既感受
反而係你 下下都你地你地咁 指桑罵槐

「咁你地女人有無諗下個男人感受」
「咁你地想我地男人次次自己打飛機就算」
「你地做老婆 女朋友 覺得自己真係無做人老婆 女朋友應盡既責任?」
「你記得自己係人地老母」
「咁你都唔好忘記自己係人地老婆呱

我唔係你老婆 點解冇啦啦要受你指責受你氣?
正面屌你就扮嘢”唔係話你你嬲乜姐咁”
呢度有眼睇都知係你屌人在先
臨尾唔夠講仲要補句啲女人就係咁 真係好嘢
都費時教精你 你keep住咁啦包你家庭幸福
感情好會咁大怨氣打咁大篇文?
你呃邊個
咩app 介紹下 唔好一味網上吹水
呢啲細位好難頂
Po 入面所有巴打講既野
我個老婆都中哂
離婚有諗過但都係因為唔捨得個仔打消咗念頭,從來唔會講出口
但我老婆會為咗啲小事嘈,嘈完會嗌離婚。
有次佢自己都認咗,唔知點解見到我就唔耐煩,就想搵野屌,佢話佢搵過佢啲朋友傾過,都覺得我老婆對我太苛刻,佢自己都知。
每次佢拗唔贏,就話我大聲對佢講野,態度差,對佢唔好。
有幾次出門口前佢話要帶乜乜乜,咁都係啲女人野,出門前我都有再提,但有時出到去佢都係會唔記得咗帶,就乜柒都賴到我身上,有一次係話有比過我,但明明我完全無經過手,掂都無掂過,後尾發現原來佢自己攞起咗順手就放入衫袋,我唔出聲,入我唔到就屌我態度,問我你咩態度依家冷暴力阿
屌你乜撚都女人講哂,
老納咁
2已經唔得啦莫講話4。。。當佢係狗咩要裝cam
其實係咪個個女人都係咁
咁太衛生同冇衛生
我會揀太衛生
呢個post好多共鳴
佢講緊唔好滿足女人太多
佢要十樣嘢唔好俾足十樣
唔繼唔使分家
同埋唔續係 default
雙方都要經營付出
二十世紀最大騙局
1. 結婚
2. 生仔
不婚不育保平安 救得一個得一個
唔刷牙都中
層主去咗邊間大家樂?
果d 叫節制呀文盲
【圖】震驚 13 億人!中國漫畫鉅作:《陽痿的好處》
https://lih.kg/3686663
基本款黎
結前 正常
結完進行一次 好似樓主咁
咩都佢岩 唔順眼
生完超進化
佢做野= 佢係人 你係屎 佢忙 佢岩
你忙 都要就佢
結過婚會明 真係
成日好掛住單身
結婚=100000% 搵男人笨
女人 只會愈來愈老
男人 一日未結 都仲可以好似李安納度咁
對內先係噤 對外不知幾準時
講到噤差其實可以離婚
日日嘈對個細路都有負面影響
所以唔好又話要顧個細佬先唔離婚

講到底 其實又唔係好差啫
對住佢都真係幾辛苦wo

佢應該覺得點鬧你都唔會走
功德無量
你老婆係咪有j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞