[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
識左個女仔 傾左一個禮拜到 有好感
約左佢出黎睇戲佢答好呀 佢住元朗 我返工係旺角個邊
咁琴日約佢出黎睇 我諗住入元朗搵佢 唔想佢出咁遠
但佢主動話想出黎旺角依邊
咁睇戲個陣 佢拓頭 我問佢係咪攰 諗住駁一鋪
我叫佢你攰不如挨住我駁頭 都駁左幾分鐘 咁我個頭又挨埋落佢個頭 佢都無縮 代表咩?
佢又會唔知有心定無意捉住我隻手但又唔係拖我

唉 咁即係點 我之後whatsapp佢 如果你想知我啲咩既我都可以話比你聽架 我唔介人問 之後佢答我 我其實唔想咁chur姐 慢慢啦
係咪反感?
我叫佢你攰不如挨住我駁頭 都左幾分鐘 咁我個頭又挨埋落佢個頭 佢都無縮 代表咩?

唉 咁即係點 我之後whatsapp佢 如果你想知我啲咩既我都可以話比你聽架 我唔介人問 之後佢答我 我其實唔想咁chur姐 慢慢啦
係咪反感?
對個女仔有好感,期間發生左好多事,
有好多大好機會都無上到。
啲FD 分析都話,你究竟鐘唔鐘意佢,想唔想追佢

唔知點解呢個星期冷淡左好多,whatspps 都無再揾過我,得我揾佢
之前事無大小都會講我知
呢個星期我先發覺我好鐘意佢,佢冷淡左我真個心真係那住那住,
我真係錯失左好多機會,臨埋門一腳既機會

呢個星期冷淡到好似仲差過朋友咁
Whatsapps 都係hea 覆
有無機會再升返水温 上馬
我叫佢你攰不如挨住我駁頭 都駁左幾分鐘 咁我個頭又挨埋落佢個頭 佢都無縮 代表咩?

係咪反感?

好明顯係你chur緊人啦
咁急進做咩姐
慢慢起好個底先啦
對個女仔有好感,期間發生左好多事,
有好多大好機會都無上到。
啲FD 分析都話,你究竟鐘唔鐘意佢,想唔想追佢

唔知點解呢個星期冷淡左好多,whatspps 都無再揾過我,得我揾佢
之前事無大小都會講我知
呢個星期我先發覺我好鐘意佢,佢冷淡左我真個心真係那住那住,
我真係錯失左好多機會,臨埋門一腳既機會

呢個星期冷淡到好似仲差過朋友咁
Whatsapps 都係hea 覆
有無機會再升返水温 上馬

約佢出黎撻番著人啦
依舖就抵你死既講真
有機佢都唔把握
知唔知依到幾多人想要一次機會都冇
都冇左啦先黎知死
真係中意既就盡地一舖啦

係咪反感?

咁急進做咩姐
慢慢起好個底先啦

唔明呀
個人真係太毒 我唔想chur佢架
係我咁快約佢出黎睇戲chur 定係無啦啦on9叫人問我野 個下chur
就咁睇 大不大機會?
感謝感謝
有個男仔識左一星期都未whatsapp過我係咪姐係對我冇興趣
有個男仔識左一星期都未whatsapp過我係咪姐係對我冇興趣

咩性格先個男仔

佢對你有好感
應該半冧你
不過你要問清楚自己
有冇當人係水泡
諗清楚先好去馬

唔知點解尋日出完街,今日覆wts覆得好少
主要係圍繞住幫佢個frd做野,唔覆覆我生活日常既野,好驚會當我係兵
但有多左emjio 例如用😚
因為我約過佢3次,頭2次佢都即刻say yes ,但果陣心入面我仲有第2個。
我到第3次先決定出,因為決定放棄之前果個。
我都唔想比佢係水泡既感覺
依家想佢覆返日常生活既野,慢慢黎,唔想chur佢可以點做

我覺得佢現時對你既態度都重幾好
你咪帶頭多啲向佢分享下生活趣事囉
有啲野係要起左個頭先至繼續到落去
凡事起頭難

其實當朋友慢慢黎係咪會好少少

好明顯係要咁啦
肉畜則不達

如果feel到佢hes覆係咪應該要止步?

或者睇定啲再試下

有新話題佢會講多d野,
舊話題就hea覆,我可以點樣增加返d新鮮感?
約出街表示糧尾無錢,但我又唔想chur佢。想當住普通朋友先,可以點做?

唔想chur佢?
做咩要chur?
當住普通朋友先?
你地不嬲都普通朋友黎

係咪反感?

咁急進做咩姐
慢慢起好個底先啦

唔明呀
個人真係太毒 我唔想chur佢架
係我咁快約佢出黎睇戲chur 定係無啦啦on9叫人問我野 個下chur
就咁睇 大不大機會?
感謝感謝

無啦啦叫人問你做乜鳩姐
人地都話想慢慢黎
你咁樣一黎就已經掃興無晒mood
問野了解依啲係慢慢黎
唔係一黎就同人講:你問我啦
條女都唔會冇啦啦腿張開同你講:插我啦
機會依啲睇多陣啦
唔係一兩下就睇到

88~

咁咪好囉
打鐵趁熱呀

係咪反感?

咁急進做咩姐
慢慢起好個底先啦

Chur爆佢

咁咪好囉
打鐵趁熱呀

入黎想分享一下
明明之前識左個女仔都有講有笑
就會打打罵罵咁
唔知點解自己突然專心做野左一排
(忙小小 ,不過重係成日見到,少傾計)
之後就少左傾計 之後又加埋d假輪住放
依家好似避左我咁樣
已經一個月啦唉 係咪應該放棄佢,專心做野?
入黎想分享一下
就會打打罵罵咁
依家好似避左我咁樣

之前有人追佢都係即刻say no 我搵個同事幫我問佢 有冇機會發展 佢冇答
我本來係咪有機?

咩性格先個男仔

平易近人feel

88~

Ok 咁我收收皮先
我鐘意咗一個細我幾年嘅女仔。明明之前同佢幾好傾,wts除咗教佢學業上嘅野,仲會傾下無聊野,snapchat都有覆下,我係佢ig留言佢又會覆下我,甚至吹下水,我post野佢又會留下言,無意中發現佢細ig都俾我follow。但最近半年開始小吹水,wts主要係傾學術野,ig d留言好多都冇覆,snapchat開始已讀,佢snapchat主動搵我已經係大半年前,唔知點解突然間好似疏遠咗最近呢一兩個月試過約佢出黎但唔成功想問咁樣仲有冇機
利申1:之前有d感情問題問過佢嘅意見
利申2:佢曾經講過唔想拍拖住
利申3:佢應該同某個男仔好好傾,但果個男仔應該有女

食完飯,睇戲,再食糖水

應該係睇戲,食飯,再睇下有無下場
咁樣就算本身無乜野講,食飯都可以講下劇情
deadair機會減到最低

咁咪好囉
打鐵趁熱呀

放心喎
係有心約就幾crash都會約到啦
入黎想分享一下
就會打打罵罵咁
依家好似避左我咁樣

之前有人追佢都係即刻say no 我搵個同事幫我問佢 有冇機會發展 佢冇答
我本來係咪有機?

唔出奇
但係依家睇落似係凍左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞