PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

998 回覆
3 Like 6 Dislike
VR呢件野淨係蝦人用會暈已經差唔多死刑,注定做唔大
真 我都玩唔到 短時間得 但長玩我一定暈
想問下我remote play 連mac 玩窒到痴線
就算唔打機係主頁揀game 個頁都有延遲
連D 聲音都疾下疾下
想問下主機係咪一定要駁lan 線先會順?

我依家部ps5 喺房用mesh wifi
唔好意思問多句

想問下remote play 係咪唔建議玩pvp 類遊戲?
最好都係玩返單機 e.g. 蜘蛛俠 嗰d?
最好嘅情況就係部PS5 一定要插LAN 線
要睇遊戲,如果你PVP 係好似SF6 衣D 遊戲就一定唔得;但如果你係玩FIFA 衣D 應該都還算可以。
前題你部PS5 最好就插LAN 線
送星戰有D意外
我以為會送Avengers,侏羅紀
個D比較早期Lego game
台灣Sony Store已經有得預購Portal
香港仲未有
我成日用嚟MMO 做日課副本冇問題
唔使pvp一定冇問題,格game槍game就唔好啦
又送垃圾game
等佢送人中8
想用嚟玩DD2用電視玩太低fps好暈
我日版頭水入,除咗槍game 乜都試過, 只要對輸入延遲要求唔太高嘅遊戲都冇問題, 格鬥音樂game 唔得
玩咗TOAR同劍星都還可以,魂系冇試過不過應該難啲
劍星我有用portal 玩,其實佢出嗰時都patch 左易左回避同parry , 我覺得都幾ok , 魂系我冇玩開所以冇得評價
係都人中7外傳先
星戰好玩?
媒體評價算唔錯(當然依家好難信)
Lego game算比賽高分
星戰迷必玩,你跟故事線玩又得
跟電影順序玩又得,有好多惡搞彩蛋
Ender Lilies都好玩
我部portal 已經變咗 ff14 專用機
訂左,要下個月先送
Portal Solo quest 一流,又唔需要用keyboard ,當用手掣咁瞓係度打 party 打大野就用返high end pc
水貨有冇咩特別setting要搞
無嘅話買水貨算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞