一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
搵代母得唔得
想請問下閣下係男士定女士?
如果係女士都真係值得參考下。
因為男人永遠唔會知女人個身理同心理構造。

不過女士應該有得選擇應該都想湊仔多過番工吧
又咁講,
咁佢如果想番工多過住個仔,咁佢應該又何苦選擇生仔呢。
當然有女士係事業型既,同長老加持要生。
其實1 2 次唔中沖
隔一兩個鐘後都有尿印
都已經開始發臭,特別係夏天
女人圍爐真係好煩
佢地永遠都會盲撐,所有好聽既野佢地都會講。
因為佢地自己都知道一講唔好聽既野,佢哋女人就會唔高興,就會記你一世。
所有明知唔岩既都唔會嘗試分析,無成本講好野。女人永遠只會聽好話
我真係唔明點解女人可以唔沖廁

今日先同我果個嘈完點解男廁會乾淨過女廁,佢又唔撚信,又轉移話題話點解你會知女廁污糟
咁一定總有例外,
同總有部份女人會理會男人既感受既

但你睇post 就知係少部份咯。
同埋你地有小朋友未先
我公司啲女人都話女廁永遠勁污糟,
我就話係因為女人係永遠乾淨自己,污糟人地咯。
用完就算,我乾淨完用完已經唔關我事就理鳩你。
佢地自己都認同
你又冇本錢離婚講西咩
結婚前唔諗清楚
女人一簽完名就會變呢個梗架啦
你冇勇氣離婚嘈黎都冇用,咁就一世
之咁講,如果你會理會一下男人既感受。
女人會唔會想考慮配合下男人呢。

我諗男人唔會渴求到晚晚想做吧,
你個仔女滿足左你自己身上既身體接觸,
而唔理個男人出去完一日狗番黎想親熱下。

咁咪即我想所講既,只係記得自己係人地老母,而已經忘記左自己重係人地老婆咯?
我地咪研究緊女人係咪一定係咁
同點解佢地係咁咯,都有原因架。
所以咪問下係咪個個都係咁。

點知十個有9個都係。
不過總可能有好多唔係而無留言呱
你就算把啦
你上黎咪又係搵人圍爐,不過冇人認同你
我都係受害者之一
總之大家男人揾到個女人
死都唔好結婚,佢結婚之前咩都肯做,袋底都同你lam埋
結左婚之後連扑野都唔會比
你唔滿意離婚仲要分番錢比佢
不過好多on9仔話愛就一定結婚,
呢d都冇咩好下場
oic
當成個post 都係講緊同一樣野既時候
有無人認同其實好閒。

同埋我會唔得閒到走入人地圍爐post 到爆閘。
相等於我連入 baby condom 去mon post
或者同女人講道理一樣
我都廢事哂時間
隔手,痴手打詠春呢啲基本喇
上面大把巴打都係咁
我自己未婚 但識個人老婆係乜都唔做要個男一腳踢
講緊番工搵錢煮飯洗衫執屋湊仔(兩個女)都係佢
個老婆連落街買個外賣都懶 全日淨係玩手機
未沖涼就叫我幫佢奶
廢到, 點做男人, 俾隻閪騎住
或者樓主諗下一個小朋友會係一個無愛既家庭成長會開心D,定單親有愛既家庭開心D。
人地結左婚,點同
拍拖肯定屌死條女
你配撚完種,無價值架啦 .

比d 心機搵錢,做d 仔女既奴隸啦
好認同,點解成日打開廁所板好似開盲盒咁,一係就一攤血,一係就幾層厚既廁紙,一係就廁紙痴黃色尿,點解會忍受到自己沖唔乾淨交比下一手
保良局
你玩撚完了
佢同咗你一齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞