[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
咁一齊左仲應唔應該chur🤔

要睇情況,如果你兩個本身性格直接又熱情,愛情大過天,咁一齊左就有熱戀期,話明熱戀期點chur都得。
如果本身條女性格慢熱,又或者係鐘意收收埋埋亂諗野果類人,咁頭兩個月就係你地關係最脆弱既時候,呢d女最麻鳩煩,你一chur佢令佢有壓力就byebye架啦。

一子錯滿盤皆落索

好明顯唔應該啦
幾時都唔應該chur

點放法

點放法

點放法

佢事後再同你解釋番?

點放法

佢事後再同你解釋番?

想問下大學有冇得救
同個女仔識左好耐 都有6-7年
最近鐘意左佢而佢都知 佢冇抗拒過
之前都一直都傾得幾開心
最近佢開始覆得好慢好慢 可能一日先覆得兩三次
有時我都好想放棄 以為佢唔重視我
但我一唔覆佢 佢就會即刻搵番我傾計 但我覆完佢又係已讀一日先覆
約親佢出黎佢都肯出 仲傾得好開心下
究竟佢係想點 個心諗緊d咩架
佢天秤女黎

chok下佢
可能佢都係吊緊你癮

點chok

要睇情況,如果你兩個本身性格直接又熱情,愛情大過天,咁一齊左就有熱戀期,話明熱戀期點chur都得。
如果本身條女性格慢熱,又或者係鐘意收收埋埋亂諗野果類人,咁頭兩個月就係你地關係最脆弱既時候,呢d女最麻鳩煩,你一chur佢令佢有壓力就byebye架啦。

咁佢都係熱情果種 但我自己毒拎格 成日都好多心
前日同個女仔成晚斷斷續續講左兩個幾鐘電話 佢好似講到唔想收線 到我上床話眼訓 佢先肯收線 到尋晚佢出左街就冇傾電話 我知佢今晚係屋企 我想同佢煲下電話粥應該點開口先冇咁odd
尋晚自己end左topic...到而家已經一日冇搵佢了

而佢都當然唔會搵我

點放法

佢事後再同你解釋番?

當係訓練下自己
就一於等佢忙完再覆你
睇下佢有咩解釋
或者睇下佢點同你講啦
想問下大學有冇得救
同個女仔識左好耐 都有6-7年
最近鐘意左佢而佢都知 佢冇抗拒過
之前都一直都傾得幾開心
最近佢開始覆得好慢好慢 可能一日先覆得兩三次
有時我都好想放棄 以為佢唔重視我
但我一唔覆佢 佢就會即刻搵番我傾計 但我覆完佢又係已讀一日先覆
約親佢出黎佢都肯出 仲傾得好開心下
究竟佢係想點 個心諗緊d咩架
佢天秤女黎

chok下佢
可能佢都係吊緊你癮

點chok

你:唉
佢:咩事呀?
你:唔開心...
佢:咩事唔開心?
你:有人唔應我機
後續
btw
都有啲冒險
要慎重考慮
前日同個女仔成晚斷斷續續講左兩個幾鐘電話 佢好似講到唔想收線 到我上床話眼訓 佢先肯收線 到尋晚佢出左街就冇傾電話 我知佢今晚係屋企 我想同佢煲下電話粥應該點開口先冇咁odd

直接打過去
得唔得閒呀?我想傾電話呀

而佢都當然唔會搵我

try more
don't count too much

點放法

佢事後再同你解釋番?

當係訓練下自己
就一於等佢忙完再覆你
睇下佢有咩解釋
或者睇下佢點同你講啦

就係唔太chur, 咁佢就同第二個一齊左

而佢都當然唔會搵我

try more
don't count too much

知道自己係佢心目中咩都唔係..

估唔到仲開緊 有冇人記得我
想問有冇人試過溝啲好耐冇見嘅中學同學?分享下俾小弟

點放法

佢事後再同你解釋番?

當係訓練下自己
就一於等佢忙完再覆你
睇下佢有咩解釋
或者睇下佢點同你講啦

病又得閒on wtsapp
但係又唔得閒覆你
唔好咁介懷
依啲位自己要做好啲
唔好比自己搞到好似賴蛤蟆咁
就係唔太chur, 咁佢就同第二個一齊左

唔好諗住賴落依個原因到
你自己知自己事
節省快慢你決定
同場較量
成王敗寇
換個角度諗
佢都唔屬於你
你就唔好再為佢唔開心啦
人地拍拖啦
開心緊
重邊似你繼續唔開心
重新出發啦

正路都係被動type
除非佢好冧你
傾多幾怡
試下約佢啦
唔係一尾靠傾計就得嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞