PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
直頭好過用其他機嘅remote play
其實係有班人突然好正義咁去嘈過百國家冇psn 服務,咁咪冇得玩? 事實上嗰過百個都係屎坑國家嚟,罪大都冇諗住做佢地生意
舊年日森第一水入,已經玩左半年 部野係要自己用先感受到好處,最鐘意瞓覺前係床度用佢做online game 日課,依期日日用佢玩 stellar blade
咪班友貪平轉過去啲低價區買game
我會覺得最簡單 有利可圖唔賺咩 一定係成本效益同法律問題先唔做好過做 遲啲解決到問題咪賣返
就係嗰一百個屎坑國家唔會賺到錢所以唔會出
想問吓如果部Ps5熄咗機,喺咪唔可以用部portal 開?一定要直接手動開咗Ps5先可以連portal?
要rest mode先可以用portal wake up ,如果完全熄機就唔得
其實轉地區已經解決到 話咩會畀SONY ban藉口嚟嘅啫 要ban當初PS主機都唔使開後門畀終國人
不過衣家PC 打機成日要你裝Launcher 真係好撚煩,特別係用緊steam deck
都唔係而家啦
十年前既GTA已經要
綁完個save可以跨平台都話
又唔得
間間都係純粹為左呃你資料/幫佢刷view而迫你綁
十級on9
我用PC 玩隻笨大隻blue protocol 一樣要launcher ,重要只得佢一隻game support ,又要俾佢裝木馬
係人都知haters特登搵嘢嚟講 咁多廢話唔好買咪得 唔知以為揸住槍迫佢哋買

好似去到Steam就要聽晒佢哋支笛咁 唔賣都唔畀
買左portal用,快樂使用中
真係想知佢係咪諗住香港唔出行貨
6月尾去東京, 諗緊到時去到搵定依家16XX買水算
依家日本正價都係1500仲要碰運氣 香港買完玩住先然後月尾帶住去飛東京又可以酒店連返香港玩
呢啲錢係要比人賺
我都係見1650就買左
我自己就最憎等, 本身都買開日版機,當年psp 我都係一出就買,如果唔係一定要堅持行貨,其實一早已經可以買,而且都半年,佢連期都冇

年頭過年拜年時一定帶住佢開granblue 刷野, 今年年尾部pro 如無意外應該日本一開訂就會即落單
我買要£199.9
買完都覺得完全唔後悔
用落體驗超好
特別而家主要用來瞓前打DQX
拿住嚟玩感覺一流
想問下psn 有冇話幾時先會減價?
而家個高級會員價一年有d貴 想等減價先續約

大家都等緊
啱啱玩完劍星
而家玩返FF7
打到金碟後搵黑鬼
每日平均一個鐘
唔知趕唔趕得切 21號Elden ring dlc前爆機
一般都係聖誕/新年啦
呢d見到大特價就要買定
通漲年年有,正常只會越黎越貴
上次大特價我一野買左10年
呢樣PS好過XBOX
XBOX最多比你買3年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞