一人一個老婆難頂既野

938 回覆
1962 Like 73 Dislike
睇mood 感情好果排做得密啲都冇問題
如果感情差/嘈完交自然唔想理你 莫講話要做愛
當然仲有其他因素(返工忙/壓力大etc)
我估大部分有呢個現象既都係有細路 可能真係荷爾蒙影響
有細佬唔離得婚
你睇下樓上comment 有唔少係男人想生。
含到射都唔肯收手
你就咁講都成6 7 個原因
咁你地女人有無諗下個男人感受

次次因為你地所謂既原因
連愛都唔俾做 咁你地想我地男人次次自己打飛機就算 打得多大家冇癮
有老婆同無老婆有咩分別 次次要乞
久而久之 大家互動既接觸都無 感情就開始變差
你地做老婆 女朋友 覺得自己真係無做人老婆 女朋友應盡既責任?
你記得自己係人地老母
咁你都唔好忘記自己係人地老婆呱
台灣人啲安全駕駛意識好差
唔好攞命嚟較飛
呢個決定相當明智
其實你都可以宜家離婚
人生係你自己
心情會影響健康
你都痴撚線 我同老公感情好好亦都冇細路
我見樓上認真問咪同佢分析下囉 你衝出黎吠乜鳩
你呢種性格緊係搵唔到好老婆
我朋友老婆典型控制狂

1) 結咗婚重要按時應機、報到、影自己實時位置

2)要係屋企裝cam睇佢有冇帶朋友上嚟,驚死佢帶人上嚟開房(佢老公冇前科)

3)隔離晒佢老公親朋戚友,洗佢腦話佢最好,佢親朋戚友就唔好,唔好見咁多

4)未結婚前佢老公想分手,佢就情感勒索,聲稱要自殺
cut connection點會仲接觸到夫家然後被樓主嫌黑面呀
goodest logic
其實去到4仲結婚你朋友都short short地
梗係話自己不婚不生
好想知 其實係咪傻閪港女先係咁?
依加覺得返工 OT仲開心過係屋企
明明有老婆=無老婆
無老婆又點會難頂?
我親眼睇住我老母當年點唔妥我呀嫲,我老母講話一齊住我都攞返出黎串佢
我好明白,好想自殺前解決先
連account都俾老婆知
做人仲有咩私隱
個個都話好怕個細路單親
又話唔捨得個細路
條友連上個網都無自由 深表同情
完全唔知那裡來嘅勇氣覺得一齊坐係無問題
除非佢一早覺得可以食住你老婆
不過唔駛一齊住太好
小姐 我幾時有話係你
我係問你作為女人既角度諗

唉你真係完美咁表現出女人,少少唔岩聽就唔理人講乜屌左你先既特質
Sor自膠,打錯字 ,住先啱
重有 我老婆唔差
同屋企人關係重幾好
同我感情都好好 照顧得的仔女都okay
只係同大部份已婚女士一樣

當左老公服侍佢係老馮啫
後生果時就見到乜都扯

大個少少,知道佢個格衰既女,真係好難扯得起
攬住我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞