一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
仲唔xxxxxxx?
呢句野勁撚閪
啲女人最中意用
我屋企隻曱甴都過得好過你
通常依啲post留得言都係想呻下嘅多啫,總有仲恩愛嘅,唔使咁驚
男女都係一樣 對你唔好咁你仲一齊?
你可以揀分手 而唔係出軌
算係咁啦,記得廣志有集返工做錯野想辭職佢都支持
靚唔靚,10分滿分有幾多
人地錯,自己岩

呢個全世界女人都係咁
結婚前買樓自住一齊捱一齊供
結左之前供唔夠兩年就話做個經理仔打工壓力大
話求其搵份一萬鬆d就算
而家我一野頂曬去供曬
間屋重要無我名

晚晚煮唔煮飯都好,食完坐係度玩手機
碗就例行我洗,做完d野基本上就又訓教
番工做家務攰撚到死壓力大之後就blame我扯唔起
大佬,唔好講做運動打下機,我連打飛機都無mood

佢重一個月去一次旅行,問我點解成日reject佢唔同佢去
我每個月如果供晒樓俾晒父母家用有錢剩都儲起去未雨綢繆啦

而家日日起身行屍走肉咁款
對準個頭大巴車落去

呢D真係好難忍到,由其“今晚唔好同我講野”
做下gym 面形會好睇左 唔知係咪冇左d脂肪
之前阿旺個post先話相夫教子冇收入,分身家好合理,其實大把乜七都唔做,日日食玩訓買,請埋工人唔洗睇細路就安心去勾佬
佢自己搵食食得飽喎
試吓唔撚俾佢湊等佢谷晒氣,未返學就工人湊,返得學就盡快送佢去boarding school.
成個人骨架肆正,行出嚟個格都唔同
原來連登咁多beta男,
個個都娶到件極品港女返去
佢知唔知環境太少細菌,人長期接觸唔到細菌,免疫力都會下降,到時有人病左惹你就pk,我斷估佢唔會癲到同frd 食飯都要啲frd 24小時前驗晒Covid 甲流等等先俾出席掛。
但係都要你個frd本身個樣ok
男人捱完嗰十個月之後可能仲有排捱
直頭係我寫照

無禮貌到極點,不斷咁order人做嘢,好似老奉,對自已屋企人好似狗咁看待但對外人又好似狗一樣,唔該前唔該後,睇見火都黎

又貧錢,乜都係我出都算啦,我一有少少唔舒服就叫我去大醫院睇醫生,講到對我懶好咁,其實係想我比張單佢claim保險,然保險金就當然佢袋啦

成日都當其他人係低能嘅,只有佢一個人啱晒

態度極度差,我同D細路講緊一樣嘢,佢會突然插嘴講第二樣,仲好怪你唔聽佢講嘢

次次係屋企同細路睇戲,佢唔鐘意睇就做第樣嘢,無問題,但佢做做下見你幾個睇得開心佢就會插入黎叫你幫手做佢果D嘢(例如收衫,摺衫之類嘅小事),你話睇完套戲先佢就馬上跳制話你一路睇一路都得啦,係都要攪到你發火直頭將部電視息左佢先開心

仲有好多好多簡直罄竹難書
愈老愈仆街
如果唔係班細路真係一走了之
「日經」有冇人老婆都係生完仔就變左另一個人?
https://lih.kg/bJMEtjV
#12 回覆

其實而家既佢先係本來最真既一面
佢都係做返自己姐

佢最成功既就係呃到你既信任
人地成功上岸啦
有身型+識著衫已經贏咗90%港男,
香港d大隻仔大部份都唔識著衫
大家認住呢D癲雞乸, 未結就千奇唔好結, 結咗就早D止蝕。
珍惜生命, 遠離癲婆。
騙案呀師兄
起得留返曬d證據層樓係你供
唔係無名就無得分
學下珍惜自己呢一刻
同情別人未來既階段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞