[勸世]媾緊女既你地唔好再chur人(10)

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
哇 開到10
成日入嚟感情台就見到呢個post ,
由海洋公園個post 開始就留意樓主你呢個post

因為重有好多巴絲有好一大堆疑惑
我都希望有一日唔再有人入黎係擺低問題
而係入黎講:樓主 我得左啦
哇 開到10

咁樓主你感情狀態係點?
Sorry 冇追post ,
係咁啱你出海洋公園嗰日追過下話你有追緊個女仔?
同事黎,平時好多交流,幾多水吹
但whatsapp好冷淡下
雖然佢都係個少whatsapp既人黎
冇chur
但點先吸引到佢注意

留意下人地有咩興趣
同同事收下風

旅行⋯煲劇/戲,食野
已經借d意問下佢旅行野(因為佢就去)
係公司好願意講
但私下whatsapp就⋯
哇 開到10

大家都想有呢一日
哇 開到10

咁樓主你感情狀態係點?

我冇去海馬公園呀
我同女朋友好好 好開心
哇 開到10

咁樓主你感情狀態係點?

我冇去海馬公園呀
我同女朋友好好 好開心

下,sorry ,
我應該搞錯咗你係另一位巴打
明明有印象睇嗰個post 起底就見到你呢個post ,
仲記得話咩好苦惱鐘意緊個女仔但唔知點算
哇 開到10

咁樓主你感情狀態係點?

我冇去海馬公園呀
我同女朋友好好 好開心

下,sorry ,

咁我又幾乎冇依啲煩惱喎
你呢
哇 開到10

咁樓主你感情狀態係點?

我冇去海馬公園呀
我同女朋友好好 好開心

下,sorry ,

咁我又幾乎冇依啲煩惱喎
你呢

我都冇 同男朋友好sweet
早排識左個女仔 開頭whatsapp傾計好好地
但係佢突然間灰tick冇覆 又係佢啲story見到佢係有約人出街
我唔想咁快放棄 但係我唔知點做好
好大機會係我自己單戀..

哇 開到10

咁樓主你感情狀態係點?

我冇去海馬公園呀
我同女朋友好好 好開心

下,sorry ,

咁我又幾乎冇依啲煩惱喎
你呢

我都冇 同男朋友好sweet

咁就皆大歡喜啦
但係佢突然間灰tick冇覆 又係佢啲story見到佢係有約人出街

可以試下再搵人既
不過其實人地都唔覆
我該就算你繼續搵佢
下場都係一樣
有時唔係話你唔想放棄
就會有奇蹟
人地冇興趣就係冇興趣

好明顯佢同你個名一樣

諗少啲啦
現實同你ff既往往差好遠

諗少啲啦

犯賤無計
尋晚逼自己忙啲叫無諗咁多

諗少啲啦

犯賤無計

都唔係你既
你擔心咁多
都冇意思嫁

諗少啲啦

犯賤無計

都唔係你既
你擔心咁多
都冇意思嫁

咁當朋友都會擔心既
不過算啦
自摺好過
反正主動左咁耐都好攰
比自己抖下
下一個更好
開始放低佢了
同事黎,平時好多交流,幾多水吹
但whatsapp好冷淡下
雖然佢都係個少whatsapp既人黎
冇chur
但點先吸引到佢注意

留意下人地有咩興趣
同同事收下風

旅行⋯煲劇/戲,食野
已經借d意問下佢旅行野(因為佢就去)
係公司好願意講
但私下whatsapp就⋯

咁已經睇到個分別
wtsapp依啲先可以真正反映到對方點對你
又仲我
話說之從上次個女仔之後,我無乜點再主動識女仔。
但之前返工有個女仔,主動黎識我,之後我wts佢。
大家都有其同話題,興趣,鐘意做埋同一樣野。
咁傾wts呢個唔同上次果個,佢主動好多。
我講一句早晨,佢自己會識接落去,講到大家訓覺,佢仲會加少少emjio。
之前約佢出街,佢好快say yes。仲會自己安排節目。原本我話,朝早同frd出左成日,累可以唔洗特登出黎,因為大家第二日都要返工,點知佢話返工好小事姐。
睇完戲,行左陣街,明明應該男仔送佢返去,點知佢陪我等埋車先走(申利:佢住港島我新東,因為果陣係佢屋企附近)
唔知今次各位巴打點睇,我暫時當佢朋友黎,想仲有得單獨出多幾次可以點做

佢對你有好感
應該半冧你
不過你要問清楚自己
有冇當人係水泡
諗清楚先好去馬
開始放低佢了

重煉啦閒人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞