PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
8月 PC可以用到VR2
個adapter 成USD $60
罪大真係想叫你趁days of play 減價時買VR2 先
Portal 同 steamdeck 點選擇好
主要都係想玩翻PS5 平時係少玩小品steam game但覺得有部機係手又有可能會玩下, 驚買完portal後悔同時又驚買完deck用途不大
用deck remote play,反正2樣都要network先玩到
但會無左ds嘅震
不過咁好似係晒好解決方法
上星期入左部slim , join ps plus, 暫時down左對馬戰鬼同horizon 回左本. 但之後無咩game想玩,來緊等隻assassin’s creed 都無咩game感興趣
今年係差d, 儲緊game幫pro護航, 但有折買係好抵
可以清返舊game gg俠,ff7 rb, death stranding, elden ring, gow
剩係MH Wild 同 GTA6 都夠啦, 驚搶唔到機多過冇GAME.......
Witcher 3 : Wild Hunt
25折
去到今晚00:00
印象中都會震。但冇咁精準,亦都冇adaptive trigger.
多數買完下兩個月ps plus 就送
呢隻因為我以前買左日版Z版(PS4版),依家上唔到PS5版(要有日本CREDIT CARD...)
同埋冇TOUCH PAD機能
長期都特價嫁啦
建議去親身試下先
我試過steamdeck d掣手感好弱 好唔爽
$77.5真係第一次出既史低
平時既特價係$93
日服點卡?
唔得,因為佢要證明你夠18歲,所以一定要用信用卡俾錢
日本因為法律問題冇得free upgrade , 所以會象徵收100円去俾你upgrade , 同時因為罪大規定CERO Z 遊戲必須用信用卡卡去付款,如果冇日本信用卡就冇辦法處理
steam有買左
小弟襯依家特價,岩岩入手左PS5 slim,
想請問下依家買PS PLUS會藉算唔算抵?
會唔會遲d再減得多d?
如果要買,係咪買左基本,再買升級,最後買高級,咁樣係最抵?
即係變左三年高級會藉?
買咗,之前一路冇買ps4所以冇玩
Steam deck, 不過要買oled版,個mon大0.4寸數字上好似唔係好多,但睇完實物我即刻想換機(我用緊deck初版)

同埋headset方面選擇多好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞