PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

998 回覆
3 Like 6 Dislike
真係笑死,早兩日我話啲人講智商稅但又去訂仲有幾條友咬我
今日個個討論緊邊到買到邊到買唔到
好多人唔接受現實
應該到依一下仲係到諗應該係唔夠貨,其實冇人買
事實真係唔夠貨,因為外國人買曬香港個個話垃圾咪唔比貨你囉
定係而家多咗人玩心理戰
早兩日UO機票post
見到有人水人F5
有人吹到已經賣晒
利申冇買
邊個講智商稅又去訂
買部嘢千零二千都要心理戰
其實只係好多人接受唔到sony出個試驗既product但好成功
sony內部初頭都估唔撚到
有幾成功
有幾試驗
話時話冇跟開Xbox,
佢哋而家有冇照抄
有睇reddit PS portal個channel, 啲人買到個個勁開心
可能好多連登仔都係買到勁開心,買唔到係咁話垃圾等人唔好爭
個價位唔貴,佢可能都係出好少貨,仲要限market試下
點知美歐日搶左幾個月
自己上網search下新聞,youtube都有片講
本身xbox都冇乜人玩,仲要remote
如果remote番ps應該抄得過
https://www.yahoo.com/tech/playstation-portal-sales-continue-exceed-125736995.html?
1. wasn’t designed to make a profit
2. proven to be surprisingly popular among PS5 owners.
ching真有心
啱啱都後悔用咗1分鐘同個弱智解釋
btw本身有少少驚年尾出PS5 Pro會順便出新款Portal
不過而家俾咗錢就盡量唔諗了
希望新款隔多一兩年/永遠唔好出
所以我咪話,有啲人接受唔到,點都有方法
依家會話sony冇貨比香港先會賣斷
到你有數字又會話啲人拎去炒
係唔會有真用家
你講幾多都冇用
佢依啲唔會出新,就算係都係oled果啲update 可有可無
買左唯一驚真係壞手制
講過好多次,要買嘅人根本就唔會理其他人講乜嘢,唔買嘅就點都會搵藉口,正如iPhone 年年都話已死一樣,如果真係冇人買呢件產品會自然消失唱唔唱衰都冇分別1500我當買多件玩具已經玩左9個月,唔玩嘅咪擺埋一邊,正如幾千蚊買隻Figure都係攞嚟擺,最緊要自己鍾意咪得
已經壞咗兩個
次次都係過咗保養先壞
得閒先買零件自己維修
https://youtu.be/TVnvdkrPVYE
話時話大家知唔知PS Portal可以當雙打手掣用
13:18 唔記得加時間
其實係,諗唔明千幾蚊都去講,好似有仇
另一個角度諗買個手制都400,會唔會咁諗依部嘢抵啲

同精英手制 DualSense Edge 一樣價錢
我一個月課金俾日廠都唔止依個數,一向都係有嘢想玩就會買,pc , ps , switch 都係咁玩,年尾訂pro , 出年5000系卡再升級電腦,再等switch 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞