[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
我而家個Situation係咁

早幾日ocamp 夜晚同隔離組玩房game 覺得隔離組有個女仔好吸引到我
但我同佢既交疊就係房game果段短短既時間
出左camp之後都時不時醒起佢 (唔知係我放大左佢定點

問題黎啦 如果係d 谷度搵到佢電話應唔應該搵佢呢

咁都要問?
你對有興趣就緊係搵啦
有電話都唔搵留黎煲醋呀!!!
當初明明係對方撩我講野先,到我開始多咗搵佢講野,佢又hea我…

好難入手,都唔知點先做倒朋友

點解依排幾個個案都係咁
會唔會係你地咁多個中間都出現左啲問題先會搞成咁

有啲懷疑係咪上次嚇親佢,但又一路無機會比我解釋返…

你做咩黎搞到嚇親人

上次見倒佢帶住個新人開工,咪多口問下佢係咪唔做,佢又答係“係”之後問佢幾時走啦,佢又答我“遲下先”,咁之後幾日見倒佢,我都問佢幾時last day,佢又唔答我,一係就擰擰頭,有次喺街撞倒佢再問佢啦,佢先答我“唔係我要走呀”

唔知佢會唔會因爲咁覺得我好奇怪所以嚇親…

之前都問過佢電話,佢話公司唔比返緊工同客交換電話,但話遲下會比我,過咗一排都係無比,但又話下次喺街撞倒我會比我,後期我索性話不如我比我自己電話佢,佢又話唔要得,話公司唔比

其實唔想同我做朋友咪直接講囉,好過而家咁…

當初我都淨係諗住同佢打下招呼就算,後來見佢又撩咗我幾次,大家又住附近又成日見倒,咪想同佢做朋友囉,點知咁難入手,都就黎過咗半年嚕

半件都重係咁
睇怕都冇乜望啦
另外佢講埋啲咁撚on9既大話你都信既?
公司唔比交換
你唔講佢唔講
公司點撚樣知你地交換左?

我都有咁諗過,但佢又講到好似好有難處咁…我一問佢,佢就會望下側邊有無其他人,好奇怪…有時我想同佢講嘢,如果佢老闆喺附近,佢又會指一指我睇,好似唔講得嘢咁,係咪做物管有呢啲規矩?

上次佢個同事last day,要調職去第二區,無端端叫我收工前搵佢話要請我食嘢,但其實我同呢個人除咗打招呼外就無乜交流,咁我見拎咗人野食咪問返人叫乜名同想話留返個電話,點知佢話員工守則唔可以比電話人……

不過我諗如果我擁有金城武咁嘅樣子,相信對方會打破規則

不過答案都呼之欲出嫁啦
襄王有心
神女無夢

如果真係無心做朋友,當初就唔好撩人講嘢啦

我始終都唔信有人會咁on9跟足規矩

早幾日ocamp 夜晚同隔離組玩房game 覺得隔離組有個女仔好吸引到我

咁都要問?
你對有興趣就緊係搵啦

真人問好啲

咁都要問?
你對有興趣就緊係搵啦

真人問好啲

如果夠膽當面拎就更加好

咁都要問?
你對有興趣就緊係搵啦

真人問好啲

如果夠膽當面拎就更加好

學校環境 知你邊個都好易拎

我諗有第2個追緊/追到佢了
你都係趁早離場輸少當贏啦

嗯,我都趁緊場嫁啦

嗯,我都趁緊場嫁啦

很好
媾女依家野
依個唔得
咪離場抖下
抖夠
咪再出發囉

嗯,我都趁緊場嫁啦

很好
媾女依家野
依個唔得
咪離場抖下
抖夠
咪再出發囉

多謝巴打屌

嗯,我都趁緊場嫁啦

很好
媾女依家野
依個唔得
咪離場抖下
抖夠
咪再出發囉

多謝巴打屌

屌得醒你又有乜所謂
做人最緊要唔好盲中中
人講又唔信
到頭來撞左板都係要痛

咁都要問?
你對有興趣就緊係搵啦

真人問好啲

如果夠膽當面拎就更加好

學校環境 知你邊個都好易拎

問題係唔知佢係year幾
佢未必係同我同一個year
當初明明係對方撩我講野先,到我開始多咗搵佢講野,佢又hea我…

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人

上次見倒佢帶住個新人開工,咪多口問下佢係咪唔做,佢又答係“係”之後問佢幾時走啦,佢又答我“遲下先”,咁之後幾日見倒佢,我都問佢幾時last day,佢又唔答我,一係就擰擰頭,有次喺街撞倒佢再問佢啦,佢先答我“唔係我要走呀”

之前都問過佢電話,佢話公司唔比返緊工同客交換電話,但話遲下會比我,過咗一排都係無比,但又話下次喺街撞倒我會比我,後期我索性話不如我比我自己電話佢,佢又話唔要得,話公司唔比

當初我都淨係諗住同佢打下招呼就算,後來見佢又撩咗我幾次,大家又住附近又成日見倒,咪想同佢做朋友囉,點知咁難入手,都就黎過咗半年嚕

半件都重係咁
睇怕都冇乜望啦
公司唔比交換
你唔講佢唔講

我都有咁諗過,但佢又講到好似好有難處咁…我一問佢,佢就會望下側邊有無其他人,好奇怪…有時我想同佢講嘢,如果佢老闆喺附近,佢又會指一指我睇,好似唔講得嘢咁,係咪做物管有呢啲規矩?

上次佢個同事last day,要調職去第二區,無端端叫我收工前搵佢話要請我食嘢,但其實我同呢個人除咗打招呼外就無乜交流,咁我見拎咗人野食咪問返人叫乜名同想話留返個電話,點知佢話員工守則唔可以比電話人……

不過答案都呼之欲出嫁啦
襄王有心
神女無夢

以前明明好多嘢講…唉…

嗯,我都趁緊場嫁啦

很好
媾女依家野
依個唔得
咪離場抖下
抖夠
咪再出發囉

多謝巴打屌

屌得醒你又有乜所謂
做人最緊要唔好盲中中
人講又唔信
到頭來撞左板都係要痛

大家都只係裝睡姐 唔想面對現實
所以屌得愈痛愈好
星期六約左個女仔食飯睇戲
全程氣氛都唔錯,我試少少身體接觸佢又受,睇annabelle果陣佢話驚我就捉佢手q住我手
之後送佢番屋企,果陣12點我住九龍佢住港島,佢搭我等埋車先番屋企

我講笑語氣咁話佢whatsapp成日唔睬人喎
佢就話佢一來忙,二來真係唔中意whatsapp,有d咩約出黎見仲好,whatsapp黎做乜

點解依排幾個個案都係咁

你做咩黎搞到嚇親人

半件都重係咁
睇怕都冇乜望啦
公司唔比交換
你唔講佢唔講

不過答案都呼之欲出嫁啦
襄王有心
神女無夢

以前明明好多嘢講…唉…

有好多野
都係搵唔到解釋
或者唔需要解釋
知道自己做好本份就夠

嗯,我都趁緊場嫁啦

很好
媾女依家野
依個唔得
咪離場抖下
抖夠
咪再出發囉

多謝巴打屌

屌得醒你又有乜所謂
做人最緊要唔好盲中中
人講又唔信
到頭來撞左板都係要痛

所以屌得愈痛愈好

原地踏步時間照過
放下重新出發時間一樣照過
聰明人自然識揀

嗯,我都趁緊場嫁啦

很好
媾女依家野
依個唔得
咪離場抖下
抖夠
咪再出發囉

多謝巴打屌

屌得醒你又有乜所謂
做人最緊要唔好盲中中
人講又唔信
到頭來撞左板都係要痛

所以屌得愈痛愈好

原地踏步時間照過
聰明人自然識揀

啱呀 試過因為個女仔浪費咗成年幾兩年 根本on9

咁又唔好咁快灰心住
你點flirt先

如果傾啲唔受既
咪試下再用其他方法去flirt
總之唔過份就得啦

其實都feel到佢對我冇乜興趣
同佢識左3個月
佢一開始對我有d flirty,大家又出去一齊玩過幾次

而家佢好似越黎越hea我 係咪可以收皮

你個名
btw
出過去玩幾次
係2個人?
出完幾次都冇再進一步?
你有冇keep住flirt?
分分鐘係有其他追求者比你更主動喎

一班人出去玩 有幾次佢都會坐我隔離,2個人試過食飯
我見佢有flirt我 所以之前我都有少少flirt
而家佢冇乜反應我就唔敢flirt佢

佢係好多男仔fd個d女仔黎.....而我係一個毒j

咁就真係難搞啦
人地咁多異性朋友
一睇就睇得出優劣高低
同埋
都唔知flirt你果啲係真定玩

有common fd show 埋d 證據話我知其實佢收緊我兵.....但我選擇相信個女仔

而家泥足深陷

明知收你兵都重要盲中中去信人
你依啲唔係叫痴情
係叫痴撚線

因為佢睇落去真係唔似收兵嘅人......
我都唔想相信佢同我講過嘅甜言蜜語係假

你家陣幾多歲人
睇落唔似
好多野睇落都唔似嫁啦
唔講又真係如你所講睇落唔似就唔係咩
唔想信都好啦
事實擺在你眼前
你中意繼續呃自己都冇問題嫁
反正蝕抵既就只有你自己

我可以點樣引起佢對我嘅興趣

你兵黎咋
唔好諗咁多啦
唔係要打沉你
人地已經當你係兵
你重可以點引起佢興趣?
人地身邊咁多異性朋友
有將軍 大將軍 貼身護衛

我呢兩日試過唔理佢希望放低佢
佢問我有冇事

睇下你想繼續試定離場啦
始終條路都係要你自己揀

最後今日佢叫我做佢知己

因為佢睇落去真係唔似收兵嘅人......
我都唔想相信佢同我講過嘅甜言蜜語係假

你家陣幾多歲人
睇落唔似
好多野睇落都唔似嫁啦
唔講又真係如你所講睇落唔似就唔係咩
唔想信都好啦
事實擺在你眼前
你中意繼續呃自己都冇問題嫁
反正蝕抵既就只有你自己

我可以點樣引起佢對我嘅興趣

你兵黎咋
唔好諗咁多啦
唔係要打沉你
人地已經當你係兵
你重可以點引起佢興趣?
人地身邊咁多異性朋友
有將軍 大將軍 貼身護衛

我呢兩日試過唔理佢希望放低佢
佢問我有冇事

睇下你想繼續試定離場啦
始終條路都係要你自己揀

最後今日佢叫我做佢知己

好事嚟
如果你抽到身 以後溝其他女可以問佢意見
會收兵嘅女一定識睇其他女係咪收緊兵

冇話題就唔好夾硬為講而講啦

係咪你啲話題唔夠吸引呀

係咪你啲話題唔夠吸引呀

係咪你啲話題唔夠吸引呀

嗯,我都趁緊場嫁啦

很好
媾女依家野
依個唔得
咪離場抖下
抖夠
咪再出發囉

多謝巴打屌

屌得醒你又有乜所謂
做人最緊要唔好盲中中
人講又唔信
到頭來撞左板都係要痛

所以屌得愈痛愈好

原地踏步時間照過
聰明人自然識揀

啱呀 試過因為個女仔浪費咗成年幾兩年 根本on9

大個左諗番起直頭痴撚線
不過人一世物一世
試下都冇所謂既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞