[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike

一時時,但有時都係唔覆
永遠無用早抖,早晨之類嘅字眼

咁如果冇用開
有冇試過用?
定係用完對方都唔用?

我講完對方都唔講
同埋到目前為止都係我搵佢
我都唔知應唔應該日日搵佢
定停下,若即若離果種咁

因為人地根本對你冇興趣
所以唔會走去搵你

雖然約到佢出街
但只係朋友果種
我係咪應該唔好再搵佢,斬䌫
定繼續做朋友,觀察住

同你一樣 已經放棄左,拖得太耐

你識左佢幾耐?

一個多d,約會出,但好難夾時間

拎埋wtsapp
再傾多啲野

唔知點開口拎好 始終只係傾左一星期

簡單啲直接啲
我地交換wtsapp呀不如

進展良好

例如?

咁你真係要試真啲啦

你個名
原來揸mazda
媾死女

邊敢
有車接女女不之幾正

進展良好

例如?

咁你真係要試真啲啦

車震

當年我就咁就同ex 一齊左
咁你都唔拖佢,唔通等人地女仔做主動咩 有時d野太清楚太多時間等佢亂諗野就收到皮

但我衰on9 叫佢如果有野問可以問我 佢答我 其實慢慢了解 我只係唔想咁chur姐 咁係咪收左一半皮?

都未必死硬既
不過要逆轉下
溝通方面你要放慢下
同時慢慢了解下 地先

可能我係c君既角色

你這麼吸引 有心的 定不止五六個 我被扣分 便沒位置坐
你沒有講出意願 你的身體都說得很清楚

A君的家底好 B君出名獨到 是我沒能耐 高攀不起給你效勞
你要愛得進步 便盡力發掘 談情全為進步 你會控制得到

你 你背後有幾千樣野心 我未襯 再努力也擋不住競爭
不用吻 我輸不起 你的抱負太多 但我極明白我 實在沒法抽身愛下個
你每日也比較在計分 再合襯 我發現我都只屬次等
手在震 去握手會比拖手使你愉快得多 快為實現野心 放下我

誰能陪伴旅行 自問沒有福份 我沒強項愛人 不要為我忍
我用全力來迎合你 也未夠吸引

你背後有幾千樣野心 我未襯 再努力也擋不住競爭
不用吻 我輸不起 你的抱負太多 但我極明白我 實在沒法抽身愛下個
你每日也比較在計分 再合襯 我發現我都只屬次等
手在震 去握手會比拖手使你愉快得多 快為實現野心 放下我

C君階級很高 D君即使未到 但我沒能耐 根本不可使你自豪
你要愛得進步 沒義務繼續停留 來吧去做 你有你野心 我阻不到

你背後有幾千樣野心 我未襯 再努力也擋不住競爭
不用吻 我怎都不似尊貴又勇敢 但我極明白我 實在沒法抽身愛下個
你盼望到出年便結婚 你就算 不講出口都知沒我份
保佑我 你揀好了 還會有禮貌 說聲再見 我自問未夠資格合襯

算吧 為發揮你潛能 我的犧牲 最襯

咁撚大段歌詞quote晒出黎
最撚憎人用歌詞叫春
好心你就比心機諗下有咩方法啦
就算冇方法
都諗下點樣離場啦
依堆垃圾歌詞幫撚到你啲咩

始終都係忍唔到 我又唔想做傻仔比人玩 我直接問佢其實對我有冇好感 佢話唔係冇 只係想了解多啲
有時見佢在線上又等勁耐都唔應 , 我有好隱晦咁問佢 佢答真心同啲fd傾 但佢唔係唔應我 係已讀 耐啲先應
我問佢follow ig佢又話唔玩冇ac 但之後無意中發意有
點樣開口問佢 ?
約佢出黎食飯都肯 係好ok個隻唔會say no

究竟我應唔應該抽身 係咪收緊兵?
定係約多幾次 還死掂死 表埋白先死

Ig似係有野唔想比你知 先唔比你喎

所以 算了

我個陣係無意中發現我中意果個女仔有細ig(當時我未鐘意佢),到宜家只係得2x個follower,結果我add咗佢後佢又accept咗,我有係wts問佢點解有2個ig,佢解完我都唔明直到宜家都冇del到我,只係d留言好多時都唔覆

所以巴打可以試下add,應該冇事掛
放下負能量先 其實人地對人有冇想發展既意思好易就睇到

我攤哂牌 覆都無覆了

係戰場上既巴打要加油 要抽身了我

我攤哂牌 覆都無覆了

你係準備搵下一個戰場姐
無須傷心
都唔係你嘅野
你又冇得到過
何必傷心

我攤哂牌 覆都無覆了

你係準備搵下一個戰場姐
無須傷心
都唔係你嘅野
你又冇得到過
何必傷心

哈岩既 多謝你同我分析 頹一排先

食兩啖好啦
太大啖真係會嚇窒人

我1啖
如果佢快速say yes
我應該直接比個日子佢好定點

比個日子啦
重諗!

其實我好驚佢收我做兵

驚條春咩
真係做左
咪收隊退伍

報告返
今日唔打多野比佢
呢一日佢有比d😚😻既icon我
多返d對答,但約佢睇戲佢話無乜戲相睇。
其實除左約睇戲仲可以做d咩
原來佢讀返書,之前無講早抖,依家有講返

唔錯既反應
唔睇戲咪約啲戶外活動囉
總有節目啱

唔知點解第二次好難約出黎,
但wts就日日keep到好多野,
依家可以點約佢出黎好

唔好約親都係果幾味
諗啲新野出黎
我都好苦惱 對佢好有興趣 終於等到佢分左手 又終於有佢電話在手 但就真係唔知講咩好 次次對話內容都我問佢答 我決定唔搵佢住 但有冇人明 好想繼續了解佢 但真係唔想比人覺得自己好煩

背景: 我係絲 搭朋友識佢 朋友話佢鐘意扮cool 但我覺得點cool極都唔會得我問佢答 唉

對你有興趣既點都會主動搵你
成班fd約出黎玩下先啦
同埋佢因咩事分手先
[member]終於忍唔住留言
識左個男仔兩個月,日日keep住傾wtsapp
隔兩三個鐘覆一次咁,從來唔會已讀不回
出左4次街,感覺都ok ,唔會dead air
但我係堅唔識flirt嗰啲麻甩女子(外表唔似)
尋日開始,見到佢一直在線上,但都冇覆過我
我係咪冇機了
好少咁上心,求阿麻開解
[/mber]

屌同我情況咁似既
我地識左一個月左右
出左4-5次街
基本上有共識一個星期會見一次
但可以一日得幾個msg
我係絲
好想佢多d搵我分享生活既野

進展良好

例如?

咁你真係要試真啲啦

你個名
原來揸mazda
媾死女

邊敢
有車接女女不之幾正

進展良好

例如?

咁你真係要試真啲啦

車震

約定點 睇你好似失敗又唔啱佢

咁你自己有冇做啲咩先
定係你又等人比signal
所以乜都唔做呀

我攤哂牌 覆都無覆了

你係準備搵下一個戰場姐
無須傷心
都唔係你嘅野
你又冇得到過
何必傷心

哈岩既 多謝你同我分析 頹一排先

一排好啦
冇人會鄧你可憐
依啲要自己盡快企番起身

咁你自己有冇做啲咩先
所以乜都唔做呀

如果連依啲都避開就真係。。。

咁你自己有冇做啲咩先
所以乜都唔做呀

如果連依啲都避開就真係。。。

開始覺得佢根本唔care
自己收皮算
自己收皮算

巴打 我都一樣慢慢淡出緊啦
連攤牌都費事

好攰好辛苦
有時諗就算行得埋一齊都可能會好攰
都唔明點解會沉船
自己收皮算

唔係話情況幾好咩
又咁急轉直下?
自己收皮算

唔係話情況幾好咩
又咁急轉直下?

自己開始覺得攰姐
下下做主動
同埋佢又覆覆下唔覆
唔知搞乜
完啦好嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞