PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
PS5手制係咪好渣過PS4手制?
係但唔好買白,真係好易邋遢又難處理
想問網上預訂日版龍珠 game, 係咪都玩到?
係好揸,不過個自適應扳機啲反作用力有時禁耐咗會搞到手指關節隱隱作痛
已經幾代冇鎖區,但日版game 要用日本PSN DLC
用日本PSN dl個dlc, 然後用返香港act玩
請問 PS5 pro 幾時出
四年前PS5放隻Astro Bot 做跟機Demo
玩完已經覺得可做造成獨立作品拎出嚟賣

估唔到要等咁耐先有
今次好似有實體版
https://x.com/yasudad5/status/1801449500256735636?s=61&t=jPyFkqDNugBPJ6TVzFW2bg

開訂唔夠半個鐘日森所有版本都sold out, 肯定有班鬼佬去搶

好在已經係第二間度訂左
好好玩?
PS3 年代game , 用女女劈喪屍,買嚟回味下
睇gameplay好似幾爽
有少少似stellar blade 咁,重點都係賣肉,又係勁多套衫俾你換,當然操控完全唔同 日本係CERO Z ,當年應該唔太多人玩過,因為同年有MGS4
試過,隻碟擺係部機太耐但冇開黎玩就會出現咁既情況,要打開白色蓋,碟機上面會有個螺絲位俾你用螺絲批轉返隻碟出黎
試過入日本psstore 用香港信用卡, 但買唔到game
唔洗諗, 日AC買野就上日亞買點
想買日版龍珠,有冇咩方法買到,係咪要等實體碟之後自己dl dlc
日本psn 點數預付卡之類?
日森買點數,或者去d有賣水貨嘅舖頭度買點數卡(預俾人賺d)
如果有fd 係日本可以叫佢去便利店度買,但要識用部pos 機
又係有Switch版
點解呢部野仲要搞到出年先出新機
有Switch版既GAME九成搞唔掂
依隻只係remaster 2世代前ps3 嘅game ,本身就唔需要用得太高性能。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞