[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

yes
plz collect ur skin quickly
離場吧啦
本身識左個女仔,同事黎嘅
識左無幾耐已經約到出街食飯
當自己以為有機會就間接問佢我有無機會
點知佢話做住朋友先
佢有時hea覆,用心覆,什至唔覆都有
由識佢到依家日日都有傾計
打比佢都有聽,都有話題傾
你覺得有無話做左幾耐朋友就可以拍拖
定係會跌入friend zone ?
日日whatsapp覆得一下
打比佢唔聽

睇黎要抽身
我成日約佢都比佢拒絕。仲搞笑到問我點解要成日約,其實因為我真係未試過咁鍾意一個人
又仲我
話說之從上次個女仔之後,我無乜點再主動識女仔。
但之前返工有個女仔,主動黎識我,之後我wts佢。
大家都有其同話題,興趣,鐘意做埋同一樣野。
咁傾wts呢個唔同上次果個,佢主動好多。
我講一句早晨,佢自己會識接落去,講到大家訓覺,佢仲會加少少emjio。
之前約佢出街,佢好快say yes。仲會自己安排節目。原本我話,朝早同frd出左成日,累可以唔洗特登出黎,因為大家第二日都要返工,點知佢話返工好小事姐。
睇完戲,行左陣街,明明應該男仔送佢返去,點知佢陪我等埋車先走(申利:佢住港島我新東,因為果陣係佢屋企附近)
唔知今次各位巴打點睇,我暫時當佢朋友黎,想仲有得單獨出多幾次可以點做

佢對你有好感
應該半冧你
不過你要問清楚自己
有冇當人係水泡
諗清楚先好去馬

唔知點解尋日出完街,今日覆wts覆得好少
主要係圍繞住幫佢個frd做野,唔覆覆我生活日常既野,好驚會當我係兵
但有多左emjio 例如用😚
因為我約過佢3次,頭2次佢都即刻say yes ,但果陣心入面我仲有第2個。
我到第3次先決定出,因為決定放棄之前果個。
我都唔想比佢係水泡既感覺
依家想佢覆返日常生活既野,慢慢黎,唔想chur佢可以點做

我覺得佢現時對你既態度都重幾好
你咪帶頭多啲向佢分享下生活趣事囉
有啲野係要起左個頭先至繼續到落去
凡事起頭難
本身識左個女仔,同事黎嘅
識左無幾耐已經約到出街食飯
當自己以為有機會就間接問佢我有無機會
點知佢話做住朋友先
佢有時hea覆,用心覆,什至唔覆都有
由識佢到依家日日都有傾計
打比佢都有聽,都有話題傾
你覺得有無話做左幾耐朋友就可以拍拖
定係會跌入friend zone ?

你太有自信啦
搞到一黎就開底牌
人地分分鐘已經驚左你
但係人地重肯日日同你傾計
又肯講電話
證明佢對你應該都有啲意思既
fd zone就未必
可以再多加觀察下
打比佢唔聽

睇黎要抽身

重唔抽?
等拜山?
早走早著呀巴打
人地一早wfc了
我成日約佢都比佢拒絕。仲搞笑到問我點解要成日約,其實因為我真係未試過咁鍾意一個人

好心啦
唔好做人做到咁肉酸
佢都已經係咁拒絕你
再講
你有幾了解人地
係到講有幾咁中意人
自己認真咁諗多幾次先啦

有冇好好咁關心人?
對個男仔有好感,上次一班人去玩之後WhatsApp 過佢,keep 住傾左一個月到。但WhatsApp 佢又覆得好慢,一日先覆得兩三次,不過又唔係hea覆,每次覆都覆得幾長,但我問佢自己野又好似唔係好想話比我聽咁 去完旅行問佢要唔要手信想借d依話送比佢,佢又ignore我。係咪應該收皮 定再主動d約下佢

有冇好好咁關心人?

打比佢唔聽

睇黎要抽身

重唔抽?
等拜山?
早走早著呀巴打
人地一早wfc了

真係要抽
主動同你講完一句野就會唔覆你

唔知咩玩法
對個男仔有好感,上次一班人去玩之後WhatsApp 過佢,keep 住傾左一個月到。但WhatsApp 佢又覆得好慢,一日先覆得兩三次,不過又唔係hea覆,每次覆都覆得幾長,但我問佢自己野又好似唔係好想話比我聽咁 去完旅行問佢要唔要手信想借d依話送比佢,佢又ignore我。係咪應該收皮 定再主動d約下佢

女仔咁主動佢都咁既反應
我覺得就
不過你可以再試多下既(反正你都唔甘心)

有冇好好咁關心人?

咁重有咩好唔開心
打比佢唔聽

睇黎要抽身

重唔抽?
等拜山?
早走早著呀巴打
人地一早wfc了

真係要抽

唔知咩玩法

just a fd
no more

有冇好好咁關心人?

咁重有咩好唔開心

打比佢唔聽

睇黎要抽身

重唔抽?
等拜山?
早走早著呀巴打
人地一早wfc了

真係要抽

唔知咩玩法

just a fd
no more

yes
攝時間only

有冇好好咁關心人?

咁重有咩好唔開心

留個伏線囉
叫佢快啲好番
好番就同佢出去食好西
又仲我
話說之從上次個女仔之後,我無乜點再主動識女仔。
但之前返工有個女仔,主動黎識我,之後我wts佢。
大家都有其同話題,興趣,鐘意做埋同一樣野。
咁傾wts呢個唔同上次果個,佢主動好多。
我講一句早晨,佢自己會識接落去,講到大家訓覺,佢仲會加少少emjio。
之前約佢出街,佢好快say yes。仲會自己安排節目。原本我話,朝早同frd出左成日,累可以唔洗特登出黎,因為大家第二日都要返工,點知佢話返工好小事姐。
睇完戲,行左陣街,明明應該男仔送佢返去,點知佢陪我等埋車先走(申利:佢住港島我新東,因為果陣係佢屋企附近)
唔知今次各位巴打點睇,我暫時當佢朋友黎,想仲有得單獨出多幾次可以點做

佢對你有好感
應該半冧你
不過你要問清楚自己
有冇當人係水泡
諗清楚先好去馬

唔知點解尋日出完街,今日覆wts覆得好少
主要係圍繞住幫佢個frd做野,唔覆覆我生活日常既野,好驚會當我係兵
但有多左emjio 例如用😚
因為我約過佢3次,頭2次佢都即刻say yes ,但果陣心入面我仲有第2個。
我到第3次先決定出,因為決定放棄之前果個。
我都唔想比佢係水泡既感覺
依家想佢覆返日常生活既野,慢慢黎,唔想chur佢可以點做

我覺得佢現時對你既態度都重幾好
你咪帶頭多啲向佢分享下生活趣事囉
有啲野係要起左個頭先至繼續到落去
凡事起頭難

其實當朋友慢慢黎係咪會好少少

好明顯係要咁啦
肉畜則不達

有冇好好咁關心人?

咁重有咩好唔開心

留個伏線囉
叫佢快啲好番
好番就同佢出去食好西

有冇好好咁關心人?

咁重有咩好唔開心

留個伏線囉
叫佢快啲好番
好番就同佢出去食好西

咁就唔好再煩住人地先
等佢覆

有冇好好咁關心人?

咁重有咩好唔開心

留個伏線囉
叫佢快啲好番
好番就同佢出去食好西

咁就唔好再煩住人地先
等佢覆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞