[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
星期六約左個女仔食飯睇戲
全程氣氛都唔錯,我試少少身體接觸佢又受,睇annabelle果陣佢話驚我就捉佢手q住我手
之後送佢番屋企,果陣12點我住九龍佢住港島,佢搭我等埋車先番屋企

我講笑語氣咁話佢whatsapp成日唔睬人喎
佢就話佢一來忙,二來真係唔中意whatsapp,有d咩約出黎見仲好,whatsapp黎做乜

你仲係追緊你上次講個個定咩
全程氣氛都唔錯,我試少少身體接觸佢又受,睇annabelle果陣佢話驚我就捉佢手q住我手
之後送佢番屋企,果陣12點我住九龍佢住港島,佢搭我等埋車先番屋企

佢就話佢一來忙,二來真係唔中意whatsapp,有d咩約出黎見仲好,whatsapp黎做乜

你仲係追緊你上次講個個定咩

咪果個成日已讀我果個
見樓上有巴絲提議 出完第一次街之後如果反應唔差可以flirt下 由淺入深
可唔可以比啲例子點為之flirt 唉唔識呢啲野

同問

都可以分幾大類入手既

飲食篇
見到對方share左野飲野食
你可以講句 我又(要/想)食呀😙(原諒用emoji)
又或者你買完啲小食/野飲
又share比佢睇 當佢話我又想食果陣
你就可以講:下次買埋比你食好冇😉

衣著篇
問下佢今日著咩衫
再慢慢入手去讚佢
又或者同佢講
呀 你著×××都幾好睇喎/我幾中意你咁著😊
如果對自己有一定自信既
可以自拍問番佢 我咁著好唔好睇呀👀

諗住咁多先
好消耗腦汁

阿麻你都諗爆頭
我地點算

依啲好多時都係即興
或者有計謀咁引對方踏出果一步從而比機會自己去flirt

我都係咁話
不過太耐冇flirt突然好似唔識咁

你係中意個女仔
就會自然識flirt嫁啦

其實係
但對面好怕羞
上次flirt佢個反應好正

依啲先正呀
最中意怕怕醜醜咁

如果傾啲唔受既
咪試下再用其他方法去flirt
總之唔過份就得啦

其實都feel到佢對我冇乜興趣

如果唔想自己咁肉酸
咪自己靜靜地咁退出

唔知仲約唔約佢好 之前約佢仲好爽快咁應承 定係約埋佢睇下點再靜靜地退出算...

約埋就出多次睇下點啦
如果唔係你都唔會死心

其實未約實時間 佢話出左下個月時間話我知
但我諗 都係當冇左件事算啦...

不過都月尾啦
今日28號
過2日都9月
btw
平常心係好事
順其自然

如果佢真係仲記得話我知 咁我都會約埋既
如果佢冇上到心既 咁就算啦

但我都諗住抖抖 唔會再主動搵佢咁多了

攰就抖下啦
媾女媾得咁辛苦
為乜?
點令一個驚左我既女仔,對我有返反應?

冇乜可能
除非韓劇劇本出現
見樓上有巴絲提議 出完第一次街之後如果反應唔差可以flirt下 由淺入深

同問

都可以分幾大類入手既

飲食篇

衣著篇
問下佢今日著咩衫
再慢慢入手去讚佢
又或者同佢講
如果對自己有一定自信既

諗住咁多先
好消耗腦汁

阿麻你都諗爆頭
我地點算

依啲好多時都係即興

我都係咁話

你係中意個女仔

其實係
但對面好怕羞

依啲先正呀
最中意怕怕醜醜咁

咁你有冇食住上
話:咁以後我會多啲約你嫁啦

咁你有冇食住上

咁講無得輸

同問

都可以分幾大類入手既

飲食篇

衣著篇
問下佢今日著咩衫
再慢慢入手去讚佢
又或者同佢講
如果對自己有一定自信既

諗住咁多先
好消耗腦汁

阿麻你都諗爆頭
我地點算

依啲好多時都係即興

我都係咁話

你係中意個女仔

其實係
但對面好怕羞

依啲先正呀
最中意怕怕醜醜咁

引死人咩
襯未進化到下個階段就好享受多陣啦
遲下一齊左就少好多嫁啦
telegram 足球心水頻: https://t.me/ball_tips

blocked

同問

都可以分幾大類入手既

飲食篇

衣著篇
問下佢今日著咩衫
再慢慢入手去讚佢
又或者同佢講
如果對自己有一定自信既

諗住咁多先
好消耗腦汁

阿麻你都諗爆頭
我地點算

依啲好多時都係即興

我都係咁話

你係中意個女仔

其實係
但對面好怕羞

依啲先正呀
最中意怕怕醜醜咁

引死人咩
遲下一齊左就少好多嫁啦

咁你有冇食住上

我咪講笑話有咩就直接打比你,佢笑笑口話ok,雖然我平時都係

不過我諗我要放慢番少少腳步,覺得自己chur chur地

同問

都可以分幾大類入手既

飲食篇

衣著篇
問下佢今日著咩衫
再慢慢入手去讚佢
又或者同佢講
如果對自己有一定自信既

諗住咁多先
好消耗腦汁

阿麻你都諗爆頭
我地點算

依啲好多時都係即興

我都係咁話

你係中意個女仔

其實係
但對面好怕羞

依啲先正呀
最中意怕怕醜醜咁

引死人咩
遲下一齊左就少好多嫁啦

呢個位就已經上得啦

如果唔想自己咁肉酸
咪自己靜靜地咁退出

唔知仲約唔約佢好 之前約佢仲好爽快咁應承 定係約埋佢睇下點再靜靜地退出算...

約埋就出多次睇下點啦
如果唔係你都唔會死心

不過都月尾啦
今日28號
過2日都9月
btw
平常心係好事
順其自然

攰就抖下啦
媾女媾得咁辛苦
為乜?

因為真係覺得好神奇大家咁夾

不過都係時候醒 其實咩都唔係...

同問

同問

都可以分幾大類入手既

飲食篇

衣著篇
問下佢今日著咩衫
再慢慢入手去讚佢
又或者同佢講
如果對自己有一定自信既

諗住咁多先
好消耗腦汁

阿麻你都諗爆頭
我地點算

依啲好多時都係即興

我都係咁話

你係中意個女仔

其實係
但對面好怕羞

依啲先正呀
最中意怕怕醜醜咁

引死人咩
遲下一齊左就少好多嫁啦

呢個位就已經上得啦

第一次約出黎喳
我反而想知上次對話完左點開新既好
又冇理由同兄弟咁直白
sd 搞笑圖會唔會好odd?
[quote]見樓上有巴絲提議 出完第一次街之後如果反應唔差可以flirt下 由淺入深

同問

如果唔想自己咁肉酸
咪自己靜靜地咁退出

約埋就出多次睇下點啦
如果唔係你都唔會死心

不過都月尾啦
今日28號
過2日都9月
btw
平常心係好事
順其自然

攰就抖下啦
媾女媾得咁辛苦
為乜?

因為真係覺得好神奇大家咁夾

不過都係時候醒 其實咩都唔係...

曇花一現
過左就算
又冇理由同兄弟咁直白

我就多數冇sd
用ig tag既
開話題有時都係9up多
又冇理由同兄弟咁直白

我就多數冇sd
用ig tag既
開話題有時都係9up多

冇佢ig 同fb
fb佢唔用
ig 諗住下次見先問佢 我自己少用
係sc 多囉
如果佢有fb 可以tag佢開話題
[quote]見樓上有巴絲提議 出完第一次街之後如果反應唔差可以flirt下 由淺入深

同問

好多時就係一野去得盡得濟跟住收唔番就變收皮
同個女仔frd識咗幾年但呢幾個月先開始熟
成日互相疾黎疾去 但又冇乜點flirt過
最近先單對單出咗一兩次街
要點先知自己有冇機 同埋點進一步發展好
鍾意左個姐姐 大我3年 大家都話鍾意對方 由5月開始
出過街 每日傾計 去邊 做咩 訓教都同大家講
前排激嬲左人 用盡咩方法都唔得 而家無理我了
一切都完 希望你搵到個更好 真係好痛

你做錯啲咩可以激到人地咁嬲?

講錯野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞