[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

你太有自信啦
搞到一黎就開底牌
人地分分鐘已經驚左你
但係人地重肯日日同你傾計
又肯講電話
證明佢對你應該都有啲意思既
fd zone就未必
可以再多加觀察下

我自己都好亂
之前都有打過比佢同佢傾過電話
到左今日我打左幾次比佢
佢有時有聽的,有時無聽
跟住佢話其實佢唔鍾意講電話
有咩事text佢算
識佢咁耐,佢都無打過比我或者打返比我
有時text佢,問佢兩樣野,佢淨係覆一樣
另一個完水skip左
有時真係猜唔透
我都唔知依段關係會keep幾耐

放慢腳步囉
佢會skip一樣既
就每次淨問一樣
人地唔中意打電話既
咪淨text
試多排你就會知咩情況

補充多少少,雖然我同佢係同事
但係公司我地會唔會見到面
放假時間永遠唔同
平時佢都無試過主動搵我
但我約佢,佢都肯出黎嘅
不過我自己覺得我自身條件好差
人地條件好好,我怕其他人會追到佢
而我只不過算係個水泡咁

你連自己都睇唔起自己
又點令到人地睇得起你呢

都係,我要覺得自己係適合佢的
不過我唔明白點解傾電話都傾得開心
但之後原來麻麻地講電話

問左人地有冇男朋友未

無男朋友呀,佢講佢朋友都唔多
我唔知日日搵佢好定隔日搵好

緊係日日搵啦(大前提係人地都覆你覆得熱情)
好似好耐冇上水
上水講下野先
我好撚開心呀
比人撚狗咁撚

肉莖重生
我鐘意咗一個細我幾年嘅女仔。明明之前同佢幾好傾,wts除咗教佢學業上嘅野,仲會傾下無聊野,snapchat都有覆下,我係佢ig留言佢又會覆下我,甚至吹下水,我post野佢又會留下言,無意中發現佢細ig都俾我follow。但最近半年開始小吹水,wts主要係傾學術野,ig d留言好多都冇覆,snapchat開始已讀,佢snapchat主動搵我已經係大半年前,唔知點解突然間好似疏遠咗最近呢一兩個月試過約佢出黎但唔成功想問咁樣仲有冇機
利申1:之前有d感情問題問過佢嘅意見
利申2:佢曾經講過唔想拍拖住
利申3:佢應該同某個男仔好好傾,但果個男仔應該有女

似係一開始有機,宜家過左timing
可以再傾下計嘅,不過我覺得收皮機會都大

回應利申:好多女仔話「唔想拍拖住」其實都可以慢慢去馬。拍拖係講feel,到真係鍾意,理性都可以擺埋一邊

我都知,因為之前未放低對上鐘意果個,我都係呢半年先完全放低咗,跟住先再慢慢發現,原來鐘意咗宜家果個女仔

但佢之前拒絕咗幾個人,所以我覺得佢可能真係唔想拍住

女人講既野
信3成好啦
當初我女朋友都係咁講
最後

求攻略宜家搵佢吹下水都好難咁

你搵完佢都冇乜點覆?

snapchat就係,wts就好耐冇搵過。我又唔想咁快放棄,始終未試過

好耐冇搵過
有冇打算wtsapp搵番佢

有就有嘅,但諗緊用咩籍口搵佢好,始終隔咗咁耐冇搵而之前個d又藍剔我。ig同snapchat就覆得好少或者唔覆

我諗都係一句:好耐冇見啦喎
睇下佢會點覆
不過咁耐都唔覆就。。。

之前都有係咁e提過,不過係同埋其他野覆,結果唔知佢有心定無意miss咗呢句唔覆

如果成日miss
都feel到佢冇心機睇完再覆你
上個星期先同個女仔表左白,果晚我問佢可唔可以做我女朋友,之後場面陷入寧靜十幾分鐘後,佢就叫我攬住佢,攬左5分鐘左右佢就問左我好幾次仲有冇其他野講,我都答冇,之後我錫左佢塊面一啖,然後佢答左我「唔可以」
。咁我係咪叫拎左份入伍表格?

比番少少背景大家
*識左3個月左右
*wtsapp有時秒回,有時兩三個鐘先覆一句,客觀統計兩三個鐘覆一句居多,因為我都係兩三個鐘先覆番佢,但係佢基本上係長online
*一個星期都會見3-4次左右,因為我番工地點好近佢屋企,所以成日我收左工都會約佢,基本上都會出黎同我食下糖水咁,但係真係放假出街淨係出過一次,因為一路撞唔岩假期
*競爭對手至少都有5,6個,睇佢ig次次放假都會同唔同既仔出街,加上我問過佢平時會做咩,佢答收左工淨係覆wtsapp都夠忙,係我表白之前佢又呻過話有幾個男仔一路比壓力佢好心煩,所以我順手都加左一腳落去自殺式表白
*之前傾計會好曖昧下,有時佢會主動打電話比我傾幾個鐘咁,但係最近一次佢打比我果時佢問我點解唔主動打電話比佢,我話因爲我唔鐘意傾電話,之後佢就冇再打過黎
*出街果次,佢基本上時間都係勾住我隻手行街,果刻我差d中左幻覺以為我地一齊左

但係果晚表白完,第日又好似咩事都冇發生,歌照唱計照傾咁款,有時會問我係咪真係鐘意佢,鐘意佢d咩?
搞到我好迷茫,我應該點做?

條女都幾撚識玩喎
你都識講人地5~6條仔追緊
分分鐘都係係到比較緊揀你地邊個好啲
上個星期先同個女仔表左白,果晚我問佢可唔可以做我女朋友,之後場面陷入寧靜十幾分鐘後,佢就叫我攬住佢,攬左5分鐘左右佢就問左我好幾次仲有冇其他野講,我都答冇,之後我錫左佢塊面一啖,然後佢答左我「唔可以」

比番少少背景大家
*識左3個月左右
*wtsapp有時秒回,有時兩三個鐘先覆一句,客觀統計兩三個鐘覆一句居多,因為我都係兩三個鐘先覆番佢,但係佢基本上係長online
*一個星期都會見3-4次左右,因為我番工地點好近佢屋企,所以成日我收左工都會約佢,基本上都會出黎同我食下糖水咁,但係真係放假出街淨係出過一次,因為一路撞唔岩假期
*競爭對手至少都有5,6個,睇佢ig次次放假都會同唔同既仔出街,加上我問過佢平時會做咩,佢答收左工淨係覆wtsapp都夠忙,係我表白之前佢又呻過話有幾個男仔一路比壓力佢好心煩,所以我順手都加左一腳落去自殺式表白
*之前傾計會好曖昧下,有時佢會主動打電話比我傾幾個鐘咁,但係最近一次佢打比我果時佢問我點解唔主動打電話比佢,我話因爲我唔鐘意傾電話,之後佢就冇再打過黎
*出街果次,佢基本上時間都係勾住我隻手行街,果刻我差d中左幻覺以為我地一齊左

但係果晚表白完,第日又好似咩事都冇發生,歌照唱計照傾咁款,有時會問我係咪真係鐘意佢,鐘意佢d咩?

LOL 佢叫你攬住佢-,- 係咪想睇下有冇FEEL

你啲表情做乜撚野姐
有時分唔到對方係真忙/無嘢好講。 應該點好

夠膽既咪chok下佢:好忙喎你

比番少少背景大家
*識左3個月左右

真係唔明d女人諗咩
攬住果陣我仲以為成功左,點知一句唔可以,就落左谷低
其實我仲有冇機

btw
佢問你幾次你都冇野講
我覺得依個位你都有好大責任
好似好耐冇上水
上水講下野先
我好撚開心呀
比人撚狗咁撚

肉莖重生

重生了
岩岩先發現人外有人

比番少少背景大家
*識左3個月左右

條女都幾撚識玩喎
你都識講人地5~6條仔追緊
分分鐘都係係到比較緊揀你地邊個好啲

呢期少左主動搵佢啊,吊高黎賣 好似有少少用
但係怕吊太高,條女唔黎買就死

依啲真係要掌握得好好
就好似釣魚咁
所以都要多啲chok下
好似好耐冇上水
上水講下野先
我好撚開心呀
比人撚狗咁撚

肉莖重生

重生了
岩岩先發現人外有人

唔係你估

比番少少背景大家
*識左3個月左右

真係唔明d女人諗咩
其實我仲有冇機

btw
佢問你幾次你都冇野講

但係已經講到咁直接,我仲可以做咩?
求指教

加大力度
唔得就898
唔好比佢拖撚住
聽日就要見佢了
聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了
聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了

聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了

同我有啲似
係咪大家都係成日有呢啲case
聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了

不過我真係好唔理解
點解可以成日online但係就2~3個鐘先回人地

比番少少背景大家
*識左3個月左右

真係唔明d女人諗咩
其實我仲有冇機

btw
佢問你幾次你都冇野講

求指教

加大力度
唔得就898
唔好比佢拖撚住

明白晒
我都唔想好似死狗咁一路纏住佢
冇晒男人尊嚴咁款

比人拖撚住好撚辛苦嫁
我就寧願唔撚要都唔想比人拖啦
聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了

不過我真係好唔理解

一次半次都話
經常性好黑人憎

真係唔明d女人諗咩
其實我仲有冇機

btw
佢問你幾次你都冇野講

求指教

加大力度
唔得就898
唔好比佢拖撚住

明白晒
我都唔想好似死狗咁一路纏住佢
冇晒男人尊嚴咁款

比人拖撚住好撚辛苦嫁
我就寧願唔撚要都唔想比人拖啦

真係好中
我溝緊個a0女 聽人講大家都係有feel 但永遠約佢都唔出黎 識左1個月左右 雖然有keep住wtsapp 但係係真係少面對面傾計 其實因為我地係暑假返pt識 但依家唔同學校 佢仲要hkcc 好驚感情會淡
聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了

不過我真係好唔理解

一次半次都話
經常性好黑人憎

我鍾意個女仔都係咁 例牌1粒鐘先會覆機 明明好多時知佢搭緊車實可以覆到同見住佢online
聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了

不過我真係好唔理解

一次半次都話
經常性好黑人憎

我鍾意個女仔都係咁 例牌1粒鐘先會覆機 明明好多時知佢搭緊車實可以覆到同見住佢online

岩岩又俾我見到佢online但仲灰剔我
聽日就要見佢了

有冇賽前簡介
太多case了

不過我真係好唔理解

一次半次都話
經常性好黑人憎

岩岩又俾我見到佢online但仲灰剔我

哎屌
自己太上心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞