[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
同佢識左3個月
佢一開始對我有d flirty,大家又出去一齊玩過幾次

而家佢好似越黎越hea我 係咪可以收皮

你個名
btw
出過去玩幾次
係2個人?
出完幾次都冇再進一步?
你有冇keep住flirt?
分分鐘係有其他追求者比你更主動喎

一班人出去玩 有幾次佢都會坐我隔離,2個人試過食飯
我見佢有flirt我 所以之前我都有少少flirt
而家佢冇乜反應我就唔敢flirt佢

佢係好多男仔fd個d女仔黎.....而我係一個毒j

咁就真係難搞啦
人地咁多異性朋友
一睇就睇得出優劣高低
同埋
都唔知flirt你果啲係真定玩

有common fd show 埋d 證據話我知其實佢收緊我兵.....但我選擇相信個女仔

而家泥足深陷

明知收你兵都重要盲中中去信人
你依啲唔係叫痴情
係叫痴撚線

因為佢睇落去真係唔似收兵嘅人......
我都唔想相信佢同我講過嘅甜言蜜語係假

你家陣幾多歲人
睇落唔似
好多野睇落都唔似嫁啦
唔講又真係如你所講睇落唔似就唔係咩
唔想信都好啦
事實擺在你眼前
你中意繼續呃自己都冇問題嫁
反正蝕抵既就只有你自己

我可以點樣引起佢對我嘅興趣

你兵黎咋
唔好諗咁多啦
唔係要打沉你
人地已經當你係兵
你重可以點引起佢興趣?
人地身邊咁多異性朋友
有將軍 大將軍 貼身護衛

我呢兩日試過唔理佢希望放低佢
佢問我有冇事

睇下你想繼續試定離場啦
始終條路都係要你自己揀

最後今日佢叫我做佢知己

皇恩浩蕩呀
駛撚你咁好封我官做個己呀

唉 做要係forever 自己

等下個啦
駛乜forever alone

sor 頭先打錯
佢叫我做佢forever知己
Grad左出嚟做野,識左個intern女仔,攞左佢電話,佢依家等緊開學,但係whatsapp佢又諗唔到好多話題,同埋佢唔係成日覆wtsapp既人嚟,有咩話題可以傾

可以試下少少拉拉扯扯
佢feel到你唔應佢
都會搵番你同問你原因
再睇下佢有冇改善
或者你暗示下佢咩原因

Miss左 推一推

可以試下少少拉拉扯扯
佢feel到你唔應佢
都會搵番你同問你原因
再睇下佢有冇改善
或者你暗示下佢咩原因

Miss左 推一推

順自已意囉
你係唔在意佢點會放上黎問點好
在意就秒回返佢
你都講到佢明點解你hea

可以試下少少拉拉扯扯
佢feel到你唔應佢
都會搵番你同問你原因
再睇下佢有冇改善
或者你暗示下佢咩原因

Miss左 推一推

順自已意囉
在意就秒回返佢

學到野

都係嫁
我對你有興趣/想認識你
先會走黎問你咩名

Ok 信心立即返哂黎 好想識到佢
等我好好增值一下自己先
我而家已經諗緊佢放工同佢講咩好 你覺得普通問一句定係點好?驚太chur

同事定同學?
不過開場白都不外乎圍繞下興趣果啲
再問下人地住邊頭
咁咪可以留伏線比佢/你約對方出黎
平常傾連就唔會chur啦
take it easy

阿麻好pro
Ocamp識既 不過佢係隔離組 re-u無啦啦傾左幾句計咁囉 不過外表真係好重要 利申覺得自己好差 好驚對方因爲咁而睇唔上眼

有冇化妝?
不過樣依啲真係好主觀
對自己有啲信心先
唔係好難幫到你

冇啊 唔識化妝
而且仲有啲肥
所以要增值自己先得
多謝阿麻比信心我

幾時都話要裝備,增值自己
唔識唔緊要
學囉(或者本身素顏已經ok呢)
肥就(baby fat 我覺得okay既)
都係果句
對自己有信心最緊要

冇了 已讀左
近排終於膽粗粗約咗心儀嘅女仔出來睇戲 佢又好爽快答應 其實係咪出得嚟應該都有少少好感?另外有咩要注意 第一次約女仔睇戲
Grad左出嚟做野,識左個intern女仔,攞左佢電話,佢依家等緊開學,但係whatsapp佢又諗唔到好多話題,同埋佢唔係成日覆wtsapp既人嚟,有咩話題可以傾

個女仔成日end你topic的話真係好難搞⋯通常呢種人你如果問埋啲食咗飯未、而家做緊乜,更加唔會應你,最好由佢既興趣著手,先會講到野
訓唔著見到依個post 入黎呻下
上年識左個女仔 一開始有好感打打鬧鬧咁
之後有開始追佢約下佢咁 但係約親都係一大班人出黎 有對鞋佢搵左好耐都搵唔到 聖誕送左比佢但係冇咩反應 隔左一段時間佢冇咩理我之後我都冇再chur 佢
近排又有見返佢 發現仲係好鐘意佢
間唔中搵佢佢都會有覆
但係唔敢再chur 佢怕佢反感
唔知要點做
Sorry 講到1999 唔知點講起
同個女仔frd識咗幾年但呢幾個月先開始熟
成日互相疾黎疾去 但又冇乜點flirt過
最近先單對單出咗一兩次街
要點先知自己有冇機 同埋點進一步發展好

點知自己有冇機
依啲野要慢慢試探先會知
試下同佢曖昧下先
同佢識左3個月
佢一開始對我有d flirty,大家又出去一齊玩過幾次

而家佢好似越黎越hea我 係咪可以收皮

你個名
btw
出過去玩幾次
係2個人?
出完幾次都冇再進一步?
你有冇keep住flirt?
分分鐘係有其他追求者比你更主動喎

一班人出去玩 有幾次佢都會坐我隔離,2個人試過食飯
我見佢有flirt我 所以之前我都有少少flirt
而家佢冇乜反應我就唔敢flirt佢

佢係好多男仔fd個d女仔黎.....而我係一個毒j

咁就真係難搞啦
人地咁多異性朋友
一睇就睇得出優劣高低
同埋
都唔知flirt你果啲係真定玩

有common fd show 埋d 證據話我知其實佢收緊我兵.....但我選擇相信個女仔

而家泥足深陷

明知收你兵都重要盲中中去信人
你依啲唔係叫痴情
係叫痴撚線

因為佢睇落去真係唔似收兵嘅人......
我都唔想相信佢同我講過嘅甜言蜜語係假

你家陣幾多歲人
睇落唔似
好多野睇落都唔似嫁啦
唔講又真係如你所講睇落唔似就唔係咩
唔想信都好啦
事實擺在你眼前
你中意繼續呃自己都冇問題嫁
反正蝕抵既就只有你自己

我可以點樣引起佢對我嘅興趣

你兵黎咋
唔好諗咁多啦
唔係要打沉你
人地已經當你係兵
你重可以點引起佢興趣?
人地身邊咁多異性朋友
有將軍 大將軍 貼身護衛

我呢兩日試過唔理佢希望放低佢
佢問我有冇事

睇下你想繼續試定離場啦
始終條路都係要你自己揀

最後今日佢叫我做佢知己

皇恩浩蕩呀
駛撚你咁好封我官做個己呀

唉 做要係forever 自己

等下個啦
駛乜forever alone

sor 頭先打錯
佢叫我做佢forever知己

你叫佢forever收皮

興趣
旅行
飲食
咪又係大路野

可以試下少少拉拉扯扯
佢feel到你唔應佢
都會搵番你同問你原因
再睇下佢有冇改善
或者你暗示下佢咩原因

Miss左 推一推

佢知原因
講左幾次sor
係咪都知自己hea鳩你
有時有可能係佢真係睇唔到/miss左
有啲人真係咁可惡嫁
冇左覆佢既衝動
應該係你唔開心
唔甘心比佢無視左?

可以試下少少拉拉扯扯
佢feel到你唔應佢
都會搵番你同問你原因
再睇下佢有冇改善
或者你暗示下佢咩原因

Miss左 推一推

順自已意囉
在意就秒回返佢

有男友就自動收皮啦
唔好搞住人
速速退出

雖然你係柒左
不過咁講
你一野問佢
即刻得到個答案
都好過係到囉囉攣既
多啲裝備增值下
好女仔呢
就係人都想媾番個既

都係嫁
我對你有興趣/想認識你
先會走黎問你咩名

Ok 信心立即返哂黎 好想識到佢
等我好好增值一下自己先
我而家已經諗緊佢放工同佢講咩好 你覺得普通問一句定係點好?驚太chur

同事定同學?
不過開場白都不外乎圍繞下興趣果啲
再問下人地住邊頭
咁咪可以留伏線比佢/你約對方出黎
平常傾連就唔會chur啦
take it easy

阿麻好pro
Ocamp識既 不過佢係隔離組 re-u無啦啦傾左幾句計咁囉 不過外表真係好重要 利申覺得自己好差 好驚對方因爲咁而睇唔上眼

有冇化妝?
不過樣依啲真係好主觀
對自己有啲信心先
唔係好難幫到你

冇啊 唔識化妝
而且仲有啲肥
所以要增值自己先得
多謝阿麻比信心我

幾時都話要裝備,增值自己
唔識唔緊要
學囉(或者本身素顏已經ok呢)
肥就(baby fat 我覺得okay既)
都係果句
對自己有信心最緊要

冇了 已讀左

then let go
唔需要一直focus係佢個caht box到
繼續做番自己
做番平時會做既野就得
近排終於膽粗粗約咗心儀嘅女仔出來睇戲 佢又好爽快答應 其實係咪出得嚟應該都有少少好感?另外有咩要注意 第一次約女仔睇戲

自己爬下文啦
第一次食飯睇戲
都講過n次有咩要注意下
另外佢爽快應承得你
都係好事黎
起碼你唔需要佢"考慮完"再答你
之後有開始追佢約下佢咁 但係約親都係一大班人出黎 有對鞋佢搵左好耐都搵唔到 聖誕送左比佢但係冇咩反應 隔左一段時間佢冇咩理我之後我都冇再chur 佢
間唔中搵佢佢都會有覆
唔知要點做

如果送左鞋比佢
重要一對對佢黎講都幾特別既鞋
佢都冇乜反應既話
咁應該對你都冇乜反應喎
至於你間唔中搵人人地都有覆
依啲都係出於禮貌
btw
試下多啲同人傾下(如果反應良好既話)
同埋有機會就試下約佢出黎食飯
不過最好就平常心啦
免得大起大落

自己爬下文啦
第一次食飯睇戲
都講過n次有咩要注意下
另外佢爽快應承得你
都係好事黎

講左n次 唔差左n+1
咁有咩要注意
間唔中搵佢佢都會有覆
唔知要點做

如果送左鞋比佢
佢都冇乜反應既話
咁應該對你都冇乜反應喎
依啲都係出於禮貌
btw
不過最好就平常心啦
免得大起大落

個女仔十年前黎英國一直都冇拍過拖
所以都唔知點著手好
搵過佢d fd 探下口風 但冇人知佢係點
佢個fd 有叫佢考慮下
但係佢話有feel 一開始就有feel 冇就冇
咁就fdzone 左
好似對咩人都冇心動過
聽聞追過佢既人唔少 全都食晒檸檬
佢都知我對佢有意思 但係未表過態話拒絕
好難捉摸 暫時又唔似變兵
冇叫過我車埋佢 又冇叫我買咩買咩咁

自己爬下文啦
第一次食飯睇戲
都講過n次有咩要注意下
另外佢爽快應承得你
都係好事黎

講左n次 唔差左n+1
咁有咩要注意

爬文
間唔中搵佢佢都會有覆
唔知要點做

如果送左鞋比佢
佢都冇乜反應既話
咁應該對你都冇乜反應喎
依啲都係出於禮貌
btw
不過最好就平常心啦
免得大起大落

個女仔十年前黎英國一直都冇拍過拖
所以都唔知點著手好
搵過佢d fd 探下口風 但冇人知佢係點
佢個fd 有叫佢考慮下
但係佢話有feel 一開始就有feel 冇就冇
咁就fdzone 左
好似對咩人都冇心動過
聽聞追過佢既人唔少 全都食晒檸檬
佢都知我對佢有意思 但係未表過態話拒絕
好難捉摸 暫時又唔似變兵
冇叫過我車埋佢 又冇叫我買咩買咩咁

可能人地見你冇乜舉動
咁咪唔開聲囉
又或者
你係觀察期
佢可能有野考慮緊呢
照去啦
最多咪衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞