一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
好男人為佢設想嘅下場
得罪都要講,你呢d 唔離婚真係對唔住自己
根本就 manage 唔到咁多野,唔會記得自己買過,於是成買重覆
又好似幾有道理
打到佢聽教聽話
知唔知點解大部分男人都反對個女結婚之前同男友同居?
因為知道自己個女都真係嚇死人
同居見真章,隨時一半男人都唔會結婚
嘻嘻, 你睇唔到我最後一句咩
呢d叫傻鳩
有錢親仲行得走得環遊世界仲好啦
你肯定得佢一個可以咩
同緊未來老婆一齊睇post 暫時覺得好撚好笑
我都係咁諗
老婆見到樓主既第一句通常係咩野?
1.摺
2.ai....
本身都覺得自己有時會受老婆氣,但睇完呢個post啲青之後,覺得自己嗰啲好小事
跟手裁員
竹門對竹門,木門對木門
班巴打本身係高質就唔會娶件極品
為咗避免再次懷孕,
等自己可以專心照顧嬰兒,
生物本能嚟
我忍佢主要係因為小朋友仲細讀緊幼稚園,同埋佢係台灣人,俾咗張台灣身份證我。
唔想講都要講埋
前排發現佢出軌,對方都結咗婚不過無小朋友,老婆認撚咗同條友扑過兩次。一次開房一次帶番屋企。
我君子報仇 十年不晚,老婆開咗牌頭話逼緊對方離婚佢就會離婚同我搶個仔。
個奸夫係佢公司同事,但離唔成婚,係咁哄9我老婆話會離婚比時間佢,我老婆信條奸夫日日等緊佢離婚,我一早搜集好證據,我亦都開咗口同我老婆講話如果我老婆出信要同我離婚,唔緊要,我會告對方告到佢破產,賠錢俾我,你咪跟佢喔,同佢一齊捱喔。
台灣啲法律真係好撚得意,乜撚都可以賠錢了事,和解之後要賠個金額如果唔夠賠仲可以分期還錢,都痴撚線。
我最唔捨得係個仔,4歲 精靈到不得了
我住係台灣問過台灣啲同事都話台灣啲法官通常判撫養權比阿媽
所以咪話,台灣真係…….
就係無缺點
我女人又係唔肯做家務
懶鳩到閪咁點計
我有諗過反正我都拎咗張台灣身份證
佢有佢玩我有我玩,
因為我發現台妹真係有啲好撚淫,想搵啲台妹約下炮
但唔想影響到個小朋友,打消個念頭。
我同老婆講過我我只想一家三口齊齊整整。
最近佢都有收斂咗,因為有次聽到佢同個奸夫講電話聽到吵緊大獲,後面佢乜都認哂,佢公司啲同事都通哂天,佢話好對我唔住。
但講乜都哂氣,因為我問過佢會唔會同條佬斷,佢仲係答暫時唔想斷。
條奸夫都係貪佢係人妻玩完無手尾
條女就諗住衰極都有你呢個水泡
飛撚左佢啦唔好on99接盤
又諗過,直接抱個仔番香港,從此唔踏足台灣,當發一場夢,但你叫我點同個4歲大個仔解釋,無啦啦無咗阿媽,無啦啦見唔到佢啲同學朋友仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞