[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

可能人地唔想太心急

處女座定真。處女

信少啲星座野啦
一齊左再慢慢睇星座都唔遲

可能人地唔想太心急

處女座定真。處女

信少啲星座野啦

可能人地唔想太心急

處女座定真。處女

信少啲星座野啦

咁咪得囉
咩處女唔處女果啲就由佢啦

緊係日日搵啦(大前提係人地都覆你覆得熱情)

一時時,但有時都係唔覆
永遠無用早抖,早晨之類嘅字眼

咁如果冇用開
有冇試過用?
定係用完對方都唔用?

我講完對方都唔講
同埋到目前為止都係我搵佢
我都唔知應唔應該日日搵佢
定停下,若即若離果種咁

因為人地根本對你冇興趣
所以唔會走去搵你

雖然約到佢出街
但只係朋友果種
我係咪應該唔好再搵佢,斬䌫
定繼續做朋友,觀察住

同你一樣 已經放棄左,拖得太耐

你識左佢幾耐?

一時時,但有時都係唔覆

咁如果冇用開
有冇試過用?
定係用完對方都唔用?

我講完對方都唔講
定停下,若即若離果種咁

因為人地根本對你冇興趣
所以唔會走去搵你

雖然約到佢出街
但只係朋友果種
定繼續做朋友,觀察住

睇你個樣都唔會放棄架啦,做住朋友先囉

exact7ly
叫你斷你都斷唔到

嘗試下唔搵佢
睇下會唔會有突破

可能人地唔想太心急

處女座定真。處女

信少啲星座野啦

咁咪得囉
咩處女唔處女果啲就由佢啦

約定點 睇你好似失敗又唔啱佢

識左個女仔 傾左一個禮拜到 有好感
約左佢出黎睇戲佢答好呀 佢住元朗 我返工係旺角個邊
咁琴日約佢出黎睇 我諗住入元朗搵佢 唔想佢出咁遠
但佢主動話想出黎旺角依邊
咁睇戲個陣 佢拓頭 我問佢係咪攰 諗住駁一鋪
我叫佢你攰不如挨住我駁頭 都駁左幾分鐘 咁我個頭又挨埋落佢個頭 佢都無縮 代表咩?
佢又會唔知有心定無意捉住我隻手但又唔係拖我

唉 咁即係點 我之後whatsapp佢 如果你想知我啲咩既我都可以話比你聽架 我唔介人問 之後佢答我 我其實唔想咁chur姐 慢慢啦
係咪反感?

當年我就咁就同ex 一齊左
咁你都唔拖佢,唔通等人地女仔做主動咩 有時d野太清楚太多時間等佢亂諗野就收到皮

但我衰on9 叫佢如果有野問可以問我 佢答我 其實慢慢了解 我只係唔想咁chur姐 咁係咪收左一半皮?

都未必死硬既
不過要逆轉下
溝通方面你要放慢下
同時慢慢了解下 地先

可能我係c君既角色

你這麼吸引 有心的 定不止五六個 我被扣分 便沒位置坐
你沒有講出意願 你的身體都說得很清楚

A君的家底好 B君出名獨到 是我沒能耐 高攀不起給你效勞
你要愛得進步 便盡力發掘 談情全為進步 你會控制得到

你 你背後有幾千樣野心 我未襯 再努力也擋不住競爭
不用吻 我輸不起 你的抱負太多 但我極明白我 實在沒法抽身愛下個
你每日也比較在計分 再合襯 我發現我都只屬次等
手在震 去握手會比拖手使你愉快得多 快為實現野心 放下我

誰能陪伴旅行 自問沒有福份 我沒強項愛人 不要為我忍
我用全力來迎合你 也未夠吸引

你背後有幾千樣野心 我未襯 再努力也擋不住競爭
不用吻 我輸不起 你的抱負太多 但我極明白我 實在沒法抽身愛下個

C君階級很高 D君即使未到 但我沒能耐 根本不可使你自豪
你要愛得進步 沒義務繼續停留 來吧去做 你有你野心 我阻不到

不用吻 我怎都不似尊貴又勇敢 但我極明白我 實在沒法抽身愛下個
你盼望到出年便結婚 你就算 不講出口都知沒我份
保佑我 你揀好了 還會有禮貌 說聲再見 我自問未夠資格合襯

算吧 為發揮你潛能 我的犧牲 最襯

咁撚大段歌詞quote晒出黎
最撚憎人用歌詞叫春
好心你就比心機諗下有咩方法啦
就算冇方法
都諗下點樣離場啦
依堆垃圾歌詞幫撚到你啲咩

始終都係忍唔到 我又唔想做傻仔比人玩 我直接問佢其實對我有冇好感 佢話唔係冇 只係想了解多啲
有時見佢在線上又等勁耐都唔應 , 我有好隱晦咁問佢 佢答真心同啲fd傾 但佢唔係唔應我 係已讀 耐啲先應
我問佢follow ig佢又話唔玩冇ac 但之後無意中發意有
點樣開口問佢 ?
約佢出黎食飯都肯 係好ok個隻唔會say no

究竟我應唔應該抽身 係咪收緊兵?
定係約多幾次 還死掂死 表埋白先死

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

其實係我地班仔太得閒先下下秒回
定班女真係咁撚忙?

why not both
btw 9成9都係啲女唔想覆你

唉 其實如果睇得出佢已經冇心覆係咪可以試下唔再搵佢

唔想搞到好似煩住佢咁

Chur 爆佢

一時時,但有時都係唔覆

咁如果冇用開
有冇試過用?
定係用完對方都唔用?

我講完對方都唔講
定停下,若即若離果種咁

因為人地根本對你冇興趣
所以唔會走去搵你

雖然約到佢出街
但只係朋友果種
定繼續做朋友,觀察住

睇你個樣都唔會放棄架啦,做住朋友先囉

exact7ly
叫你斷你都斷唔到

嘗試下唔搵佢
睇下會唔會有突破

你求自身突破
好過求你地之既突破

詳細包膠啦

拎埋wtsapp
再傾多啲野

你唔識再開新話題?
成班狗公討論點樣呃到閪屌,真呕心

佢叫你搵番個果陣
你唔食下佢豆腐?

有啊,我話你易搵過我啦。
驚講大明顯,嚇親佢

食兩啖好啦
太大啖真係會嚇窒人

我1啖
如果佢快速say yes
我應該直接比個日子佢好定點

比個日子啦
重諗!

其實我好驚佢收我做兵

驚條春咩
真係做左
咪收隊退伍

報告返
今日唔打多野比佢
呢一日佢有比d😚😻既icon我
多返d對答,但約佢睇戲佢話無乜戲相睇。
其實除左約睇戲仲可以做d咩
原來佢讀返書,之前無講早抖,依家有講返

唔錯既反應
唔睇戲咪約啲戶外活動囉
總有節目啱

咁你自己有冇做啲咩先
定係你又等人比signal
所以乜都唔做呀

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

其實係我地班仔太得閒先下下秒回
定班女真係咁撚忙?

why not both
btw 9成9都係啲女唔想覆你

唉 其實如果睇得出佢已經冇心覆係咪可以試下唔再搵佢

唔想搞到好似煩住佢咁

Chur 爆佢

佢就係話怕chur
識左個女仔 傾左一個禮拜到 有好感
約左佢出黎睇戲佢答好呀 佢住元朗 我返工係旺角個邊
咁琴日約佢出黎睇 我諗住入元朗搵佢 唔想佢出咁遠
但佢主動話想出黎旺角依邊
咁睇戲個陣 佢拓頭 我問佢係咪攰 諗住駁一鋪
我叫佢你攰不如挨住我駁頭 都駁左幾分鐘 咁我個頭又挨埋落佢個頭 佢都無縮 代表咩?
佢又會唔知有心定無意捉住我隻手但又唔係拖我

唉 咁即係點 我之後whatsapp佢 如果你想知我啲咩既我都可以話比你聽架 我唔介人問 之後佢答我 我其實唔想咁chur姐 慢慢啦
係咪反感?

咁你都唔拖佢,唔通等人地女仔做主動咩 有時d野太清楚太多時間等佢亂諗野就收到皮

但我衰on9 叫佢如果有野問可以問我 佢答我 其實慢慢了解 我只係唔想咁chur姐 咁係咪收左一半皮?

都未必死硬既
不過要逆轉下
溝通方面你要放慢下
同時慢慢了解下 地先

可能我係c君既角色

你要愛得進步 沒義務繼續停留 來吧去做 你有你野心 我阻不到

不用吻 我怎都不似尊貴又勇敢 但我極明白我 實在沒法抽身愛下個

最撚憎人用歌詞叫春
就算冇方法
都諗下點樣離場啦

始終都係忍唔到 我又唔想做傻仔比人玩 我直接問佢其實對我有冇好感 佢話唔係冇 只係想了解多啲
有時見佢在線上又等勁耐都唔應 , 我有好隱晦咁問佢 佢答真心同啲fd傾 但佢唔係唔應我 係已讀 耐啲先應
我問佢follow ig佢又話唔玩冇ac 但之後無意中發意有
點樣開口問佢 ?

佢既反應真係有啲難判斷
我自己就唔太睇好
你地約出黎係aa定你比晒?

都未必死硬既
不過要逆轉下
溝通方面你要放慢下
同時慢慢了解下 地先

可能我係c君既角色

最撚憎人用歌詞叫春
就算冇方法
都諗下點樣離場啦

點樣開口問佢 ?

佢既反應真係有啲難判斷
我自己就唔太睇好
你地約出黎係aa定你比晒?

睇戲個日佢勁手快比左錢 我自己意識到佢比錢個陣 已經出左戲飛了 之後我請佢食爆谷同埋話下次食飯就我請叫佢唔好爭 佢又話好

唉我都唔太睇好 自己直覺都準 真係冇咩把握
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞