[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
認真
通常咩情況先可以再進一步
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
多數揀咩活動佢都ok(除非本身怕熱又懶)
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避
你flirt下佢時(好既話應該受你flirt)
佢又可能會flirt番你

同佢識左3個月
佢一開始對我有d flirty,大家又出去一齊玩過幾次

而家佢好似越黎越hea我 係咪可以收皮

你個名
btw
出過去玩幾次
係2個人?
出完幾次都冇再進一步?
你有冇keep住flirt?
分分鐘係有其他追求者比你更主動喎

一班人出去玩 有幾次佢都會坐我隔離,2個人試過食飯
我見佢有flirt我 所以之前我都有少少flirt
而家佢冇乜反應我就唔敢flirt佢

佢係好多男仔fd個d女仔黎.....而我係一個毒j

咁就真係難搞啦
人地咁多異性朋友
一睇就睇得出優劣高低
同埋
都唔知flirt你果啲係真定玩

有common fd show 埋d 證據話我知其實佢收緊我兵.....但我選擇相信個女仔

而家泥足深陷

明知收你兵都重要盲中中去信人
你依啲唔係叫痴情
係叫痴撚線

因為佢睇落去真係唔似收兵嘅人......
我都唔想相信佢同我講過嘅甜言蜜語係假

你家陣幾多歲人
睇落唔似
好多野睇落都唔似嫁啦
唔講又真係如你所講睇落唔似就唔係咩
唔想信都好啦
事實擺在你眼前
你中意繼續呃自己都冇問題嫁
反正蝕抵既就只有你自己

我可以點樣引起佢對我嘅興趣

你兵黎咋
唔好諗咁多啦
唔係要打沉你
人地已經當你係兵
你重可以點引起佢興趣?
人地身邊咁多異性朋友
有將軍 大將軍 貼身護衛

睇下人地有冇買手信比你

咁就知佢到底有冇把你放心上

姐係佢未問你拎地址?

依家去緊第幾日
重有幾多日番黎

機會黎緊嫁啦
當初明明係對方撩我講野先,到我開始多咗搵佢講野,佢又hea我…

好難入手,都唔知點先做倒朋友

點解依排幾個個案都係咁
會唔會係你地咁多個中間都出現左啲問題先會搞成咁

有啲懷疑係咪上次嚇親佢,但又一路無機會比我解釋返…
同佢識左3個月

你個名
btw
出過去玩幾次
係2個人?
出完幾次都冇再進一步?

咁就真係難搞啦
人地咁多異性朋友
一睇就睇得出優劣高低
同埋

有common fd show 埋d 證據話我知其實佢收緊我兵.....但我選擇相信個女仔

而家泥足深陷

你依啲唔係叫痴情
係叫痴撚線

你家陣幾多歲人
睇落唔似
好多野睇落都唔似嫁啦
唔想信都好啦
事實擺在你眼前
反正蝕抵既就只有你自己

你兵黎咋
唔好諗咁多啦
唔係要打沉你
人地已經當你係兵
你重可以點引起佢興趣?
人地身邊咁多異性朋友

我呢兩日試過唔理佢希望放低佢
佢問我有冇事
認真
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避

要啦
依家唔flirt
唔通留番拜山先flirt咩
記住由淺入深
慢慢逐啲黎
當初明明係對方撩我講野先,到我開始多咗搵佢講野,佢又hea我…

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人
同佢識左3個月

你個名
btw
出過去玩幾次
係2個人?
出完幾次都冇再進一步?

咁就真係難搞啦
人地咁多異性朋友
一睇就睇得出優劣高低
同埋

而家泥足深陷

你依啲唔係叫痴情
係叫痴撚線

你家陣幾多歲人
睇落唔似
好多野睇落都唔似嫁啦
唔想信都好啦
事實擺在你眼前
反正蝕抵既就只有你自己

你兵黎咋
唔好諗咁多啦
唔係要打沉你
人地已經當你係兵
你重可以點引起佢興趣?
人地身邊咁多異性朋友

我呢兩日試過唔理佢希望放低佢
佢問我有冇事

睇下你想繼續試定離場啦
始終條路都係要你自己揀
認真
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避

要啦
依家唔flirt
記住由淺入深
慢慢逐啲黎

阿麻
鍾意左個姐姐 大我3年 大家都話鍾意對方 由5月開始
出過街 每日傾計 去邊 做咩 訓教都同大家講
前排激嬲左人 用盡咩方法都唔得 而家無理我了
一切都完 希望你搵到個更好 真係好痛

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人

上次見倒佢帶住個新人開工,咪多口問下佢係咪唔做,佢又答係“係”之後問佢幾時走啦,佢又答我“遲下先”,咁之後幾日見倒佢,我都問佢幾時last day,佢又唔答我,一係就擰擰頭,有次喺街撞倒佢再問佢啦,佢先答我“唔係我要走呀”

唔知佢會唔會因爲咁覺得我好奇怪所以嚇親…

之前都問過佢電話,佢話公司唔比返緊工同客交換電話,但話遲下會比我,過咗一排都係無比,但又話下次喺街撞倒我會比我,後期我索性話不如我比我自己電話佢,佢又話唔要得,話公司唔比

其實唔想同我做朋友咪直接講囉,好過而家咁…

當初我都淨係諗住同佢打下招呼就算,後來見佢又撩咗我幾次,大家又住附近又成日見倒,咪想同佢做朋友囉,點知咁難入手,都就黎過咗半年嚕

你唔係以為一齊左就可以chur呀嘛?
知唔知一齊左先更加唔可以亂chur呀
朋友階段chur
你最陣冇左個朋友
情侶階段啦喎
後果自負
不過講真呀
2個星期重係熱戀期
你女朋友已經頂唔順
一係就你chur到人癲
一係就佢根本麻麻地中意你

why not both
我仲好似件垃圾咁 成日喊

有時仲會諗方法想知佢最近點 結果搞到佢愈來愈嬲

依啲係要溝通
唔係用chur
我都唔敢chur人
因為我知道一chur就好大獲
btw
2星期就頂唔順
好極有限啦
下個更可愛呀
同埋你好好反省下啦
了解係透過溝通入手
唔係靠chur就得
以為做左情就可以chur
咁既諗法係大錯特錯

其實我最後果次係想大家坐低傾下,呢樣野都係佢想
但點知佢直接講佢想一個人⋯⋯

我chur佢既野 其實只係:
1.唔想佢夜晚出去飲咁多酒⋯⋯ 我而家先知咁早想改變人係錯
2. 一星期儘可能見多佢少少(因為我呢排排戲忙,所以我唔駛排,排完或者排戲前都去搵佢)

夜晚出去飲酒
屌 衰啲講句
依啲女人你送我都唔要
好心你啦
為啲咁既女人唔開心
2星期已經飛左你啦
咁你就知依啲人幾唔值得你去愛啦
由佢繼續飲酒啦
與其改變人
不如搵個大家都唔駛改變既好過啦

而家唔想搵住
比frd屌左幾日 自己又喊足幾日
佢做到咁決絕我都無辦法

老實啲講
你根本唔係佢果type
我睇到既為
你地不小心地開始左
然後就不小心地結束左

你咁形容都啱
認真
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避

要啦
依家唔flirt
記住由淺入深
慢慢逐啲黎

阿麻

比啲心機

我諗有第2個追緊/追到佢了
你都係趁早離場輸少當贏啦
鍾意左個姐姐 大我3年 大家都話鍾意對方 由5月開始
出過街 每日傾計 去邊 做咩 訓教都同大家講
前排激嬲左人 用盡咩方法都唔得 而家無理我了
一切都完 希望你搵到個更好 真係好痛

你做錯啲咩可以激到人地咁嬲?

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人

上次見倒佢帶住個新人開工,咪多口問下佢係咪唔做,佢又答係“係”之後問佢幾時走啦,佢又答我“遲下先”,咁之後幾日見倒佢,我都問佢幾時last day,佢又唔答我,一係就擰擰頭,有次喺街撞倒佢再問佢啦,佢先答我“唔係我要走呀”

之前都問過佢電話,佢話公司唔比返緊工同客交換電話,但話遲下會比我,過咗一排都係無比,但又話下次喺街撞倒我會比我,後期我索性話不如我比我自己電話佢,佢又話唔要得,話公司唔比

當初我都淨係諗住同佢打下招呼就算,後來見佢又撩咗我幾次,大家又住附近又成日見倒,咪想同佢做朋友囉,點知咁難入手,都就黎過咗半年嚕

半件都重係咁
睇怕都冇乜望啦
另外佢講埋啲咁撚on9既大話你都信既?
公司唔比交換
你唔講佢唔講
公司點撚樣知你地交換左?
認真
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避

要啦
依家唔flirt
記住由淺入深
慢慢逐啲黎

阿麻

比啲心機

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人

半件都重係咁
睇怕都冇乜望啦
公司唔比交換
你唔講佢唔講

我都有咁諗過,但佢又講到好似好有難處咁…我一問佢,佢就會望下側邊有無其他人,好奇怪…有時我想同佢講嘢,如果佢老闆喺附近,佢又會指一指我睇,好似唔講得嘢咁,係咪做物管有呢啲規矩?

上次佢個同事last day,要調職去第二區,無端端叫我收工前搵佢話要請我食嘢,但其實我同呢個人除咗打招呼外就無乜交流,咁我見拎咗人野食咪問返人叫乜名同想話留返個電話,點知佢話員工守則唔可以比電話人……

不過我諗如果我擁有金城武咁嘅樣子,相信對方會打破規則
認真
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避

要啦
依家唔flirt
記住由淺入深
慢慢逐啲黎

阿麻

比啲心機

當然好啦如果可以去迪士尼既話
不過依啲真係要咁上下水溫先可以約
最緊要你提果陣要明確啲比個日期佢
認真
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避

要啦
依家唔flirt
記住由淺入深
慢慢逐啲黎

阿麻

比啲心機

我而家個Situation係咁

早幾日ocamp 夜晚同隔離組玩房game 覺得隔離組有個女仔好吸引到我
但我同佢既交疊就係房game果段短短既時間
出左camp之後都時不時醒起佢 (唔知係我放大左佢定點

問題黎啦 如果係d 谷度搵到佢電話應唔應該搵佢呢

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人

半件都重係咁
睇怕都冇乜望啦
公司唔比交換
你唔講佢唔講

我都有咁諗過,但佢又講到好似好有難處咁…我一問佢,佢就會望下側邊有無其他人,好奇怪…有時我想同佢講嘢,如果佢老闆喺附近,佢又會指一指我睇,好似唔講得嘢咁,係咪做物管有呢啲規矩?

上次佢個同事last day,要調職去第二區,無端端叫我收工前搵佢話要請我食嘢,但其實我同呢個人除咗打招呼外就無乜交流,咁我見拎咗人野食咪問返人叫乜名同想話留返個電話,點知佢話員工守則唔可以比電話人……

不過答案都呼之欲出嫁啦
襄王有心
神女無夢

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人

半件都重係咁
睇怕都冇乜望啦
公司唔比交換
你唔講佢唔講

不過答案都呼之欲出嫁啦
襄王有心
神女無夢

如果真係無心做朋友,當初就唔好撩人講嘢啦
認真
啲人話拖耐左就機會細左

你約佢
佢好爽快就應承你
出到黎反應幾好
有身體接觸唔迴避

要啦
依家唔flirt
記住由淺入深
慢慢逐啲黎

阿麻

比啲心機

去等主題樂園再confirm埋就一流啦緊係
我覺得佢肯同得你去已經表明左唔少野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞