[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

最慘琴日到我想唔理佢 藍剔佢左1日個陣 佢又搵返你同你講收工啦

一係直接打電話,唔到佢唔覆
除非電話都唔聽你

問過傾唔傾電話啦 穫穫都不了既
廢事強人所難啦唉

我鐘意個女仔次次5-6粒鐘先覆機係咩玩法,雖然知道佢係咁既人,但係明明知道佢online又唔覆真係灰到爆

應該都係叫你收皮既意思
5~6個鐘先覆

之前最長試過10幾個鐘,依家仲未覆我,其實等人屌醒我

我個個有時都會
online 緊唔覆/唔睇
不過知佢返緊工未必得閒有心神專心覆就算啦
可惜始終個心都會亂諗野既

但係晏晝覆完佢第二日先覆我真係冇野好講,明明得閒禁ig fb都唔想覆我,好難唔亂諗野

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

睇黎好多師兄都係咁
我試過成個星期先覆一句啊

應該你最慘

都唔知我前世犯左咩錯
一主動追女都冇好結果

佢之前利申係鐘意好耐先覆wtsapp既人,但係如果上心既就唔會隔咁耐先覆啦,一日傾得兩三句點熟到

咁要睇係你有冇耐力啦
果陣一個星期先覆我一次既女仔,最尾都同佢傾到好熟
雖然最後都追唔到,因為佢要去外國讀書我先放棄左

佢覆你既內容有冇質素?

初初係好冇質素既對話,下下都dead air,因為初初真係唔熟,慢慢佢覆得愈黎愈快,之後先敢約佢出街,之後佢就下下秒回。
後尾到佢知道我鐘意佢,佢同我講對我都幾有好感,佢同我講埋佢要去外國讀書
我果下真係崩左

你地dead air個時會唔會格硬搵話題定停幾日先搵佢?我個個好似係愈覆愈慢

就算喎格硬搵話題
都唔會隔幾日咁離譜掛
隔幾個鐘已經係極限啦

佢叫你搵番個果陣
你唔食下佢豆腐?

有啊,我話你易搵過我啦。
驚講大明顯,嚇親佢

食兩啖好啦
太大啖真係會嚇窒人

我1啖
如果佢快速say yes
我應該直接比個日子佢好定點

比個日子啦
重諗!

其實我好驚佢收我做兵

驚條春咩
真係做左
咪收隊退伍

如果想試下噯味可以點識

雙方都有好感
重要雙方都識flirt下
先有機會曖昧
同左個女仔傾左幾個月計
開頭秒回3個月
但之後圈子唔一樣少傾左
宜家轉左心態(唔太上心mode 撩佢
發現又傾得番 但約幾次出街都唔得
點算好~~
ps 女方勁宅 好靜 好少講自己野
只想了解佢多啲

佢點推你
不過講真約幾次都推既話
都大約知咩事

話u入宿忙 有叫佢得閒搵既
我諗就冇機啦 哈哈

自己知就算啦
唔好咁痴心係到等
人地入左u
大把野搞

除非電話都唔聽你

廢事強人所難啦唉

我鐘意個女仔次次5-6粒鐘先覆機係咩玩法,雖然知道佢係咁既人,但係明明知道佢online又唔覆真係灰到爆

睇黎好多師兄都係咁
我試過成個星期先覆一句啊

應該你最慘

唔理啦 各位巴打係咪覺得唔好再搵佢啊?或者試吓再約佢囉 如果佢都仲係出嚟就直接攤牌啦?之前其實都試過一次嘅不過果次係因為有啲娛會 佢都有講過話以後有咩大家要講出嚟 因為12號約咗一班friend一齊入海洋公園玩員工試玩Halloween 問過佢話OK可以一齊玩 咁所以打算去等到嗰日如果佢仲係咁冷淡嘅話就個晚攤多次囉 雖然可能分分鐘嗰日又會搵藉口賣甩我或者因為我去佢唔去

Sorry字海左

咪on9啦
見人冷淡既話再攤多次?
你好中意自殺式媾女?
好中意食檸檬?
唔好諗住下下都自爆啦
媾女唔同打仗呀
唔係不成功便成仁呀
先唔理人地會唔會甩底
你係應該睇下人地反應去作下一步準備
唔係話想攤就攤
如果用咁既方法媾女
媾十個都媾唔到

但約佢出黎永遠唔黎 又唔肯傾電話 其實都衰左9成啦

除非你覺得衰左9成
重果1成未衰埋要走去自爆既
咁我當然唔阻你啦
順便當比機會自己講完就正式收皮

最慘琴日到我想唔理佢 藍剔佢左1日個陣 佢又搵返你同你講收工啦

除非電話都唔聽你

廢事強人所難啦唉

應該都係叫你收皮既意思
5~6個鐘先覆

我個個有時都會

但係晏晝覆完佢第二日先覆我真係冇野好講,明明得閒禁ig fb都唔想覆我,好難唔亂諗野

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

應該都係叫你收皮既意思
5~6個鐘先覆

我個個有時都會

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

應該都係叫你收皮既意思
5~6個鐘先覆

我個個有時都會

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

其實係我地班仔太得閒先下下秒回
定班女真係咁撚忙?

why not both
btw 9成9都係啲女唔想覆你

應該都係叫你收皮既意思
5~6個鐘先覆

我個個有時都會

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

定班女真係咁撚忙?

應該都係叫你收皮既意思
5~6個鐘先覆

我個個有時都會

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

定班女真係咁撚忙?

姐係你對佢黎講
係吹水朋友居多
溝梗仔
佢主動搵我
但果陣已經唔係好熱衷同我講野
依家一日覆我幾隻字
完全唔會問我野
好難搞

是咪要放棄

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

定班女真係咁撚忙?

姐係你對佢黎講
係吹水朋友居多

吹水有冇可能吹出感情?

Keep住吹水點都有機既
大約兩個月前識左個女仔
佢追我 chur我想做我女朋友
但係我覺得太急冇接受到

大約一個月前有一晚佢發好大脾氣
Block左我wtsapp
但係我冇理佢 冇哄返佢

係呢段時間我先發現原來自己放唔低佢
我鐘意左佢
幾日前我係ig到搵返佢
我地都有傾計

我同佢講話我原來鐘意左佢 我放唔低你
佢話呢一刻既佢已經冇feel
我話係真係冇feel定咩
佢話其實佢自己都好亂 佢唔知自己想點

巴打我想問下我咁樣係咪冇機?
如果我搞到佢好亂
應該用釣魚方法咁聊返佢 定chur下佢?

會唔會如果唔chur佢 我怕佢會有機會又變返冇feel

請問我應該點做

姐係咁 如果佢肯定佢係真心唔係娘娘之類
就唔好釣人魚了
明確啲俾人知你想點啦
大約兩個月前識左個女仔
但係我覺得太急冇接受到

但係我冇理佢 冇哄返佢

我鐘意左佢
幾日前我係ig到搵返佢
我地都有傾計

如果我搞到佢好亂

請問我應該點做

姐係咁 如果肯定佢係真心唔係娘娘之類
就唔好釣人魚了
明確啲俾人知你想點啦

加油巴打

加油巴打
溝梗仔
佢主動搵我
但果陣已經唔係好熱衷同我講野
依家一日覆我幾隻字
完全唔會問我野
好難搞

是咪要放棄

對你冇興趣
放唔放棄就睇你自己
大約兩個月前識左個女仔
但係我覺得太急冇接受到

但係我冇理佢 冇哄返佢

我鐘意左佢
幾日前我係ig到搵返佢
我地都有傾計

如果我搞到佢好亂

請問我應該點做

坦白啲浪漫啲同佢講啦
釣魚就冇乜用嫁啦

加油

我個個有時都會

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

定班女真係咁撚忙?

唉 其實如果睇得出佢已經冇心覆係咪可以試下唔再搵佢

唔想搞到好似煩住佢咁

我個個有時都會

講真
隔成日先覆你
真係心照咩事

有時又秒回個下先好野

比佢撚狗咁撚

定班女真係咁撚忙?

唉 其實如果睇得出佢已經冇心覆係咪可以試下唔再搵佢

唔想搞到好似煩住佢咁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞